Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Huvipuistot

(63 viestiä)
T@IK@VIITTA
Vähän aikaa sitten käytiin Särkänniemessä. Todella hyvä paikka ja uusi laite, Tyrsky oli hyvä. Vain se selänmurskaaja siinä oli huono asia. (Tarkoitan sitä turvajuttua, joka tulee ensin todella hiljaa, mutta tulee lopussa kovaa selkään ja se ei tunnu kovinkaan hauskalta.)

Laitan nyt Top-kymppi listan Särkänniemen laitteista:

1.Tornado Todella hyvä laite, tekee mukavasti kieppejä ja siinä virkistyy mukavasti.
2. Half Pipe Hyvä laite, menee todella korkealle kovaa vauhtia ja sieltä on hienot näköalat.
3.Trombi Hasuka vuoristorata, ainoa sellainen, jossa olen ollut vatsalleni.
4.Tyrsky Ensin ajattelin sitä vain huonommaksi Half Pipen jäljitelmäksi, mutta yllätyin todella! Hyvä uutuuslaite, kannatti tehdä.
5.Jet Star Hyvä vuoristorata, taisi olla ainoa vuoristorata joka ei mene Särkänniemessä pääalaspäin. Hyvä, että myös sellainen on tehty, ettei koko ajan mennä pääalaspäin
6.Aikamatto Aikamatto on aika kivulias minulle, mutta kuitenkin hauska. On ärsyttävää, kun joku aikuinen tulee samalle penkille ja sitten lentääkin todella korkealle penkistä, koska turvakaide on niin korkealla.
7.Viking Vanha kunnon viikinkilaiva on myös särkänniemessä! Se on mielestäni uhtä hyvä, kuin Lintsillä ja siinä on mukavaa käydä.
8.Korkkiruuvi Tämä vuoristorata on ihan hyvä, mutta pituus on todella lyhyt, eli pitäisi olla pitempi.
9.Hurricane Ihan hyvä laite, mutta voisi esimerkiski mennä vielä enemmän sivuttain, tai jopa pääalaspäin.
10.Koskiseikkailu Tämä koskiseikkailu on parempi kuin Lintsillä, mutta se ei ole mielestäni kuitenkaan niin hyvä.
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: T@IK@VIITTA10.Koskiseikkailu Tämä koskiseikkailu on parempi kuin Lintsillä, mutta se ei ole mielestäni kuitenkaan niin hyvä.
Jälleen takerrun pikkuseikkaan, mutta pisti silmään aika ristiriitainen kommentti.

Vai tarkoititko, että se on parempi kuin Lintsillä, mutta ei kuitenkaan kovin hyvä? Itse en ole mikään huvipuistoihminen. Särkiksessä olen pari kertaa käynyt, mutta se siitä.
T@IK@VIITTA
Huoh. Taas näitä minun pikku kömmähdyksiä. Tuo Koskiseikkailu Särkänniemellä on siis parempi kuin Lintsin samantapainen, mutta se Särkänniemen Koskiseikkailu ei ole parhaasta päästä Särkänniemen laitteista. Ymmärsikö kukaan, vai selitinkö TAAS liian monimutkeisesti?
Toke
Lainaus käyttäjältä: T@IK@VIITTAHuoh. Taas näitä minun pikku kömmähdyksiä. Tuo Koskiseikkailu Särkänniemellä on siis parempi kuin Lintsin samantapainen, mutta se Särkänniemen Koskiseikkailu ei ole parhaasta päästä Särkänniemen laitteista. Ymmärsikö kukaan, vai selitinkö TAAS liian monimutkeisesti? Ymmärretty ja minä kyllä ymmärsin jo ensimmäisellä kerralla...
Anonymous
Huomenna lähdetään Linnanmäelle. Odotan suurella innolla huomista. Luin tuosta uudesta Kehrä laitteesta. Minkälainen tuo oikein on? Onko se tylsä vai todella huimaa menoa? Olisiko kenelläkään mitään kommenttia tuosta laitteesta?
Toke
Lainaus käyttäjältä: DJ RelaHuomenna lähdetään Linnanmäelle. Odotan suurella innolla huomista. Luin tuosta uudesta Kehrä laitteesta. Minkälainen tuo oikein on? Onko se tylsä vai todella huimaa menoa? Olisiko kenelläkään mitään kommenttia tuosta laitteesta?
Katso tästä, tietoja ja video ko. laitteesta.
Dewey
Rakastan huvipuistoja! :D

Olen rekisteröitynyt suomalaiselle huvipuistofoorumillekin. (: Kaikissa muissa puistoissa olen käynyt, mutta Tykkimäellä en ikäväkyllä. Lempparipuisto on ehdottomasti Särkänniemi, paljon hyviä laitteita ja kohteita ja hyvä tunnelma! PowerPark ja Särkänniemikin ovat todella ihania laitteita! Suosikkilaite sitten taas on hankalampi valita, ehkä se on Half Pipe. Tykkään siitä vaikka ajoaika onkin lyhyt. (:
Anonymous
Eilen oltiin Särkkiksessä. Hauskaa oli kaikilla. Ekaa kertaa minulle kävikin sillein että laite jäi jumiin kun minä olen siinä. Kyseinen jummin mennyt laite oli Korkkiruuvi. Mukavathan ne penkit oli istua että ei siinä mitään hermoromahdusta saanut. Tyrskyyn saikin jonottaa. Itse jouduin jonottamaan kyseiseen laitteeseen 30 min-45min. :(
Kreach
Linnanmäellä tässä joku päivä siis kävin. Särkänniemi taitaa ehkäpä jäädä tältä kesältä väliin, kun Tyrsky ei miltään maagiselta uutuuslaitteelta vaikuta.

Tässä vielä top 10 -huvilaitteet listani (top 4-laitteet oli erittäin vaikea sijoittaa.):

1. Kirnu
2. Half-Pipe
3. Tornado
4. Salama
5. Vuoristorata
6. Jet Star
7. Tulireki
8. Hurjakuru
9. Koskiseikkailu
10. Vonkaputous
Tapsa99
Juu, eli itse en ole käynyt muissa kunnon huvipuistoissa, kuin Powerparkissa, Wasalandiassa, Visulahdessa ja Jukuparkissa. Sitten olen käynyt kaikissa semmoisissa pikku-tivoleissa.

Ja tässä minun mielestäni Top-5 laitteet, missä olen käynyt. Suluissa, missä huvipuistossa kyseinen laite on:

1. Copra (Powerpark)

2. Puuvuoristorata (Powerpark)

3. SuperSpin (Wasalandia)

4. Waltzer (Tivoli Sariola)

5. Jouride (Powerpark)
Dewey
Olin eilen PowerParkissa. :) Oli tosikivaa, tuli käytyä paljon laitteissa. Oli tosi aurinkoinen päivä, eikä jonojakaan ollut hirvesti. Eli oikeastaan pääsi kaikkiin heti/tai seuraavalle ajolle. Ainoastaan Thunderbirdiin piti odottaa muutama ajo, joka on ihan ymmärrettävää koska onhan se koko puiston suosituin laite. Keskiviikkona menen sitten linnanmäelle. :)
T@IK@VIITTA
Huomenna menemme Lintsille. :) En malta odottaa sitä, että pääsen laitteisiin. Ja sitten syödään siellä tietenkin jotain. :-P
T@IK@VIITTA
eilen kävin Lintsillä ja siellä oli hauskaa. Raketti ja Salama olivat tosi hyviä, vaikka Raketti oli liian lyhyt. :'( No, sitten lopussa tuli huono olo, kun kävin Kiepissä. En enää IKINÄ käy siinä.
Duckboy
Tänään olin Tykkimäellä, ja kivaahan siellä oli ;D Lähes jokaisessa laitteessa kävin, vaikken omaa lemppariani osaakkaan nimetä. :-/
Kreach
Huvipuistot avataan taas tässä ihan lähitienoina, aiotteko mennä? Lintsin uutuus on jokin lentokonevehjä, särkänniemellä MotoGee -niminen vuoristorata, jossa on lähtölaukaisu ja vaunut ovat moottoripyörän mallisia. Powerparkin uutuudesta en tiedä. Särkkään olis tarkotus tässä jossain vaiheessa mennä' :)
Sivuja: 1 2 3 4 5