Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Huvipuistot

(63 viestiä)
Vaari
Lainaus käyttäjältä: KreachHuvipuistot avataan taas tässä ihan lähitienoina, aiotteko mennä? Lintsin uutuus on jokin lentokonevehjä, särkänniemellä MotoGee -niminen vuoristorata, jossa on lähtölaukaisu ja vaunut ovat moottoripyörän mallisia. Powerparkin uutuudesta en tiedä. Särkkään olis tarkotus tässä jossain vaiheessa mennä' :)Vaikuttaa ihan kohtalaiselta uutuudelta Särkkiksessä, ja sinne on joka tapauksessa suunnattu evri jöör. Paras oli aikanaan 3D Cineman tiloihin koottu pelihalli, mutta nykyisin tahtoo hyvät yksilöt olla aika lopussa kovan käytön jäljiltä... Pelifriikkinä nämä kolikko-arcadet ovat juuri sitä parasta pelaamista, ja löytyipä joskus muutama laitos kotoakin mutta veivät liika tilaa joten piti luopua. ):
djlordi
En usko että tänä vuonna käyn missään huvipuistossa. Muistaakseni en käynyt viime vuonnakaan missään. Olen kuitenkin vuosien varrella käynyt Wasalandiassa (n. 5 kertaa), Powerparkissa (kerran), Tykkimäessä (kerran) ja Linnanmäellä (n. 3 kertaa).

Särkänniemen sisällä en ole käynyt koskaan, sillä siellä on aina ollut valtavat jonot, joten ei ole viitsitty maksaa jonottamisesta. Myös Gröna Lundin lähellä olen käynyt monesti, mutta en sisällä.

Paras on mielestäni Powerpark, koska siellä on parhaat laitteet, eikä jonotkaan aivan hirvittäviä ole muulloin kuin heinäkuussa.
ankkaetsivä
Särkänniemessä olen käynyt. Ens vuonna mennään ehkä uudestaan. Tänä vuonna mennään Mikkeliin Visulahteen. 8-) Saa nähdä, mitä kaikkea siellä on. Eniten kiinnostaa automuseo-osasto ja vahakabinetti. Linnanmäellä en ole koskaan käynyt :'( enkä Wasalandiassa :'( :'( . Lasketaanko Puuhamaa huvipuistoksi? Jos lasketaan, niin siellä olen käynyt parikin kertaa. Tänä vuonna ollaan taas sinne menossa. Särkänniemessä oli aika kiva se näsinneula. Ja sitten se kummitusjuna... silloin kun siellä kävimme, olin muutaman vuoden nuorempi, ja kummitusjuna oli mielestäni tosi pelottava. Tivolissa ollaan yleensä joka vuosi käyty. Tänä vuonna oltiin taas maailmanpyörässä ja narua vetämässä. Harmi, että huvipuistoissa yms. on yleensä pitkät jonot. Muuten yleensä kivoja paikkoja. Itse tosin pidän enemmän museoista.
Sivuja: 1 2 3 4 5