Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Mitä luette?

(39 viestiä)
Anonymous
Siten että se on ihan paras kirjasarja, etkö tienny? :)
Anonymous
>< D'oh. Sekoitin. Älkää kysykö mitään, vaan juoskaa. <OT>
Anonymous
Emt toi Lemony Snicketin surkeiden sattumusten sarja on hyvä, ja sitä luen. Elokuvankin oon kattonu.
Zuppa
Noh, mitäs minä täällä näitä kakkossivuja tongin?
Aijoo. Miä muutes luen Lähinnä Akkareita (ja se näkyy, puolet sängystäni on akkareiden peitossa). Harry potterit on parhaita kirjoja ikinä, paitsi uusin nyt, se oli pettymys. Myös roomalaismysteerit (kukaan ei oo varmana kuullukkaan) On hyviä. Ja tietenkin pitää mainita Sherlok Holmesit. Ne on hyviä dekkareita. En ole kyllä sattunut vielä lukemaan kuin yhden, baskervillen koiran. :-O
PetteriZ
Kaiken laisia sarjakuvia mutta niiden lisäksi myös paljon narkomaani ja rikolliskirjoja.En kuitenkaan sillä mielellä että huumeet ois muka hyvä asia ja ne kirjathan on just tarkotettu nuorille varoitukseksi huumeista.Niissä ainakin on tarpeeksi jännitystä ja aidontuntuisuutta :D
Anonymous
Nikke-kirjat on aivan ihania....oon tykänny aina lukee niitä. Niissä on niin kivaa huumoria ja ne pikkupojat on niin ihania ja suloisia! ;) Kirja-arvostelusivulle http://www.kirja-arvostelut.com olen kirjottanut aika paljon arvosteluja niistä ja aika monista muistakin kirjoista, myös ankkakirjoista. Ja kun historiaihminen olen, suosittelen tietysti kaikkia lukemaan Herman Lindqvistin Napoleonin elämäkerran, se on aivan mahtava!
Anonymous
JAA!! nythän päästään yhteen suosikki aiheeseeni.
Harry Pottereita luen ja tosiaan kuudes kirja oli pettymys... Inhosin sen loppua.

J.R.R. Tolkienin Hbitin olen lukenut (Vinguin sitä äidiltä, mutta en saanut, koska oltiin ostamassa akvarellipuukyniä, enkä muka saanut edes vaihtaa ja läydä joskus ostamassa niitä omalla rahalla, äiti taisi olla vähän pahalla päällä.) mutta ihana kirja, Smaug! *liputusta ja kuolausta*

Holly Blakcin ja Tony DiTerlizzin "Spiderwickin kronikat" aivan ihania, kolmas on paras *kuolaa*

Diane Duanen "velhonuoret" sarja, josta valitettavasti on suomennettu vain kolme osaa, mikä tietenkin ottaa päähän, koska niitä pitäisi netin kautta alkaa metsästämään. Kuitenkin yksi parhaista, ja kuten Devil sanoi "Hassua, kun on tottunut lukemaan sellaista, jossa on kaikki lait tarkalleen säädetty ja sitten yhtä äkkiä joku revittelee tuolla tavalla!" Kysehän oli Fredistä, jonka Nita ja Kit raahasivat loitsulla toisesta ulottuvuudesta omaansa.

Roalh Dalhin kirjat. Ensimmäinen kirja, johon oikeasti rakastuin oli juuri kyseisen kirjailian "iso killti jätti" suosittelen, muistan vieläkin, kuinka huumaantunut olin, kun opettaja luki sitä meille, kun olimme ensimmäisellä, tai toisella luokalla. Ensimmäinen itse lukemani Roalhin kirja oli Matilda, tämäkin kuuluu parhaiden kirjojen joukkoon kirjahyllyssäni. Annon Iplikin luin kuudennen luokan draama tunnilla salaa, koska olin jo lukenut tarinan jonka opettaja määräsi, (En muista mikä se oli, mutta en pitänyt siitä yhtään.) ja olin taas uhmakkaalla päällä, enkä halunnut tehdä tehtäviä. Niin siinä samalla luin ^^ Jalin ja suklaatehtaan luin viime jouluna, ihan hyvä kirja, mutta loppu oli minusta turhan onnellinen. Jaakon ja jättipersikan olen nähnyt vain nukkeanimaationa.

siinäpä muutama

*Kumarrus ja hyppäys nazgul taksinsa kyytiin'
samppali
Dahl on hyvä kirjailija, toen totta! Taikasormi on naurun irroittava kirja! :)
Zuppa
Dahlit ovat todella hyviä, tosiaan. Olen lukenut ainakin Danny ja Iskä maailmanmestarin, Ison kiltin jätin, Jalin ja suklaatehtaan, Kuka pelkää noitia:n, taikasormen, Matildan, Annok iplikin ja jotain muitakin kaiketi. Matildassa muistuu mieleen se, että luin sen tosi pienenä. Olisinko ollut joku kuusi. Se oli jo silloin mielestäni hyvä. Sitten ekalla koulussa luettiin Iso kiltti jätti. Siitä innostuin niin paljon, että lainasin kirjastoautosta Kuka pelkää noitia:n. No, joka tapauksessa, Dahlit ovat innostaneet minua lukemaan.
Tuntuu, että parhaisiin kirjoihin olisi tutustunut ensimmäisinä kirjoina. Äiti luki minulle Pottereita, elikkä eräitä parhaista kirjoista (Dahlin kirjojen sekä Caroline Lawrencen Roomalaismysteerien lisäksi), minulle seitsemänvuotiaana. Äiti ei kumminkaan suostunut lukemaan nelosta, oli kuulemma liian pelottava minulle. Luin sitä ehkä noin sata sivua, mutta en jaksanut enempää, ei seitsemänvuotiaana olisi jaksanut lukea mitään hirveää kirjajärkälettä. Sitten luin nelos-Potterin joskus nelosella ja sitten kun loput ilmestyivät, luin nekin, kutosen heti kun se ilmestyi.

Elikkä hyviä kirjoja on vähän mutta ne ovat sitäkin parempia!
akuankka1313
Ai niin, en lue, mutta jos pyytäisin jotain lukemaan mulle, niin Roahl Dahl on paras!

//July murisee ja muistuttaa, ettei edellistä viestiä saa lainata kokonaisuudessaan!
samppali
Enpä ole moisesta kuullutkaan :)

Joo, mutta enpä oikein Akujen lisäksi muuta lue, paitsi Mikki sarjoja, mutta se onkin asia erikseen... :)
Bruttokansantuote
Tällä hetkellä piirongin päällä:

- Maailman hauskin kuvasarjalehti 50 vuotta
- AW Yrjänä - Somnia (runokirja)
- Olli Mustonen - Veijareita ja virtuooseja
- Ilkka Remes - 6/12
TKal
Itse luen Aku Ankan lisäksi melko paljon muita sarjakuvalehtiä sekä sanomalehtiä, aikakauslehtiä ja jonkin verran kirjojakin.

Sarjakuvien puolelta Aku Ankan lisäksi suosikkeja ovat Asterix,Tintti ja Lucky Luke. Luen myös jonkin verran sanomalehtisarjakuvia (erityisesti B.Virtasta).

Aikakauslehdistä seuraan Tieteen kuvalehteä ja Tekniikan maailmaa.

Kirjojen puolelta parhaiten ovat uponneet Jules Vernen kirjat, esimerkiksi Höyryjuna ja Kapteeni Grantin lapset. Muiden kirjailijoiden teoksista voisin mainita J.K. Rowlingin Harry Potterit ja Tolkienin Tarun sormusten herrasta.
Anonymous
Tällä hetkellä kolmatta kertaa luen Noam Chomskyn teosta "Uusi sotilaallinen humanismi" ja välillä lyriikoita inspiroidakseni lueskelen Eddan jumalarunoja. Suosittelen kaikille varauksetta.
jarski
Enpä lue muita kuin Aku Ankkoja. Ennen luin hieman kirjoja mutten enää. Mielestäni tylsää kuvatonta tekstiä.
Sivuja: 1 2 3