Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Paras näkemäsi elokuva?

(59 viestiä)
rulezman
Kysymys löytyykin jo tuosta otsikosta...
Minä en osaa päättää kahdesta huippuelokuvasta, nimittäin Blues Brothersista ja Avaruusboltsien väliltä, molemmat huippuelokuvia.
Blues Brohers muuten tulee perjantaina illalla Sub TV Leffalta, kannattaa katsoa.
Bomber
Dodge ball - Boltsit pelissä tai Karvinen 2
Dodge ball oli aivan verrattoman hauska ja samalla urheilullinen. Karvinen 2
taas niin mainio että alkoi ihan itkettää
jho
Boltsit pelissä on kyllä hyvä, mutta ei lukeudu mun suosikkeihin. Sitten on American piet ja muut jotka kuuluu samaan syssyyn, eli on ihan hyviä, mutta ei loistavia.

Oon nähny monia hyviä leffoja (varmaan moni muukin) ja kaikki on aika erilaisia. Medusan isku ja Medusan verkko on mainioita, sitä uusinta en ole vielä nähnyt. Matt Damon sopii loistavasti Bournen rooliin, vaikka aika "lapsimainen" naama hänellä onkin. Siinä kaksi hyvää ja jännittävää toimintaleffaa.

Sitten on Rounders elokuva vuodelta 98, jossa sama mies eli Matt Damon on pääosassa. Elokuva pyörii pääosin pokerin ympärillä, mutta muutakin jännää on mukana. :)

Ganes on myös yks parhaimmista leffoista minkä oon nähny, ehdottomasti. Milonoff, Nikkilä ja Uusivirta sopii rooleihinsa ja muutenkin mahtava tarina.

Forrest Gumppia ei sovi unohtaa, vaikka se on taas ihan erilainen kun muut mun suosikit. Hauska tarina kaikine Apple-sekoilujen kanssa. :P

Ja on vielä paljon muitakin hyviä leffoja (jotkut Bondit yms. :)), joita en nyt enempää jaksa listata.

Niin tohon alkuperäseen kysymykseen, että en oikeen osaa vastata.
Tässä kuitenkin top3 sekalaisessa järjestyksessä:

1. Medusan isku
2. Rounders
3. Ganes
Fauntleroy
Lord of the Rings-trilogia on kyllä loistava! Ja kylhän niitä muitakin on bondit,simpsons jne.
TKal
Taru sormusten herrasta-trilogian kaikki elokuvat ovat todella loistavia, kannattaa ostaa myös nuo extended editionit, jotka ovat siis pidempiä kuin elokuvateatteriversiot. Itse sain joululahjaksi Kuninkaan paluun extended editionin, jolla oli pituutta 252 minuuttia, ja pidin siitä todella paljon, vaikka katseluun menikin koko päivän valoisa aika (aloitin katsomisen klo 12, ja pidin myös ruokatauon). Aion hankkia myöhemmin myös muut extended editionit.
mastermind
Hyviä elokuvia on niini paljon,Vaikea listata niitä paremmuusjärjestykseen.
Kubrickit, Tarantinot, Scorseset, Sergio Leonen elokuvat yms...
squid
Siis HETKINEN! Onko teistä lapsosista kukaan nähnyt noin vaikkapa alkuperäistä Tähtien Sotaa? Jos ei, on se suositeltavaa katso jo yleissivistyksen vuoksi. Kyseessä on kuitenkin elokuvahistorian yksi parhaista, ellei paras trilogia. Tuoreet Star Wars:it eivä ihan samalle tasolle päässeet, mutta kyllä nekin kuuluvat niihin "must see"-leffoihin.
Jos et siis ole alkuperäistä trilogiaa nähnyt, olisi syytä se katsoa. Ja samaan putkeen menee myös nämä uudet Star Wars:it.
rulezman
Toki olen kaikki Star Warssin nähnyt. Imperiumin Vastaisku kyllä alkuperäisestä trilogiasta paras. Uudesta trilogiasta Pimeän Uhka on mieletäni paras, kiitos Maurin.
Amoxx
1. Reservoir Dogs
2. The Good The Bad And The Ugly
3. Goodfellas
squid
Oliko kyseessä Mauri Kunnas? ;)
rulezman
Poro Mauri. Oli Aku Ankan taskukirjassa "Tähtien Setä" Darth Maulin pilahahmo.
squid
Jaa niinpäs olikin ;) Sori, ei muistunut mieleen ihan heti
Tiala
Hyvää leffaa on tippunut muiltakin tähän ketjuun.. Omia suosikkeja jo sanotuista on ehdottomasti top-5 leffat Forrest Gump ja Blues Brothers. Ja kai Goodfellaskin sinne menee, ainakin top kymppiin. Sitten muita top kymppi -leffoja voisivat olla esim. The Usual Suspects ja The Shawshank Redemption (Avain pakoon). Tottakai sitten vanhat Star Warsit ja Indyt ja muut on myös omaa luokkaansa. Viimeksi tuli katsottua Wild Hogs, loistava leffa oli, musiikeista piiiitkä plussa.
Jenni
Niitä hyviä on niin monta, mutta aivan parasta en osaa sanoa. Ocean´s 11, 12 ja 13 olivat hauskoja elokuvia, mutta myös tyylikkäitä ja hyvät näyttelijät rooleissa. Sitten hienoja elokuvia ovat myös Geishan muistelmat, Moulin Rouge, Taru Sormusten Herrasta-leffat.. Ja kyllä, Pirates of the Caribbean-leffat ovat myöskin loistavia niin juoneltaan, näyttelijöiltään kuin tehosteiltaankin. Lisäksi Dirty Dancing 2, Dreamgirls, Ihmeellinen on Elämä ja Loma Roomassa ovat hienoja elokuvia. Aiemmin mainitun Medusan iskun olen nähnyt, mutta toimintaelokuvista suosittelisin ennemmin Die Hardia. Tulipas taas tehtyä listaa. On varmasti muitakin loistavia elokuvia, joita olen nähnyt, mutta ei vain nyt muistu mieleen.
Sininthecity
Kubrikin leffat näin yleensäkin voisin nostaa palkintopallille.
Parhaimpina ja ehkä tunnetuimpana voin mainita Clockwork orangen ja Full Metal Jacketin.
Myös Chaplinin leffoista olen tykännyt, en tosin niistä viimeisimmistä niin paljon kuin niistä jotka tulivat siinä hieman ennen ja jälkeen Modermia aikaa.
Kill Billit ja Hostel myös kolahtanut.
Aikoinaan fanitin THS. Voisi muuten taas joku kerta katsoa ne kaikki.
Suomalaisista leffoista parhaimmat ovat Häjyt ja Kummelit. Uusimmasta kummeli leffasta en tiedä koska en ole nähnyt.
Sivuja: 1 2 3 4