Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Paras näkemäsi elokuva?

(59 viestiä)
Fergus
Reservoir Dogs on kyllä mestariteos, mutta Pulp Fiction ei koskaan oikein kolahtanut..
HN Erkka
Itse en kovin elokuvia katsele, mutta Muumion Paluu kyllä kolahti kun sen ensimmäisen kerran (pari päivää sitten) näin. :)
Aikakone
Mulla varmaankin RAID. Se on niin täydellinen ;)
Kreach
The Lord of the Rings
TKal
Mikä niistä? Kyseessähän on kolmen elokuvan sarja, oma suosikkini on Kuninkaan paluu (kaikkien aikojen suosikkileffa muutenkin)
Kreach
Niinpä TKaL, niitä on vaikea pistää järjestykseen, kun "samaa" elokuvaa perjaatteessa ovat. Kuitenkin Kaksi Tornia on kolahtanut minuun eniten, sillä siitä löytyy sotaa, mutta tunnelma ei ole niin tympeä kuin Kuninkaan Paluussa. Siinä kolmososassa meinaan Frodo rupeaa ärsyttämään ainakin minua niillä nurinoisimillaan yms.. Kahdessa tornissa muutenkin Klonkku ensimmäistä kertaa. Sormuksen Ritarit ovat vasta alkusaattelua ja kerrontaa, mutta ihan sujuva elokuva sekin on.
samppali
Ehkäpä Rottaralli, joka siis ei ole mikään piirretty vaan ihan "oikea" elokuva. Huippu komedia! Myös lotr 2, elikkä juuri tuo
kaksitorniakin on hyvä! Kuninkaanpaluussa oli monia niin rasittavia kohtia että huhhuh, en jaksa katsoa sitä koskaan loppuun asti.
Anonymous
Omasta mielestä parhaat elokuvat on Pirates Of The Caribbeanit, koska ne on hauskoja ja jännittäviä :D
Aku98
TOP-5

Star Wars-Imperiumin vastaisku ;D
Star Wars-Pimeä uhka ;D
Star Wars-Uusi toivo ;D
Star Wars-Kloonien hyökkäys ;D
Star Wars-Sithin kosto ;D

olisin pistänyt TOP-6, jos olisin ehtinyt nähdä Star Wars-Jedin paluu ;D
wierii2
Oma vastaukseni on Lord Of The Rings Kuninkaan paluu. Huippuleffoja kaikki, tuo nyt vain oli mielestäni erityisen hyvä.
Aku-fani13
Tropic Thunder. Laatuleffa hyvällä kässärillä. Leffan genre on toiminta komedia. Jos joku elokuva pitää mennä katsomaan niin Tropic Thunder.
Peetukka
Nhääj.. Vaikea valita kaikista hyvistä elokuvista. Varmaankin Charles Chaplinin Nykyaika tai Diktaattori. Mahtavia elokuvia kummatkin. Kummasakkin ikimuistettavia kohtauksia.. Nykyajassa alun liukuhihnaparodia ja Diktaattorissa kaikki natsiparodiat.
Tribe
Paras taitaapi olla tuo Pirates of the Caribbean - Kuolleen miehen kirstu. Siitä löytyy toimintaa, huumoria ja draamaa. Näyttelijäkaarti on Keira Knightleytä lukuun ottamatta huippuluokkaa ja elokuvan lavasteet ovat todella hienot.
Oskuarts
Pirates of Carribbeanit, Star Warssit, Taru sormusten herrasta tri. , Night in the museum
Siinäpä vähän listaa... :)
Turtana
Yhdyn Peetukan mielipiteeseen. Charlie Chaplinin elokuvat ovat mahtavia. Nykyajan ja Diktaattorin lisäksi Kaupungin valot ja Kultakuume ovat mahtavaa ja ikimuistoista katsottavaa. Kaikista jää hyvä mieli (ja kaikki olen nähnyt useamman kerran).
Muutama päivä sitten tulin katsoneksi Tulitikkuja lainaamassa (vuoden 1980 suomalai-neuvostoliittolainen versio), johon jäin koukkuun. Nyt olen katsonut sen vähän päälle kolme kertaa... Ei mitenkään huippuhyvä, mutta silti hauska ja hilpeä.
Lokakuun taivas on myös ihana! Se tunnelma ja kaikki.

Kyllä paljon paljon paljon muitakin hyviä elokuvia on nähty!
Sivuja: 1 2 3 4