Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Koulu-leikki.

(5 viestiä)
Tonnikala313
Tälläinen on ollut myös akuankka.fissa minun tekemänä.Eli tarkoitus on että minä ja jotkut muut ovat "opeja".Kyselemme omasta aineestamme kysymyksiä, ja muut käyttäjät eli "oppilaat" vastaavat.Koulussa on kaikkia aineita saman aikaisesti.Jos joku haluaa opeksi,saa oman aineen jota opettaa.Minä olen liikunnan ope.Laitan muut opet myöhemmin listana.Ilmoitauttukaa opeiksi!

Ensimmäinen kysymys omasta aineestani:Kenen hallusa 300-metrin maailman ennätys oli ennen Usain Boltia?
Aku Vankka
Säänennustuksen lisäksi hallitsen hyvin myös muunlaisen ennustuksen ja ennustankin ettei tämä tule kauaa olemaan pystyssä...
wierii2
Ensinnäkään Usain Boltilla ei ole ikinä ollutkaan 300-metrin maailmanennätystä. Hänellä on 200 mterin ennätys (19.19), ja se oli ennen Boltia Michael Jonhsonin hallussa. Hänellä on myös sadan metrin (9.57) ja 150 metrin (en muista aikaa (Apua!)) ennätykset. Haluatko, että listaan kaikki ennätykset kymmenyksen tarkkuudella 100m-5000m matkoilta ulkomuistista?

Toiseksi, leikki on aika kehnosti suunniteltu. Lukkoon taitaa jossakin vaiheessa mennä...
Imfromfinland08
Juu voi olla että lukkoon menee jossain vaiheessa. Se, mikä on suosiossa Akuankka.fi'ssä, ei tarkoita, että se olisi täällä Ankkiksessa suosittu.
Barksi
No, ehkä tästä voisi jotakin tullakin, mutta tämänkaltaisena tämä leikki on hiukan nihkeä. Laitetaan lukkoon... :(
Sivuja: 1