Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: HyperCam

(4 viestiä)
DJ Dream
Tämmönen aihe HyperCam:ista.Koska kaikki eivät ehkä tiedä mikä se HyperCam on niin selitän sen.

HyperCam on eräänlainen kamera joka asennetaan tietokoneeseen.Kun ohjelma on asennettu niin sillä voi aloittaa kuvaamisen,on olemassa monenlaisia HyperCam malleja esim.HyperCam 2 joka minulla on koneessa ja hyvin se toimii.Eli lyhennettynä HyperCam on kuin web kamera jolla kuvataan tietokoneen näyttöä.HyperCamilla voi kuvata vaikka jotain peliä.
Niketin
Olen joskus tutustunut tuohon hypercam 2-ilmaisversioon. Muuten varmaan aika sama kuin kokoversio, mutta kuvan yläkulmaan tulee "unregistered hypercam 2" -teksti. Välillä se hieman ärsyttää.
Jotain peliä sillä kuvasin ja taisin laittaa Youtubeen. Oisiko ollut Runescape... :-[

Onko kenelläkään mitään ohjelmaa, jolla pystyisi kuvaamaan playstation 2:sta? Siis esim. yhdistettynä tietsikkaan. Tähän tietenkin tarvii jonkun kaapelin.
Mac Ducky
Suppea aihe, tämän olisi voinut hyvinkin jättää ohva-topicciin.

Totta kai, HyperCam on minulle tuttu. Ilmaisversio taitanee löytyä koneelta, vaikken sitä olekkaan käyttänyt kuin pari kertaa. Sillä nauhoitettujen videoiden laatu on kyllä aika surkea, ja "HyperCam" teksti ylälaidassa häiritsee paljon. Kyllähän niitä monia parempiakin (ilmaisia) kuvankaappaus -ohjelmia löytyy, kuten esimerkiksi Fraps, vaikkei sekään nyt ole mikään huippu. Tosin versio mikä koneellani on, taitaa olla ikivanha.
Anaconda
Tämän alustus muistuttaa jonkin verran mainostamista. Mahdolliset jatkot voi laittaa vaikka ot-ketjuun. Jos näiden ohjelmien tiimoilta syntyy enemmänkin keskustelua, niin erotetaan tarvittaessa omaksi aiheekseen.
Sivuja: 1