Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7
Kirjoittaja

Aihe: Nimmarit ja kuvat

(97 viestiä)
Fergus
Juu eikös Kaj stenvall ole se taiteilija joka piirtää öljyväripiirröksia Ankoista? Aiemmin hänkin aloitti Ankkalinnan hahmopilla mutta ei halunnut kopioida Disneytä hän siirtyi "tavallisiin" ankkoihin.
Leo
Ts. Disney vetäisi herneen nenäänsä jos Kaj käyttäisi heidän hahmojaan turhan räikeästi. Onhan siinäkin julisteessa, jonka sieltä ostin "Ankan" auton rekkariksi merkitty 314. Viittaa siis Akuun, muttei "liian" selkeästi.
Fergus
Ostitko sen taulun jossa ankka on kusella autonsa vieressä???
No jokatapauksessa täällä voi käydä katsomassa lisää stenvallin tairavia Ankkapiirroksia. Laitoin linkin vaikkei hän suoranaisesti Disney hahmoja nykyään pirräkkään.
Leo
Lainaus käyttäjältä: FergusOstitko sen taulun jossa ankka on kusella autonsa vieressä?
Juuri sen.
Barksi
Sarjakuvafestivaaleilla sain Kai Vainiomäen nimmarin ja kirjamessuilla Marco Rotan nimmarin.
Anonymous
Antsa on kyllä aika onnenpoika...

Mulla ei oo kenenkään ankkapiirtäjän nimmaria, vaikka oishan sellanen ihan kiva saada. Vicarin osotteen jos jostain sais, ni ois ihan kiva :D
Waltti
Multa löytyy Marco Rotan nimmari Painajainen Paratiisitiellä opuksessa ja Markku Kivekkään ja Tero Kyhyräisen nimmarit Kupla vai tuutti kirjassa.

Olin vähän nolona kun kävin pyytää nimmarin omalta matikanmaikalta :-O
EetuL
Heh...

Itse en ole vielä päässyt kenenkään nimmareja hakemaan, mutta kaikki aikanaan.... ;)
Zuppa
Nythän vois tietenkin mennä pyytämään Freddy Miltonilta kun se tänne on perjantaina on tulossa. Itselläni ei ole vielä kenenkään nimmaria mutta sitten ku Keno tänne tullee seuraavan kerran ni sitte minä kyllä hankin sen nimmarin...
Barksi
Tänään kävin pyytämässä Freddy Miltonilta nimmaria ja sainkin hienon kuvan kaupanpäälle. Oikein puhelias ja mukavan tuntuinen kaveri.
Destiny
Juu-u. Nyt on nimmarit + piirrokset Freddy Miltonilta, Kai Vainiomäeltä, ja Kari Korhoselta. Pieni on lista, mutta kyllä se tuosta ;).
July
Pienoista listaa minultakin. Eli nimmari ja ankka Freddy Miltonilta, Kai Vainiomäeltä ja Kari Korhoselta (Korhonen oli ihana ja piirsi minulle kaksi ankkaa ^^).
Ja saman kolmikon kanssa pääsin yhteiseen valokuvaankin.
PetteriZ
Wow voitko laittaa ne tänne...edes sen kuvan jossa te kaikki ootte yhes? PYYDÄNNN :D
Anonymous
Minä en omista yhtäkään nimmaria . Mutta kyllä minullekkin Barksin tai Rosan nimmari kelpaisi . :D
jarski
Mulla on Kari Korhosen piirtämä kuva ja nimmari. Haluaisin Rosan nimmarin. Silloin kun se kävi oulussa vähän harmittaa etten käyny hakemassa nimmaria. No ei auta itku markkinoilla.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7