Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Hattrick

(113 viestiä)
jojo3
Lainaus käyttäjältä: HiidenkirnuEntäs Jojo? Muistan ainakin nähneeni hänet joskus tuola, mutta enpä sitten tiedä.

//Jahas, on Jojonkin joukkue jo bottiutunut ja uusi käyttäjä ottanut joukkueen. Tkalkin on lopettanut HT:n ja joukkue on bottina.

Joo, kesällä lopahti innostus aivan totaalisesti. Tai oikeastaan jo keväällä, mutta kesällä se jäi kokonaan kun rupesin Traviania taas jälleen pelailemaan. Ei sitten enää tuolla HT:ssa jaksanut käydä.
kirja
Tämä alkaa olla jo hullun hommaa.

Ylläpidän Suomen osalta Suomi-Ruotsi-haasteturnausta. Kaikki ilmoittautumiset täytyy tehdä minulle HT-Postilla (vastaa yksäreitä). Arvatkaa, kuinka monta lukematonta viestiäni kansiossani on ollut parhaimmillaan / nyt. 895 ja 890. :D Sunnuntaina päättyy ilmoittautuminen, milloinkohan saan kaikki listattua? Joukkueita on nyt listattu noin 400. Ongelma on se, että kansiossa näkyy vain noin 25 uusinta viestiä ja joukkueet pitää lisätä aikajärjestyksessä. Hullun hommaa, mutta hauskaa.

***

Seiskassa sarjavoitto jo varma, kun yksi peli jäljellä. Kuutosessa tulee sitten hankaluuksia.

~kirja
Hiidenkirnu
Niitäkö on taas tullut lisää:D. Aina vain lisääntyy. Suomelta kasassa 1000 osallistujaa ja routsilla 500. Nautinnollista työtä:).

Viimeinen kierros jäljellä ysiä minulla, mutta sarjanvoittoa ei ole vielä varmistettu. Täytyy voittaa managerinsa menettänyt joukkue viimeisellä kierroksella, mutta siinä ei pitäisi olla ongelmia. Ensi kaudella sitten jatketaan kasissa.
Donald-91
Minun joukkueeni poistettiin vasta justiinsa tällä viikolla Hattrickista. Harmillinen tapaus tietenkin sinänsä, jolle ei voi enää mitään. Mutta ainahan minä voin jonkun ajan kuluttua tehdä uuden joukkueen poistetun tilalle, jos haluan jne. Oli mukavaa omistaa Hattrick-joukkue "jo" voudesta 2007. Te, joilla on Hattrick-joukkue, niin nauttikaa siitä että voitte pelata Hattrickkia.
kirja
Mikäs mahtoi olla poistamisen syynä? Viitsitkö kertoa?

~kirja
Donald-91
Myönnettäköön se, että en ollut käynyt Hattrickissa tarpeeksi useasti. Vaikka omasta mielestäni kyllä olin käynyt. No, ei auta enää jälkeenpäin sitä asiaa murehtia.
wierii2
Noniin. Nousu kasiin on varma. Joukkueessani teen pieniä muutoksia kasiin mentäessä ja tavoitse olisi kasissa päästä neljän joukkoon. :)
Hiidenkirnu
Kausi päättyi sarjan osalta, mutta ystikset vielä jatkuu. Sarjassa tuli lopulta sarjavoitto, joten hieno kausi on takana. 12 ottelua ja vain yksi tappio. Siitä on hyvä lähteä kasiin ensi kaudeksi. Joukkue ei kauhesti tule muuttumaan.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8