Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Hattrick

(113 viestiä)
Tiala
Onkos kukaan pelannut Valioliigan nettipeliä?
http://fantasy.premierleague.com/
Jos jotku tekis sinne joukkueet niin voitais perustaa liiga...
TKal
Lainaus käyttäjältä: jhoAi, sepäs hyvä. ;D

Missä sarjassa sä nykyään pelaat TKal?

Seiskadivarissa, VII.355. Yhden sarjatason olen siis tuon aloitusviestin kirjoituksen jälkeen noussut.

Tämän kauden tavoitteena on sarjassa säilyminen, ja kausi onkin alkanut ihan mukavasti. Ensimmäisen pelin voitin, ja tänään pelattavassa toisessa pelissä on vastassa botti. Cupissa pääsin toiselle kierrokselle.

Mikäs tuo joukkueesi nimi on nyt, jho (vai onko se yhä sc lol)?
jho
Onse vieläkin se sc lol. :-[ En löytäny millään sitä paikkaa mistä sen olisin voinut vaihtaa.

Tippusin nyt sarjatasoa alemmas, ja uudella kaudella pelit on lähtenyt ihan ok:sti käyntiin. Eka peli päättyi 4-4 ja toisen voitin 4-0 vaikka unohdin asettaa kokoonpanon otteluun, ja ottelun pelasi mun ns. "kakkos kokoonpano". ;D Junnu-liigassa olen kolmantena sarjassa. Ainut huono puoli on tällä hetkellä mun taloustilanne. Miten sitä voisi korjata, kun ei tunnu missään olevan mitään vikaa? (Oon 39 000 miinuksella).
jojo3
Mäkin pelailen nykyään. En nyt ihan tosissaan, en välillä edes muista käydä siellä.

FC Pöpit "pelaa" 9-divarissa, eka voitto tuli eilen ;D Paras maalintekijä oli puolustavana keskikenttämiehenä aikaisemmin ja hyvä keskikenttäpelaaja hyökkääjänä (ko. pelaaja on myös paras erikoistilannemies mutta ei pelannut erikoistilanteita ::))että se oli ollut aikaisemmissa pelissä ongelmina. Nyt paikat vaihdettu ja erikoistilannemies räväyttelee maaleja ;)

Jho pistän haasten :D Pelataas sun stadionilla, mulla on täällä rakennustyöt menossa ;D
TKal
Nyt kun Ankkiksessa on näin paljon Hattrick-pelaajia, niin pitäisikö harkita Ankkis-junioriliigan perustamista? Itseltäni ei tuo perustaminen onnistu, kun satun olemaan jo junioriliigassa, mutta liigan päätyttyä voin toki liittyä mukaan.
jojo3
Kyllähän se vaan mulle kävis. Perustin junnujoukkueen tässä ihan hiljattain.

Mä en sitä ainakaan perusta, mielummin joku kokeneempi Hattrickistä.
jho
Joo sama täällä, että joku mua vähän kokeneempi sen vois perustaa. Mullakin on just sarja kesken, joten en ainakaan vähään aikaan voi liittyä mihinkään toiseen liigaan.

Ja mut saa kyllä haastaa ihan tavalliseen matsiinkin. Jojo3 tais haastaa kyllä jo, ja sen otan vastaan. ;)
TKal
Lainaus käyttäjältä: jhoAinut huono puoli on tällä hetkellä mun taloustilanne. Miten sitä voisi korjata, kun ei tunnu missään olevan mitään vikaa? (Oon 39 000 miinuksella).
Kannattaa treenata pelaajia, eli ostat vaikkapa nuoren kelvollisen pelaajan ja myyt sitten pois kun se on kehittynyt esim. erinomaiseen. Jäät tällöin mukavasti voitolle kyseisestä pelaajasta. ;)
jojo3
Voivoivoivoivoi....

Menin sitte häviämään jholle 3-1 :'(
Mun varma maalitykki toppari Testa ei tehnyt edes maalia, pelasi 1 tähden arvoisesti >:( Ja mä ostin sen törkeään hintaan.
Ja Halla, maalivahti, ½tähteä. Pistin harjoitteluun että maalivahti. Ei jummijammi.

Mites se junnuliiga"hanke" edistyy?
jho
Oliko se peli jo? ;D En edes muistanut, mut onneks mun kokoonpano oli ilmeisesti kunnossa. Hyvä matsi kuitenkin ollut. ;)
Bomber
Tumpelot FC törppöilee kasissa VIII.632. Ensimmäinen pelaajahankintani on etelä-amerikkalainen.
Kohta saan haasteet suoritettua, ja sitten päästään pellailee. Kuka on halukas ystävyysotteluun?
jho
Mut saa haastaa ihan millon vaan (siis aina kun voi). ;)
TKal
Lainaus käyttäjältä: jojo3Mites se junnuliiga"hanke" edistyy?
Minun osaltani se ei ainakaan tällä hetkellä edisty mihinkään, sillä olen jo toisessa junnuliigassa. Liigan päätyttyä voin toki perustaa sen, jos halukkaita liigaan liittyjiä on.
akuankka1313
Minä olen ollut ihan ulkopuolella tästä hommasta, mutta kiinnostavalta jutulta vaikuttaa. Ehkä joskus sitten pelaan tuota, vaikka en jalkapallosta paljon perustakaan.
KoDo
Nyt menee huonosti Ankkateam - joukkueellani. Viime kausi meni suhtkoht hyvin (sijoituin 5:neksi), mutta nyt on kaksi tappiota peräkkäin. Pitää toivoa, että seuraavasta ottelusta tule voitto.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8