Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Hattrick

(113 viestiä)
TKal
Itselläni meni kausi täysin tavoitteiden mukaan, eli nousin kutosdivariin. Tällä hetkellä pyrin parantelemaan joukkuettani, jotta myös säilyisin siellä.

Lainaus käyttäjältä: jojo3TKal, teen junnuakatemian tässä joskus, ja liityn sitten Ankkis-liigaan. Että jos viitsit niin avaa paikkoja.
Jos jaksat 1.7 asti odotella niin avaan paikkoja ;)
hjhh
Itsekkin kyllä mielelläni Ankkis-liigaan silloin tulisin, mutta liityin ihan hiljattain yhteen junnuliigaan. :-
Kreach
Rekkasin sinne ja oon aika pihalla. Lähinnä kenttiä seuraavaan peliin yrittänyt valmistella, ostin jo yhden pelaajankin 1000 ja ensimmäinen peli on 21.6. Näkeekö pelin jotenkin vai tuleeko vain tulokset? Jos näkee, niin millälailla? Nappuloina vai ihan 3d... Jos joku vois linkittää tjsp
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: KreachRekkasin sinne ja oon aika pihalla. Lähinnä kenttiä seuraavaan peliin yrittänyt valmistella, ostin jo yhden pelaajankin 1000 ja ensimmäinen peli on 21.6. Näkeekö pelin jotenkin vai tuleeko vain tulokset? Jos näkee, niin millälailla? Nappuloina vai ihan 3d... Jos joku vois linkittää tjsp
Tulokset tulevat, eli peliä ei voi katsoa tietääkseni.
Valikosta vasemmassa reunassa painat joukkueesi nimeä --> ottelut --> ja siihen pitäisi tulla pelatut ottelut ja tulevat ottelut. Ja sieltä voit muokata pelaajavalintojasi.
TKal
Ankkis-liigaan kaksi paikkaa auki. Ilmoittakaa minulle jos haluatte mukaan.
jojo3
TKal, voisin tulla junnuliigaan mukaan.
hjhh
4-2 voitti Ankkavankka ystävyysottelussa, tosin parhaat pelaajani jättivät pelin väliin, joten tappio ei ole yllätys.
Mulla olisi myynnissä yksi erinomainen maalintekijä. Hinta ei ainakaan vielä ole kovin korkea.
Crosby
No niin eli olen päässyt puolentoista viikon aikana vauhtiin. Tiimi on nyt sellainen kuin haluan eli pelaajia erotettu ja ostettu tilalle. Muutenkin kaikki jutut on tsekattu kuntoon ja akatemia avattu sekä liitytty liigaan sillä. Nyt riittää, kun säätelee kokoonpanoja pelien mukaan ja tarkkailee tilannetta eli peli on nautittavimmillaan alkusähellysten jälkeen. FAQinkin jaksoin lukaista tässä pikku hiljaa läpi. Tiimini nimi on Team Osiris ja toivonkin, että voin ottaa ystävyysotteluita niin edustuksella kuin junnuillakin teidän tiimejänne vastaan. TKalin joukkueen olen haastanut, mutta kaikki vaan antaa tulla haasteita sillä tuotakaan peliä ei ole vielä lukkoon lyöty. En jaksanut joukkueidenne nimiä läpi selata, että haastakaa te ensin niin jatkossa haastan sitten teitäkin. Nyt haasteita tulemaan!
jho
Mäkin alotin HT:n nyt uudestaan kun viimeks innostus vähän hiipui ja joukkue vietiin pois. Jos nyt oon oikein ymmärtänyt niin eilen loppus kausi ja uus alkaa kahden viikon päästä?

Oon nytten funtsinu että miten toi joukkue kannattais koota, kun oon ajatellu nuorentaa sitä noista kolmekymppisistä (niitä on 8 yhdeksästätoista), mutta siinä on vaan se ongelma kun ne on ne parhaat pelaajat. :- Että kannattaako ne nyt myydä vai erottaa, kun ostaako kukaan enää noita kolmekymppisiä? Ja eihän erottamisesta saa ollenkaan rahaa?
TKal
Kyllä noita kolmekymppisiä vielä kannattaa myydä, tosin niistä ei saa läheskään yhtä hyvää hintaa kuin nuoremmista pelaajista (päälle 30v. pelaajat enää kehity, vaan taidot alkavat pikku hiljaa ruostumaan). Ja erottamisestahan ei tosiaankaan saa rahaa, vaan sitä itse asiassa menettää, joten kannattaa ainakin kokeilla myyntiä - jos pelaajat eivät mene kaupaksi, niin erottaminen on hyvä ratkaisu.
Crosby
Lainaus käyttäjältä: jhoMäkin alotin HT:n nyt uudestaan kun viimeks innostus vähän hiipui ja joukkue vietiin pois. Jos nyt oon oikein ymmärtänyt niin eilen loppus kausi ja uus alkaa kahden viikon päästä?

Oon nytten funtsinu että miten toi joukkue kannattais koota, kun oon ajatellu nuorentaa sitä noista kolmekymppisistä (niitä on 8 yhdeksästätoista), mutta siinä on vaan se ongelma kun ne on ne parhaat pelaajat. :- Että kannattaako ne nyt myydä vai erottaa, kun ostaako kukaan enää noita kolmekymppisiä? Ja eihän erottamisesta saa ollenkaan rahaa?

Kannattaa pelipaikalle, jota treenaat hankkia nuoria kavereita, mutta muille paikoille jätä nuo parhaat vanhemmista tyypeistäsi. Jos laatua kuitenkin on turha liian radikaalia nuorennusleikkausta on tehdä paitsi treenauttamallesi pelipaikalle. Veteraanit on kuitenkin kokeneempia ja hyödyllisiä muutenkin eli pidä parhaista ja tarpeellisista kiinni.

Tämä vajaa kausi sujui ihan hyvin ja tulin lopulta peräti toiseksi. Lohkovoittaja tosin oli täysin ylivoimainen. Ensi kaudella tasainen sarja tulossa, mutta nousu on tavoitteena. Joukkue on nyt semmoinen kuin haluan ja näillä mennään. Junnuistakin tulossa ihan lupaavia pelaajia vähän ajan kuluttua.
jho
Juu, ihan hyvin on lähteny HT käyntiin. Junnujoukkuekkin jo pystyssä niin että jos joku kaipaa junnujen harjoitusotteluta niin haastetta tulemaan vaan. Mun junnujen id on 1090321. Ja saa mun miestenkin joukkueen haastaa. Sen id on 553685.
hjhh
Noniin uusi kausi lähestyy.
Itsellä joukkue on mielestäni aika hyvä. Kehittynyt paljon viime kaudella. Tosin en usko nousuun tälläkään kaudella. Seiskasta ei sitten tippunutkaan bottia, ja valmiiksi sarjassa on jo yksi tiimi, jolle en pärjää. No ainakin sarjassa on vielä kaksi bottia. :)
jho
Miesten kausi alkoi 1-1 tasurilla ja junnujen 3-1 voitolla, eli ihan hyvin.
Pistin TKalin junnutiimille haasteen keskiviikoks.
kirja
Edellinen kausi pelkkiä voittoja, maaliero n. 60-8 sekä sijat 1, 2, 3 (sama maalimäärä kolmen kärjellä, kaikki niistä siis minun), 4 ja 8 parhaissa maalintekijöissä. Nyt 15 peräkkäistä voittoa, rennolla pelillä 3-0.

Kiinnostaisiko ketään ystävyysottelu? kirjakas, Huippula

~kirja
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8