Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Hattrick

(113 viestiä)
jho
Mä voin pelata harjotuspelin ens viikolla, mun joukkueen id on 553685. Pistä vaan haaste tulemaan.
Crosby
Cupista putosin odotetusti 1-3 numeroin heti alkuun. Hyvä taistelu kuitenkin pojilta siinä pelissä. Liigassa otin myös vieraissa 3-1 kärsään toiselta ja oikeastaan lisäkseni ainoalta nousijakandidaatilta. Nyt sitten ainut tavoite on ottaa 12 voittoa putkeen heikommilta tiimeiltä ja ratkaista nousun kohtalo viimeisessä pelissä tätä samaista joukkuetta vastaan. Toivon toki, että vastustaja kompuroi jo aiemmin ja että itsellä sujuu suunnitelmien mukaan. Kasidivariin en nimittäin halua jäädä enää tämän kauden jälkeen.
jojo3
Itse pääsin Cupissa toiselle kierrokselle saakka. Ensimmäisellä kierroksella tuli tosin vastaan 6-divarilainen botti jonka kaadoin 5-1. Toisella kierroksella tuli sitten 4-divarilainen ihan käyttäjän ohjaama joukkue, hävisin vain 4-0. Suurempaa löylytystä odotin, koska pelasin rento peli -asenteella ettei loukkaantumisia tulisi.

Sarja lähti vähän heikosti käyntiin, vastaan tuli viime kauden nelonen (itse olin kolmas) jolta otin "turpiin" 2-1. Seuraavaksi kuitenkin bottimatsi kevennyksenä sarjassa.
Nostin tässä pari junnua akatemiasta, molemmat hyökkääjiä. Toisella kelvollinen maalinteko ja toisella välttävä. Tuota välttävän omaavaa pelaajaa en olisi välttämättä vielä nostanut, mutta valkku sanoi ettei voi junnuakatemiassa enää kehittyä niin nostin sieltä pois. Ja pelasihan kaveri kuitenkin viittä tähteä.
jojo3
Tämä kausi on kyllä mennyt totaalisesti penkin alle. Oon hävinnyt jo viime kauden kakkoselle, neloselle ja vitoselle kaikille kerran. 3 ottelua olen kyllä voittanut, tosin kaikki boteista niin kylläpä lohduttaa.
Pelaajamateriaali on viime kaudesta parantunut huomattavasti mutta tulosta on tullut paljon vähemmän. Jotakin pitää keksiä.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: jojo3Tämä kausi on kyllä mennyt totaalisesti penkin alle. Oon hävinnyt jo viime kauden kakkoselle, neloselle ja vitoselle kaikille kerran. 3 voittoakin on, tosin kaikki boteista niin kylläpä lohduttaa.
Montako joukkuetta sun liigassa on?
jojo3
8 tietenkin.
Aku-fani13
Joskus vuosi sitten pelasin, mutta lopetin siksi koska oli todella aikaa vievä(oma mielipide).
itselläni meni ihan hyvin olin seiskassa ja toisena.
Muistuu joskus mieleen veljeni, 16, joka oli 5 ja hänen sarjassaan oli Suomen Hattrick maajoukkueen valmentaja.
kirja
Hehehehehehehee! Kaverillani on junnuakatemiassa tuleva U20-ykköslaituri! Puhuin foorumeilla, joten jos (ja kun) hänelle löydetään treenaaja, erittäin todennäköisesti pääsee Suomen U20-joukkueeseen. Hän saa mainetta. (Ja minä, kun hänestä mainitsin. :D)

Oma kausi meni penkin alle, loukkaantumisia, mutta olin ainoa, joka pystyi molemmissa otteluissa tosissaan haastamaan sarjakärjen. Nyt taistellaan todella kovaa kolmospaikasta, pitäisi viimeinen ottelu voittaa kolmella... Penkin alle meni.

Olisiko pljoa pyydetty, jos jokainen mainitsisi tässä allaolevaan tyyliin tietonsa, ja se muokattaisiin avausviestiin (poliisit!)?

Nimimerkki täällä - Nimimerkki Hattrickissa - Joukkueen nimi
kirja - kirjakas - Huippula

~kirja
kirja
Tällä kaudella nousen ehdottomasti seiskaan. Yksi typerä vierastasapeli (olisi pitänyt olla minun voittoni, jos arvosanoista katsoo) on pelattu, mutta muuten kaikki ottelut on voitettu. Vielä kaksi bottia niin kaikki joukkueet on kohdattu ensimmäisen kerran. Oikeastaan kaikilla mittareilla joukkueeni on sarjan paras. :)

Ankkiksessa on ainakin ollut paljon aktiiveja Hattrickaajia. Onko niitä yhä? Voisimme järjestää ystävyysottelucupin parhaan ankkislaisen Hattrickaajan tittelistä. :)

~kirja
jojo3
Mulla ainakin lopahtanut innostus aivan täysin koko peliin. Ei enää jaksa huvittaa. Kävin äsken tsekkaamassa ja ihme ja kumma mun joukkue ei ollut botti vielä. Hjhh:n joukkue on ollut jo pidemmän aikaa botti. TKal oli vielä pelailemassa, ja kyllä siellä joitain muitakin Ankkislaisia näytti vielä olevan.
Peetukka
Minä olen pelaillut Hatrickia jo päälle kaksi vuotta, mutta tänä vuonna kiinnostus on vähän lopahtanut. Käyn kuitenkin Hatrickissa edelleen viikoittain.
Samuel
Itselläni ei ole vielä kiinnostus lopahtanut. Joukkueeni on siis Formicidae.

Itse alan ensi kuussa treenaamaan maalintekoa erinomaisella valmentajalla, kun akatemiastani nousee mahdollinen tuleva U20-hyökkääjä (pelaajan maalintekotaito ehtii luultavasti nousta ennen pelaajan nostoa hyväksi ja laituritaito on hyvä).
kirja
Oletko jo ottanut yhteyttä treeniin ohjaukseen? Siltä ainakin kuulosti.

Itselläni on melkein samanlainen tilanne. Ystävälläni nousi akatemiasta tuleva U20-pelaaja, jonka hän olisi myynyt, mutta hän ei tiennyt sitä ennen kuin itse sanoin. Tietenkin hän suostui treenaamaan pelaajaa.

MyHT (se etusivu) -> Hattrick Press (vasemmasta laatikosta) -> Zacharias Pekki - tuleva U20-laituri, niin pääset lukemaan ensimmäistä osaa artikkelisarjasta, jota teen.

~kirja
Samuel
Joo, olen ilmoittanut pelaajastani Hattrickin foorumilla, ja eräs treeniin ohjauksesta vastaava piti mahdollisena, että pelaajani pääsisi U20-joukkueeseen.

Luin tuon Hattrick Press -artikkelisi jo ennen kuin kirjoitin oman viestini. Artikkelisi on hyvä, ja luen mielenkiinnolla myös tulevat jatko-osat.
jojo3
No joo, jaksoin taas itsekin pitkästä aikaa vähän katsella joukkuettani. Pari reilu 20v. pakkia olen saanut nostettua erinomaisesta mahtavaksi (puolustus siis) ja junnuista nostin reilu 18v. erinomaisen pelinrakentajan. Sarjassa olen toisena vaikka vasta viime viikonloppuna katsoin koko joukkuetta ensimmäisen kerran tällä kaudella... Seuraava matsi sarjan johtajaa vastaan, jos tulee voitto niin todennäköisesti voitan myös sarjan ja nousen seiskaan.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8