Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
Ducker97
Kysynpä kuitenkin, onko nämä kumminkin aina pakko haukkua maanrakoon? Onko se nyt niin iso asia jos joku tekee foorumin? Olikos Ankkiskin heti ihan täynnä väkeä yms?

Minun mielestäni tuo on ihan turhaa ruveta valittamaan pikku asiasta?

Kiroilut pois ja viikonlopuksi jäähylle. -Ylläpito
Bomber
Mutta eihän siinä ole mitään hiutaleen järkeä tehdä samasta aiheesta viisi kuusi varjofoorumia!
Ankkis oli sentään ensimmäisiä lajissaan Suomessa, eikä mikään pahainen hetken mielijohteesta "mä hoitelen tätä aina välillä"-asenteella tehty parin postin b-luokan suomi24:nen

Olen muuten jo aika hemmetin kyllästynyt kiroiluusi, Ducker.
Mene siihen omaan 5b:n kakarajengiisi riehumaan pikkuirokeesisi ja tarratatuointisi kanssa jos sillä sieltä heruu irtopisteitä, nappula.
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: BomberMutta eihän siinä ole mitään hiutaleen järkeä tehdä samasta aiheesta viisi kuusi varjofoorumia!
Ankkis oli sentään ensimmäisiä lajissaan Suomessa, eikä mikään pahainen hetken mielijohteesta "mä hoitelen tätä aina välillä"-asenteella tehty parin postin b-luokan suomi24:nen

Kuten jo todettua, niin se on ilmeisesti aika siistiä ylläpitää omaa foorumia. Vaikkei se oikeasti mitään niin kovin hienoa ole. Työtä tämän eteen joutuu tekemään ihan kunnolla, ei tässä paljon glamouria ole. Kai noilla on sitten tarvetta omalle hiekkalaatikolle jossa pääsee tarvittaessa leikkimään.
Karhula
Älkäähän nyt... Ei Taikaviitalta ole mitään foorumia tulossa. Nykyisin yrittää vain saada mahdollisimman moneen paikkaan porttikiellon, niin kuin markuskin. Turha tuota foorumiani on nyt haukkua maanrakoon. Ja hieman alkaa epäilyttää, kun ylläpito antaa arestia mieliepiteen sanomisesta.
Bomber
Niin, tosi outoa se on. Varsinkin kun kyseinen kommentti puolustelee hiekkalaatikkoasi.

Ja se Taikaviitan foorumi, niin, se oli sarkasmia.
Karhula
Lainaus käyttäjältä: BomberJa se Taikaviitan foorumi, niin, se oli sarkasmia.
Voinhan toki pyytää häntä tekemään oman fooruminsa. ;D No ei laisinkaan...
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: KarhulaJa hieman alkaa epäilyttää, kun ylläpito antaa arestia mieliepiteen sanomisesta.
Jos ei mielipidettään osaa kertoa ilman v-sanan käyttöä niin kyllä, lomille pääsee.
Fergus
Kunnon draamat täällä käynnissä.

Valitettavasti olen taas vähän pihalla :(
TKal
Eihän näissä varjofoorumeissa ole mitään järkeä, mutta eipä tuo foorumitehtailu mitenkään haitallistakaan ole. Onhan se jo nähty, että suurin osa näistä foorumeista kaatuu jo heti alkuunsa keskustelun puutteeseen.
jojo3
Ja tuo Karhulan foorumi on täysin samanlainen kuin Ankkis. Ei netissä ole tarvetta kahdelle identtiselle foorumille joista toinen on jonkun 12-vuotiaan ylläpitämä joka ei todennäköisesti ymmärrä edes HTML:stä mitään, toisin kuin täällä. Ankkiksessa sentään ylläpitäjiä muovialan amiksessa ja missä lie.
djlordi
Pakko pitkästä aikaa kirjoittaa tännekin paikkaan. Omasta mielestäni Ankka-sivuja ja varsinkin foorumeita on tullut viime aikoina paljon, vähän liikaakin. Jokaiseen en ainakaan viitsi edes rekisteröityä. Oma sivuni (Akun313) on mielestäni aika ruma, mutta en ole jaksanut laittaa uutta sivupohjaa, pitäisi sekin varmaan vaihtaa piakkoin. Foorumistani täällä ollaan valitettu, koska se on valmisfoorumi, mutta sen takia tein sen sinne, koska oma sivutilani ei varmaan riitä foorumille. 50 megaa MySql-tilaa vain. Itse kuitenkin ymmärrän todella paljon html:ää ja php:tä, koska opiskelen sillä alalla koulussa. Ankkis tietysti vie voiton Ankkafoorumeissa, koska hyvä osoite sivulla ja hyviä ylläpitäjiä.
TKal
Aika kova väite, että ymmärtää todella hyvin html:ää ja php:tä. Vaikka itse sainkin vitosen amiksen nettisivukurssista, en voi väittää ymmärtäväni todella hyvin (x)html:ää tai php:tä.
Bomber
:-O

Aika tiukka, Teemu.
djlordi
Lainaus käyttäjältä: TKalAika kova väite, että ymmärtää todella hyvin html:ää ja php:tä. Vaikka itse sainkin vitosen amiksen nettisivukurssista, en voi väittää ymmärtäväni todella hyvin (x)html:ää tai php:tä.
No en nyt mitenkään todella hyvin niitä ymmärrä, mutta ainakin hml:ää ymmärrän ihan hyvin. Vähän liioittelin ;D
Php:tä sitten en kauheasti ymmärräkään.
July
Kerran kun menee vetämään kunnon tuiskeet viikonloppuna, niin missaan kaiken actionin Ankkiksessa. Voi rähmä. Toisaalta, en vaihtaisi noin kosteaa viikonloppua mihinkään (voin lämpimästi suositella kaikille täysi-ikäisille ankkislaisille Snifferiä. Alkoholi kun imeytyy nenän limakalvoilta kehoon, on jo muutaman minuutin kuluttua aika... Hauskaa. Lisään tähän vielä, etten rohkaise alaikäisiä juomaan. Älkää tappako maksaanne noin nuorena.) :'D