Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
Ankka313
Synttärionnittelut 19v Julylle!!:)
July
Huh, siinä vaiheessa kun saa synttärionnittelut yli kymmeneltä ihmiseltä puoleenpäivään mennessä, tietää olevansa vanha.
Salwer1st/
On se kumma, kun vierailijoiden määrä on pudonnut tramaattisesti foorumisoftan vaihdoksen jälkeen. Ennen näki puoli seitsemän aikaan aamuisin yleensä keskimäärin noin viisi viereailijaa, nyt ei yhtään. Nytkin, parhaaseen kirjoitteluaikaan, on paikalla vain yksi vierailija, kun ennen oli kymmenkunta. Lieneekö osasyynä Aktiiviset ankkislaiset-kerhon sulkeminen vierailta, ken tietää? Eivätköhän vieraatkin ala pikkuhiljaa taas kuitenkin tänne eksymään. Tai sitten ei :).
jojo3
Ne vierailijat ovat voineet olla osa myös botteja (vai voiko, ylläpito? En tiedä). Nyt botit on laitettu kirjautuneiden listaan, nytkin kun katsoo niin siellä on mm. Googlen ja Yahoon botteja.
squid
Tosiaan, SMF tulkitsi vähän huonosti botteja, ja ei kaikkia botteja tunnistanut, jolloin ne laskettiin vieraiksi. Ilmeisesti(en ole kiinnittänyt juurikaan huomiota) phpbb3 tunnistaa botit paremmin.
Tribe
Hyvää syntymäpäivää Jullelle minunkin puolesta.
Ääh. Tuli rippikoulusta läksyä. Plääh. Pitää tehdä niitä aika liuta. Sitten pitää vielä käydä pääsiäiskirkossa, vaikka viettäisin loman PALJON mieluummin kotona. No, eipä pidä valittaman, elämässä tulee vastoinkäymisiä.
Fergus
Hyvää synttäriä vaan Julpsukalle %D... Vai pitäiskö sanoa myöhästynyttä synttäriä, kun kuitenkin keräilet itteäs jossain puskassa ja luet tän vasta joskus sunnuntai aamuna..

Ootkos Julmuri kyselly enQn tuloksia? =P
wierii2
Aivan uskomattoman hyvää syntymäpäivää Julylle. Myöhässä tämä onnittelu tuli, mutta kuitenkin...
EmRA
Kone lähti :)
Armahdettiin kummiskin viikonlopun ajaksi, huh. jes. kivaa.
Niin että Salwkin tietää sitten taas viivästymisen syyn. viikonlopun jälkeen jatkuu taas tämä pirullinen konekielto :C

Mitä opimme: 6,1 keskiarvo, säännölliset myöhästymiset ja muut ilkeät asiat eivät ole hyvä asia.
Tribe
Lainaus käyttäjältä: EmRAKone lähti :)
Mitä opimme: 6,1 keskiarvo, säännölliset myöhästymiset ja muut ilkeät asiat eivät ole hyvä asia.

Aika paha, mutta ei lyö yhtä luokkalaistamme, jolla on vielä 1,5 numeroa huonompi keskiarvo, kuin sinulla, ja hän saa 200€ kuukausirahaa siitä huolimatta. Ei hyvä, ei hyvä...
Plääh, kävin tänään katsomassa elokuvan Watchmen, jota en kyllä suosittele. Melkein perus maailmanpelastus-juonikaavio maustettuna yliraaoilla tappelukohtauksilla, joissa esim. potkitaan polvilumpioita/kyynärlumpioita(?) sisään. Ei ole turhaan K-15...
Tiesittekös, että Dragonballista tehtiin elokuva. Traileri näytti todella naurettavalta, eikä juoni näyttänyt menevän läheskään alkuperäisen juonen mukaan. Elokuvan juonen pilaus suhteessa kirjaan näytti olevan vielä pahempi, kuin Eragonissa, jossa se oli jo huomattavan radikaalista.
Kurmeloinen
Aaaaapua. On se jännä kun pari kuukautta intissä viettää, ja sitten tulee tänne käymään..on nimittäin taas muuttunut Ankkis näköjään ihan täydellisesti. Vaikka mitä osioita näköjään poistunut.. Huu.
wierii2
Dragonballista elokuva? Voi luoja! Ei näin, kun Eragonista tehty elokuvakin oli jo täysi floppi, niin mitähän tästä seuraa... Huhuh! Tervetuloa takaisin, Kurmeloinen!
July
Lainaus käyttäjältä: wierii2Aivan uskomattoman hyvää syntymäpäivää Julylle. Myöhässä tämä onnittelu tuli, mutta kuitenkin...
Lainaus käyttäjältä: TribeHyvää syntymäpäivää Jullelle minunkin puolesta.
Lainaus käyttäjältä: FergusHyvää synttäriä vaan Julpsukalle %D... Vai pitäiskö sanoa myöhästynyttä synttäriä, kun kuitenkin keräilet itteäs jossain puskassa ja luet tän vasta joskus sunnuntai aamuna..
..... xD Kiitos. Ja pitäisi sanoa, Fergus. *mönki vasta tänään Helsinkiin ja on aika... möh.* Siirsin matikankin koetta synttäreiden takia :''''D

Lainaus käyttäjältä: FergusOotkos Julmuri kyselly enQn tuloksia? =P
Meillä lämästään tulokset kaikkien nähtäväksi käytäville, pitää vaan muistaa oma kokelasnumero. Ja enkun YO-tulosten surkeus olikin syy tämän ja viime viikon ankaraan v*tutusdokaamiseen.. Ei onneksi ollut edes darraa. :'D Kirjoitin ylppäreissä koko lukioajan surkeimman enkun aineeni, 88p. Otti pahasti päähän.

Lainaus käyttäjältä: TribePlääh, kävin tänään katsomassa elokuvan Watchmen, jota en kyllä suosittele. Melkein perus maailmanpelastus-juonikaavio maustettuna yliraaoilla tappelukohtauksilla, joissa esim. potkitaan polvilumpioita/kyynärlumpioita(?) sisään. Ei ole turhaan K-15...
Watchmen on tajuttoman hyvä sarjakuvana :3 Eikä se ole tosiaan mikään lasten sarjis.
Fergus
Lainaus käyttäjältä: JulyMeillä lämästään tulokset kaikkien nähtäväksi käytäville, pitää vaan muistaa oma kokelasnumero. Ja enkun YO-tulosten surkeus olikin syy tämän ja viime viikon ankaraan v*tutusdokaamiseen.. Ei onneksi ollut edes darraa. :'D Kirjoitin ylppäreissä koko lukioajan surkeimman enkun aineeni, 88p. Otti pahasti päähän.He =P aika reilukerhoa että tulokset käytäville.

Meitsi ei kyllä ees oo käyny koululla kirjotusten jälkeen joten ei hajua mitä on tullu %P
EmRA
It's.. It's working!
Hoh, minä jo olin valmistautumassa kvakkiin. Onneksi päätin kuitenkin tarkistaa ankkiksen olemassaolon silloin tällöin.
Ja pahoittelut Salwille (taas) en ollut työstänyt tänä aikana ollenkaan (enkä olisi pystynytkään), sattuneista syistä tulleen koneen lähdön plus ankkiksen olemattomuuden takia.