Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
July
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Minulla ei ole ollut koulua viimeiseen kahteen viikkoon.
:'D Mulla ei ole ollut koulua viimeiseen öö.. kuukauteen(?), eikä tule olemaan ennen ensi elokuuta, jolloin käyn huitasemassa yhden matikan kertauskurssin. :D
Bomber
Minua ihmetyttävät nuo kommentoinnit fanitarinat osioon. Jankataan vain koko ajan kuvailusta ja tarinankerronnasta. Ei minkäänlaista rakentavaa kommenttia juonenkäänteistä tai kohtauksista. "Kuvailua on hyvin ja tarinankerronta on sujuvaa, "

En nyt tarkoita tällä ketään tiettyä henkilöä, mutta yrittäkää hieman kommentoida kunnollisemmin.
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: BomberMinua ihmetyttävät nuo kommentoinnit fanitarinat osioon. Jankataan vain koko ajan kuvailusta ja tarinankerronnasta. Ei minkäänlaista rakentavaa kommenttia juonenkäänteistä tai kohtauksista. "Kuvailua on hyvin ja tarinankerronta on sujuvaa, "

En nyt tarkoita tällä ketään tiettyä henkilöä, mutta yrittäkää hieman kommentoida kunnollisemmin.

Oikeassa olet. Tiedän, että itsekin olen tuohon tyyliin kommentoinut, mutta aina pyrin antamaan mahdollisimman rakentavaa palautetta.
Kreach
Itsellekin voi näemmä lähetellä yksityisviestejä..

Lainaus käyttäjältä: AvasinYksityisViestinJonkaOtsikkoOlidsgJaKatsoinKeneltäKummaltaSeOikeinOnLähetetty: Su Huhti 12, 2009 2:30 pm
Lähettäjä: Kreach
Vastaanottaja: Kreach
heeh
akkaridekkari
Kiva tämä pääsiäisloma, neljä päivää vapaata. Voisi olla useamminkin...
Huomenna kouluun, heti seitsemän tunnin päivä. >:(
Bomber
Mulla on kahdeksan tunnin..

Lauantaina oli loistokeli. Olin silloin reilut neljä tuntia futaamassa läheisellä kentällä kavereideni kera.
Aku Vankka
Meilläpäin taas oli lauantaina aika kehno ilma, koko päivän pilvessä ja välillä satoi vettäkin. Sunnuntaina (siis eilen) taas oli aivan uskomaton ilma, ihan kesä tuli mieleen. 15 astetta lämmintä, kahdeksaan asti tarkeni olla t-paidalla pihalla.. harmi ettei samanlainen keli jatkunut enää tänää, nyt sataa jälleen vettä :P
Sami-96
Jes, vihdoin on alkanut lumetkin sulaa, jopa Täällä Pohjois-Karjalan syrjäseudulla on muutama tie sulana. Kohtahan siis pääsee pyörällä kouluun. Mitenkäs on teidän teidenne sulaneisuus? ;)
akuankka1313
Tiet ovat jo sulaneet. Ihmeen kylmää täällä Helsingissä muuten kyllä on. Lauantaina ainakin tuntui olevan lämmintä, mutta mittari näytti vain kahdeksaa astetta.
Kääk13
Ihan totta joo, ei täällä etelässä enää pahemmin lunta ole.
Jossain metiköissä ja muilla varjoisilla paikoilla enää hieman...

Moottoripyöriä on näkynyt ihmeen paljon.
Ensimmäinen taisi tulla vastaan jo viime kuun puolella.

Huomenna aloitan työt uudessa paikassa.
Päivät ovat normaalit 7-16.
Mielenkiinnolla odotan...
Ankka313
Missäs olet Kääk töissä?? Onkos tuo työssäoppiminen vai mikä??
Tapsa99
Me mennään tänäkin vuonna luokkaretkelle (jee!) Me mentiin viime vuonna luokan kanssa Wasalandiaan luokkaretkelle. Siellä oli tosi hauskaa! Superspin oli paras laite, oli eka laite missä olin käynyt, joka menee pää alaspäin. Meidän luokka pitää kioskin tässä joskus toukokuun alussa, niin tulee rahoja siihen luokkaretkeen. Me mennään 4.luokan kanssa sinne luokkaretkelle, ja me mennään Ähtärin eläinpuistoon ja Tuurin labyrinttimaahan.
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Missäs olet Kääk töissä??
Keravan kaupunkitekniikalla.
Puistohommia pääasiassa, mutta puisto-ala on niin laaja käsite, että odotan työstä melko monipuolista.
Tuttu ja turvallinen ala. Samoja töitä olen virallisesti tehnyt jo pari kesää, mutta nyt tein työnantajan kanssa sopimuksen puoleksi vuodeksi.

Lainaus käyttäjältä: Ankka313Onkos tuo työssäoppiminen vai mikä??
Joo, oikeastaan jakso todellakin on työssäoppimista, mutta ihan todella olen palkalliseen työhön kuitenkin menossa.
Saisin pitää 13 viikkoa lomaa mieleni mukaan, mutta työskentelen miuluummin valtaosan tuosta ajasta ja ansaitsen rahaa tulevaa varten.

Huomenna on noustava puoli 6 jälkeen, että ehdin ajoissa ja pirteänä paikanpäälle. Välimatkaa on joltisenkin verran, mutta matkanteko se on puolinautintoa. 8-)
EmRA
Onpas tämä TET rentoa hommaa.
Tullissa helsinki-vantaan lentokentällä ankkiksessa, hoh.
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: Tapsa99Me mennään tänäkin vuonna luokkaretkelle (jee!) Me mentiin viime vuonna luokan kanssa Wasalandiaan luokkaretkelle. Siellä oli tosi hauskaa! Superspin oli paras laite, oli eka laite missä olin käynyt, joka menee pää alaspäin. Meidän luokka pitää kioskin tässä joskus toukokuun alussa, niin tulee rahoja siihen luokkaretkeen. Me mennään 4.luokan kanssa sinne luokkaretkelle, ja me mennään Ähtärin eläinpuistoon ja Tuurin labyrinttimaahan. Jaa, milloinkohan viimeksi itselläni oli luokkaretki... Oisko ollut joskus 4:sella, kun voitettiin jossakin arvonnassa pari hunttia. Sitten jouduttiin vielä myymään joitakin ylihinnoitettuja avaimenperiä, jotka maksoivat 5 euroa kappale. Mulla taitaa olla yhä niitä kaapissa... Ja sitten rahoilla päästiin Turkuun Caribia kylpylään.

Jes kuulokkeet meni rikki... Toisesta vain kuuluu, kun yrittää kuunella musaa.