Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
EmRA
I SENSE ZOMBIE CANCER.
Aamulla oli vielä vähän tööt olo, ei nyt sentään mitään phil collinsseja sentään.
Arvatkaa kellä oli kivaa Garry's Modissa.

Myöhäset vaput porukoille!
Fergus
Lainaus käyttäjältä: AKUANKKA12Hyvää vappua!
Kastoin eilen talviturkin kaverin mökillä 8-asteisessa vedessä. Brrr! Mutta hyvin huhtikuun puolella. Tänäänkin kyllä polskin siellä...
Tuli käytyä viimeyönä uimassa päijänteessä. Oli muuten aivan #¤("$%&#n kylmää. Jäähileitä killui veden seassa. Ei siellä pystyny kun käväsemään kun kylmyys meni luihin.
AKUANKKA12
Noniin, nyt tuli taas yksi "ulkomainen" käyttäjä lisää. Uusimmista käyttäjistä löytyy, tällä kertaa hollannista... Ja kotisivu on joku keskusteluaihe, topic-sanasta osoitteessa voisi päätellä.
EmRA
spy kids?
Itse en vielä uskaltaisi hypätä uimaan, riparilla sitten.
jojo3
Lainaus käyttäjältä: AKUANKKA12Voi ei, sikainfluenssa leviää suomeen! Me kaikki kuollaaan! BYHYYYY! No, pestään kunnolla kädet niin porsaiden pöpöt tuhoutuvat.
Eihän tuo sikainfluenssa ole edes mikään kunnon tappava tauti. Eipä kummoisempi oikeastaan kuin normaali influenssakaan. Meksikon ulkopuolella ei ole kuollut kuin yksi (sekin jenkeissä ja kuollut oli meksikolainen). Ja Mexico Cityssä nyt kuolee normaaliin influenssaankin yhtä paljon kuin sikainfluenssaan.
Tämä sikainfluenssaa pidetään tuon valtavan uutisoinnin takia jotenkin vaarallisena tautina. Eihän siinä muuta vaarallista ole kuin se että se leviää maailmalla ja moni sairastuu siihen.
Barksi
Tänään bussissa viereeni tuli puheesta päätellen (iHola! ¿Hablás finlandés?) meksikolainen herrasmies yskimään. Kaikkea tuli mieleeni, onneksi oli pastilleja mukana...
Frodo
Monellako on täällä jonkinmionen mopo? Itselläni on Suzuki PV. Tuommoinen sininen, joka on priimakunnossa, kiitos serkkuni jolta se ostettiin. Silloin kun se oli vielä serkkuni, kulki se 95km/h, nykyään se on vakio, eli kulkee vain ~45km/h.
Kaikille Peeveen omistajille suosittelen tätä sivustoa http://www.pv-foorumi.org
Tribe
Lainaus käyttäjältä: FrodoMonellako on täällä jonkinmionen mopo? Itselläni on Suzuki PV.
Onko se sinulla laillisesti? Nimittäin vasta 15 vuotta täyttäneet saisivat hankkia mopo-kortin ja ajaa mopoa. Vai ajatkos sitä jossain yksityis-alueella.
Itselläni ei ole mopoa, mutta voisin joskus täysi-ikäisenä ehkä hankkia moottoripyörän. Tai sitten ihan vain auton...

Niin ja hyvää syntymäpäivää Akuhullu97:lle!!!
wierii2
Niin, totta. Hyvää syntymäpäivää Akuhullulle!!
AKUANKKA12
Paljon onnea vaan, Akuhullu!

Lainaus käyttäjältä: Barksionneksi oli pastilleja mukana...
MMM... pastilleja. Rakastan pastilleja, ne ovat mahtavia!!!
Pullasorsa
Onnittelut minunkin puolestani Akuhullu97:lle! :)
Mac Ducky
Joo, onnea Akuhullulle! :)

Heh, omassa koneessani oli ollut eilisestä asti jotain häikkää. Kone ei vaan pystynyt yhdistämään nettiin. Noh, kun olin kantamassa sitä pois huoneestani, niin se meinasi tippua ja sain napattua sen ilmasta, mutta se osui silti ovenkulmaan. Sai mukavan tällin ja alkoi toimimaan taas. ;D
Nuno
Paljon onnea Akuhullulle! :D
Akuhullu97
Kiitokset onnitteluista vain kauheasti! :)
Yhtenä lahjana sain divarikiekan mutsin rahoilla (rajallinen määrä kuitenkin). Ihan kivaa sekin. ;)
Frodo
Lainaus käyttäjältä: TribeLainaus käyttäjältä: FrodoMonellako on täällä jonkinmionen mopo? Itselläni on Suzuki PV.[/lquote]

Onko se sinulla laillisesti? Nimittäin vasta 15 vuotta täyttäneet saisivat hankkia mopo-kortin ja ajaa mopoa. Vai ajatkos sitä jossain yksityis-alueella.
Itselläni ei ole mopoa, mutta voisin joskus täysi-ikäisenä ehkä hankkia moottoripyörän. Tai sitten ihan vain auton...

Niin ja hyvää syntymäpäivää Akuhullu97:lle!!!

En aja sillä tiellä, tai no, kerran olen vain ajanut hiukan tiellä. Muuten ajelen täällä tiluksilla. Ja laillisesti on, rekisterissä ja kaikki on ok.