Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
Tapsa99
Tulin äsken kaverin synttäreiltä, siellä oli kivaa. Ja kun meillä on nyt se jättitrampoliini pihalla, niin opin tekemään siinä takaperinvoltin. :) Sitten opin myös tekemään minun keksimäni "Jojo":n. Se on semmoinen, että ensin tehdään takaperinvoltti jaloilleen, ja siitä suoraan tehdään etuperinvoltti jaloilleen.
Tribe
Lainaus käyttäjältä: AKUANKKA12Lainaus käyttäjältä: wierii2Tänään meni akkareihin 120€ ;D
?!?!?!!?!?!!?!?!??!?!?!?!!?!?!?!!??!?!!?!?!??!?! Minua huimaaa...... Mites se edes on mahdollista? Ostitko jonkun extraharvinaisen virhepainoksen Aku Ankan ekasta numerosta jossa oli Carl Barksin nimmari?

Tuollainen maksaisi jo useita kymmeniä tuhansia euroja.

WAHHUUU!!! Ei enää kokeita! Tänään oli viimeinen, joka oli kemian koe. Meni ihan hyvin.
Sää on ollut täälläpäin aivan mahtava, vaikka minua se ei oikein hetkauta; Olen vain koneella ja katson One Piecea, mahtava sarja.
Hyviä viikonloppuja vain kaikille.
Frodo
Eikös animoidut avat ole kiellettyjä? Tuolla uudella TakoTakoBurritolla on jokin Ukrainalainen lätty hyppimässä avassa... ???
Moniko tietää jo, mitä aikoo kesälomalla tehdä? Itse menen mökille Savonlinnaan viikoksi ja olen kesätöissä, joista voi lukea enemmän viikkoraha-topicista...
Akuhullu97
Lainaus käyttäjältä: AKUANKKA12Lainaus käyttäjältä: wierii2Tänään meni akkareihin 120€ ;D
?!?!?!!?!?!!?!?!??!?!?!?!!?!?!?!!??!?!!?!?!??!?! Minua huimaaa...... Mites se edes on mahdollista? Ostitko jonkun extraharvinaisen virhepainoksen Aku Ankan ekasta numerosta jossa oli Carl Barksin nimmari?
Eihän tuo ole hinta mikään vielä. Tuollainen määrä kuluu suunnilleen tällasiin: Noin 3 kovakantista ja 30 albumia.
AKUANKKA12
Jee! Minullakaan ei ole enää kokeita! Eläköön vapaus lukemisesta! Jahiyy!

Lainaus käyttäjältä: FrodoMoniko tietää jo, mitä aikoo kesälomalla tehdä?
Minä ehkä menen laivaristeilylle ja sitten laiskottelen ja luen Akkareita... ;D
Nuno
Me matkustellaan ympäri Suomea. Mennään ehkä Kalajoen hiekkarannoille. :D Ja sitten luen englannin kielisiä Harry Pottereita ja uin paljon. Haluaisin mennä Tallinnaan, mutta en tiedä menemmekö me sinne.
Akuhullu97
Lainaus käyttäjältä: FrodoMoniko tietää jo, mitä aikoo kesälomalla tehdä? No, ulkomaille, ainakaan pitkälle, emme ole menossa. Ehkä talvella sitten. Ajattelimme viettää aikaa paljon mökillä, ja käydä uimassa. On myöskin yhdet suuret yleisurheilukisat ja kaksi kesäleiriä ohjelmassa.
Frodo
Lainaus käyttäjältä: NunoMe matkustellaan ympäri Suomea. Mennään ehkä Kalajoen hiekkarannoille. :D Ja sitten luen englannin kielisiä Harry Pottereita ja uin paljon. Haluaisin mennä Tallinnaan, mutta en tiedä menemmekö me sinne.Minäkin olen käynyt Kalajoen hiekkasärkillä useaan, joskin aina talvella :) Aina kun menemme Lappiin (siis joka vuosi) olemme siellä yötä, hotellissa jonka nimi on Lokkilinna :)
wierii2
Itse menen kesälomalla viikoksi 5 tähden hotelliin. Laiskottelemaan. Aah. :-P
Aku Vankka
Lainaus:Mennään ehkä Kalajoen hiekkarannoille
Sinnepäin ollaan mekin lähdössä kesällä.
Tribe
Vai mitäkö kesälomalla teen? Hmm...
Menen heti kesäloman alusta rippileirille viikon ajaksi. Sitten vietän viikon kotona ja juhannuksen jälkeen menen kahdeksi viikoksi kesätöihin Turenkiin, sukuni mansikkamaalle.
Sitten konfirmaatiosta (ripille menosta tjsp.) mahdollisesti saamillani rahoilla ostan kunnon TV:n ja kesätyörahoilla ostan pari PS3-peliä.
Myös kuntoa pitäisi kohottaa roimasti (tavoite pystyä juoksemaan 2 km alle yhdeksän minuutin) ja pitää ainakin 3:n viikon makea-lakko.
Sitten suunnitelmissa on katsoa sellaiset 200 jaksoa ohjelmaa One Piece (kannattaa katsoa (sarja on TODELLA hauska)), käydä mökillä, olla kavereiden kanssa, laiskotella ja oppia swiippaamaan kitaralla.
Että näin.
July
Miä sain tänään fillarin <3 Pääsee pyöräilemään. Lisäksi mun ruokarahaani lisättiin -> Saan ostettua etelän hetelmiä. <3
EmRA
Lainaus käyttäjältä: JulyMiä sain tänään fillarin <3 Pääsee pyöräilemään. Lisäksi mun ruokarahaani lisättiin -> Saan ostettua etelän hetelmiä. <3
nyt alkaa kuulostaa niiltä ihmisilta jotka hakevat lapsille tupakkaa :C

...asutkos espoossa päin?
akkaridekkari
Mulla on torstain lisäksi perjantaikin vapaata koulusta! Ja huomenna mennään kuuntelemaan Harry Potter-musiikkia. :D
Peetukka
Keskiviikkona Linnanmäelle, toivottavasti ei sada. Sadekuuroja lupailee, aijai..
Vappuna pukeuduin Chapliniksi ja nyt sitten kevätjuhlassakin koikkedehdin siellä lavalla Chaplinina, ja taustalla soi tietenkin Chaplin-musaa; Modern Timesin Smile ja nonsense song! :D