Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
wierii2
Kokeet huomenna ohi! Vielä viimeinen koe, eli Teknisen koe jäljellä... :(
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: wierii2Kokeet huomenna ohi! Vielä viimeinen koe, eli Teknisen koe jäljellä... :(
Meillä oli kokeet ohi jo pari-kolme viikkoa sitten. Ruotsin kokeesta rapsahti täyskymppi. 8-)
Kreach
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaRuotsin kokeesta rapsahti täyskymppi. 8-)
Kova saavutus saada englannin tai ruotsin kokeesta täyskymppi - siis ei yhtäkään virhettä, sanaunohdusta, väärinkirjoitusta tai vastaavaa.
Meillä oli eilen viimeinen koe.
akuankka1313
Meilläpä vielä kolme koetta, jihuu.
Salwer1st/
Meillä on kai jäljellä kaksi kipaletta... Kummankaan päivämäärää ei ole vielä ilmoitettu, joten saa nähd pidetäänkö. Kyllä ainakin toinen pidetää, ehkä pistarina.
July
Lainaus käyttäjältä: EmRALainaus käyttäjältä: JulyMiä sain tänään fillarin <3 Pääsee pyöräilemään. Lisäksi mun ruokarahaani lisättiin -> Saan ostettua etelän hetelmiä. <3
nyt alkaa kuulostaa niiltä ihmisilta jotka hakevat lapsille tupakkaa :C

...asutkos espoossa päin?

En missään nimessä välitä alaikäisille yhtään mitään. Räyh. Satun vaan laihduttamaan, joten tartten hetelmärahaa :'D

Ja mien vanhemmat asuvat Espoon Kauklahdessa, itse asun tätä nykyä Helsingin Sörnäisissä. Mutta käyn toki edelleen moikkaamassa vanhempiani suunnilleen kerran viikossa. :)

Pyöräilin tänään lähemmäs 30 kilometriä Espoosta Helsinkiin. Kilometrejä tuli tosiaan muutama lisää kun eksyin pariin otteeseen. :'D
Aku Vankka
Lainaus:Kova saavutus saada englannin tai ruotsin kokeesta täyskymppi
Tänä vuonna kaksi täyskymppiä englannin kokeista, molemmat isoja kokeita. Lisäksi kahdesta sanakokeesta tullut myös täyskymppi. Ruotsin kokeesta kymppimiinus.

Muttajoo, huomenna on vielä pienimuotoinen historian koe ja sitten saadaankin pitkä vapautus kokeista. Huomenna saadaan myös takaisin matikan ja terveystiedon kokeet, saan nähdä, miten meni...
Barksi
Lainaus käyttäjältä: BarksiLainaus käyttäjältä: Aku-fani13Voisitko Barksi pistää kortin nettiin ja sitten pistää linkkiä olisi mielenkiintoista nähä se...
Ehkä, ehkä en... Täytyy kysäistä Karilta, saako kuvaa edes julkaista.

Nostetaan vähän vanhaa tekstiä ylös...

Tässähän tämä kortti nyt olisi:

http://ankkalinnake.blogspot.com/2009/0 ... oulua.html
Mirkku
Meillä oli viimeinen koe maanantaina, ja numerot annettiin viime perjantaina. Tänään oli luokkaretki, käytiin Lintsillä ja Sea Lifessä.

Kesäsuunnitelmissa olisi ainakin matka Ruotsiin. Sen lisäksi menen myös Pohjanmaalle.
wierii2
Nyt ne kokeet on ohi ja numerotkin on annettu. Ensi viikolla vain 28 viikkotuntia. 8-)
Bomber
Nyt tarttettais tällä suunnalla apua. Kaverin kanssa ollaan tehty pieneen jäähyväisvihkoseen kuva opettajastamme. Itse kun en mikään erityisen haka ole kuvakäsittelyohjelmien kanssa, niin voisiko joku ystävällisesti tarjoutua tussaamaan ja ehkä myös värittämään kuvan? Siis koneella. Tietenkin voi itse tulostaa kuvan ja sitten tussata, mutta tässä tapauksessa ei ehkä olisi se helpoin vaihtoehto.

Olisi suuri apu.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: wierii2Nyt ne kokeet on ohi ja numerotkin on annettu. Ensi viikolla vain 28 viikkotuntia. 8-)
Meillä 12 viikkotuntia, mutta jos lauantaikin otetaan lukuun, niin kai jotain 14. :)
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: KreachMeillä 12 viikkotuntia, mutta jos lauantaikin otetaan lukuun, niin kai jotain 14. :)
*kade* Tosin ei mitään valittamista minullakaan, 20 tuntia on ihan mukava piristys. :D

Lainaus käyttäjältä: T@IK@VIITTASiellä sitten mutustellaan karkkia ja pizzaa. :-P
*kade*
T@IK@VIITTA
Eilen oli viimeinen koe. Ihanaa! :D Tänään sitten saatin neljä koetta takaisin. Kaikki kokeet menivät hyvin. Kokeethan olivat enkusta, kaksi matikasta ja äikästä. Vielä on koulussa ainakin yksi hauska juttu, eli yökoulu. Siellä sitten mutustellaan karkkia ja pizzaa. :-P
July
Lainaus käyttäjältä: BomberNyt tarttettais tällä suunnalla apua. Kaverin kanssa ollaan tehty pieneen jäähyväisvihkoseen kuva opettajastamme. Itse kun en mikään erityisen haka ole kuvakäsittelyohjelmien kanssa, niin voisiko joku ystävällisesti tarjoutua tussaamaan ja ehkä myös värittämään kuvan? Siis koneella. Tietenkin voi itse tulostaa kuvan ja sitten tussata, mutta tässä tapauksessa ei ehkä olisi se helpoin vaihtoehto.

Olisi suuri apu.

Minkäslaisesta kuvasta on kyse? Ja tussaamisella tarkoitat varmaan viivojen vahvistamista? Minkälaista väritystä saisi olla? Ja mihin mennessä kuvan pitää olla valmis?

Itse osaan Photarilla vääntää milloin mitäkin ja jos en jo osaa jotain, opin nopeasti. ;) Jukkakin voi varmasti suositella minua (tein moraalittoman teon ja shoppasin hänelle kolmiosaisen kuvataidekurssin päättötyön rahasta :'D). Minulla ei ole paljoakaan tekemistä lähipäivinä, joten vietän mieluusti tunnin tai pari koneen ääressä hääräten. Lähetät vaan kuvan sähköpostilla (ja laitat Puskaradioon hyvän sanan kiertämään ;P) ja saat itsellesi kuvaurakoitsijan.