Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/*kade* Tosin ei mitään valittamista minullakaan, 20 tuntia on ihan mukava piristys. :D
Pistän paremmaksi. Meillä on ensi viikolla vain 15 tuntia. Muttajoo, saa nähdä laskeeko keskiarvo, kun jouluna se oli 9.5.
Bomber
Hemmetti, täähän kuulostaa hyvältä. Sähköpostilla sitten vaan sulle (July) kuvaa. Kyseessä on vain pienehkö karikatyyri. Paperi hieman ruskeaa.

Vai että mainontaa puskaradiossa :-P Kyllähän se onnistuu. Vai olikohan kyseessä pelkkä läppä.

Ja mikäs sun sähköposti?
July
Lähetin lisätiedot yksärinä.
Aku Vankka
Lainaus:kun jouluna se oli 9.5.
:-O Herranjumala, itse en ikipäivänä saisi noin hyvää keskiarvoa. Jouluna oli 8.5 joka oli todella hurjaa nousua edellisvuodesta, nyt luultavasti tippuu kasiin tai alemmas. 21 tuntia ensiviikolla, tosin mikään niistä ei ole enää opiskelua. Maanantai ja tiistai ovat normaaleja päiviä (ellei päivien lyhennyksiä lasketa) ja molempien päivien opettajat ovat lupailleet että otetaan ''löysästi'', eli katsotaan elokuvia yms. Keskiviikkona on koko koulun yhteinen urheilupäivä, torstaina pyöräilyretki, perjantaina kevätkirkko ja lauantaina ylipitkä kolmen tunnin kevätjuhla ja todistuksien ja stipendejen yms. jako.
wierii2
Minullakin se oli 8,5 ja nyt Keskiarvo laksee 8,3:meen, veikkaisin. Meillä ei kaiketi oile kevätkirkkoa ollenkaan. 8-)
T@IK@VIITTA
Meillä onkin ensiviikolla vain 13 tuntia koulua, jos ei oteta mukaan kevätjuhlaa. Päästään kolme kertaa koulusta kahdeltatoista. :)
Pullasorsa
Tätä koulukeskustelua voitaneen jatkaa erillisessä koulutopicissa, nyt kun asia on ajankohtainen. :)
T@IK@VIITTA
Jee! Pästään kesällä lähes ILMAISEKSI Särkänniemelle! Siellä sitten kolmen tunnin ajan ollaan ja käydään laiteissa. Ei päästä ihan ilmaiseksi kuitenkaan, koska ruoka pitää maksaa ja aikaa on kolme tuntia. Sitten ostamme 15€ liput loppupäiväksi (Liput ovat nimittäin alennuksessa niille, jotka Finmatkat ovat kutsuneet.)
EmRA
Lainaus käyttäjältä: JulyEn missään nimessä välitä alaikäisille yhtään mitään. Räyh.
Pöh. Tai siis esimerkillistä esimerkkiä nuorille!
Todellakin. Täydellisesti.
Mitä tästä opimme: Seuratkaa Julyn esimerkkiä ihmiset, ei EmRAn laiskaa ja huonosti menestyvää elämänkuvaa.
AKUANKKA12
Kävin tuossa juuri kirpputorilla ja oli omituinen matka; pyörästä lähti lokasuoja. Mutta sain Akkareita, sehän on se päääasia.
djlordi
Jes! Inssi meni ekalla yritysellä läpi. Onneksi oli vähän liikennettä, niin ei tarvinnut miettiä, kuka saa mennä ensin risteyksestä. Ja mieskin, joka vieressä istui oli vähän vanhempi ja mukava.
Ankka313
Onnittelut djlordi ajokortista!!:) Onkos muilla ysiykkösillä jo kortti hallussa??(kääkillä ainakin taitaa olla??) Itselläni ei vielä ole, kesätöiden jälkeen vasta autokouluun suunnistan...
akkaridekkari
Jippijaijee! Ulkona lähes hellettä ja aurinko paistaa! Koulu on nyt käytännössä loppu ja taas on vuoden uurastus palkittu!
TÄMÄ ON KESÄ!
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Onnittelut djlordi ajokortista!!:) Onkos muilla ysiykkösillä jo kortti hallussa??(kääkillä ainakin taitaa olla??) Itselläni ei vielä ole, kesätöiden jälkeen vasta autokouluun suunnistan...
Olenko joskus kertonut täällä, että kävin keväällä autokoulua, vai päättelitkö vain?

Joo, onhan mulla autokortti.
Saan ajaa myös kuorma-autoa ja "keskikokoista" moottoripyörää.
Näiden lisäksihän mulla on myös mopo- ja traktorikortit.

Olen ajellut noita kortteja sitä mukaa kun ikää on tullut.

P.S. Onnitteluni djlordille.
Ankka313
Joo jossain mainitsit, että teoriakoe meni läpi, taisi sitten olla yksärien välityksellä, jossei missään topicissa.. Ihan kivasti sulla noita kortteja ;D