Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
Akuhullu97
Ja nyt on sitten taas loma. Todella pitkältä tuntui vuosi, enää vain todistustenjako ja kirkko... Tänään oli jo lämmin päivä, ja lähipäivinä vain lämpenee. Todella kesäistä... Ja vielä, kesän alkamista voimme juhlia divarikiekan merkeissä... (Ankka? ;) )
Ankka313
Jepulis, huomenna todistukset ja sitten "loman" viettoon... Ensi viikolla alkaa varmaankin koko kesän kestävä kesätyö (josta sitten rahat divarikiekalle ;) )
Ankkaristi
Tämä vuosi tuntui melko lyhyeltä, meen muuten yläasteelle nytten ja toivoisin hyvää todistusta. Kirkossa käytiin jo tänään ja nyt täytyy kesällä valmistautua enää Akun synttäreihin jippii!
wierii2
Divari-keikalle? Milloinkas te Divareihin menette?
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: wierii2Divari-keikalle? Milloinkas te Divareihin menette?
Kyllähän sun pitäisi tietää ;)
wierii2
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Lainaus käyttäjältä: wierii2Divari-keikalle? Milloinkas te Divareihin menette?
Kyllähän sun pitäisi tietää ;)

Ainiin... :)
Ape
Loma alkoi juhuu! Kävinpä tässä äskettäin kaverillani. Onko muualla muuten todella kuuma? täällä ainakin. Tulin juuri ulkoa.
Salwer1st/
Very kuuma. Eikä lenttis auttanut yhtään asiaa.

Satuin muuten käväisemään tänään Ärrälle ja bongasin ankistin unelmalahjan. Nimittäin Aku Ankka-lahjakortin. Jos oikein ymmärsin, niin sillä saa ostettua R-kioskilta Akuja. Kätevää...
Ronaldo
Jee 10 viikkoa pois koulusta! Lämpömittari näyttää varjossa 29,4 C, auringossa varmaan yli 30 C ja varmasti vuoden kuumin päivä! (meillä päin ;D ) Jalkkista on tultu pelattua tänää ja illalla menen Karhulalle yökylään!

Ps. Onnitelut Ankkis96!
T@IK@VIITTA
Täällä on jo lähemmäs kolmeakymmentä astetta lämmintä, eli kuumin päivä tänä vuonna täällä meilläpäin. Sisälläkin on niin kuuma, että voisi juoda tunnissa litran vettä.
Aku Vankka
Jaa-a.. että lämminkö? 29 astetta lämmintä varjossa, vaikka kello on jo puoli viisi. Aurinkolämpötilaa en viitsi edes veikata :)
Toke
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Satuin muuten käväisemään tänään Ärrälle ja bongasin ankistin unelmalahjan. Nimittäin Aku Ankka-lahjakortin. Jos oikein ymmärsin, niin sillä saa ostettua R-kioskilta Akuja. Kätevää... Ostapa se ja lähetä minulle, laitan osoitteen tulemaan. ;)

Lainaus käyttäjältä: ApeOnko muualla muuten todella kuuma? En nyt tiedä todella kuuma, mutta lämmintä on ollut. Tälläkin hetkellä (klo 18.20) taitaa olla vielä noin 23 astetta.
Pullasorsa
Riippuu, mitä todella kuumalla tarkoitetaan, mutta täälläpäin on ollut koko päivän noin 25-30 astetta.
Aku Vankka
No eiköhän se 29 -> ala olla jo vähitellen kuumaa? ;) Jooh, auringossa tällä hetkellä +43,5 astetta... varjossa vieläkin +24.. huomiseksikin luvattu vielä yli kaksikymmentä suurimpaan osaan maata, mutta loppuviikolla on hieno juttu jos viisitoista menee rikki :-/
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaJooh, auringossa tällä hetkellä +43,5 astetta.
Liiottelua, kenties? :)