Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
T@IK@VIITTA
Eikä! Sääennustajat eivät kyllä saa olla oikeassa. Nyt vain pitää todella toivoa parasta.
Ankkaristi
Toivotaan näin ja mukavaa, että lopetitte minunkin ihanan tylsyyden (aika erikoista, vai mitä)!
T@IK@VIITTA
Enää yksi viesti ja 30000 viestin rajapyykki on rikki.
Ankkaristi
Täytyy sanoa jotain!!! Juhuu!!! Aika hieno juttu kyllä! Ainoa vain, että tylsistymisvaara on taas tulossa. On muuten hauskoja viestejä minulla. Ja niille jotka eivät ymmärrä sarkasmia ja ironiaa niin kehotan olla lukematta viestejäni.
jojo3
Nyt alkaa mennä tämä aihe aika turhaksi chattailyksi/spämmiksi, varsinkin tuo Ankkaristin viimeinen viesti on kyllä niin turhuuden huippu. Vähän skarpatkaa.
Periaatteessa ylläpitäjien velvollisuus olisi valittaa tälläisistä mutta oli kyllä pakko mainita.
Frodo
Monikos on syönyt jo uusia perunoita? Itselläni on tämä herkullinen kokemus tänään edessä. Mekin viljelemme paljon perunaa, mutta ne eivät ole vielä tarpeeksi isoja. Sukulaisemme jotka myöskin viljelevät perunaa, kutsuivat meidät syömään uusia perunoita ja grilliruokaa Merimaskuun, tai no, Naantaliahan se nykyään on. Nami nam, uudet perunat ovat parasta! :)
Akuhullu97
Lainaus käyttäjältä: FrodoMonikos on syönyt jo uusia perunoita? Itselläni on tämä herkullinen kokemus tänään edessä. Mekin viljelemme paljon perunaa, mutta ne eivät ole vielä tarpeeksi isoja. Sukulaisemme jotka myöskin viljelevät perunaa, kutsuivat meidät syömään uusia perunoita ja grilliruokaa Merimaskuun, tai no, Naantaliahan se nykyään on. Nami nam, uudet perunat ovat parasta! :) No itse olen, tosin kaupasta peräisin. Omia perunoita emme ole edes mökille istuttaneet, jos edes istutamme... :-O
Ankkaristi
Lainaus käyttäjältä: jojo3Nyt alkaa mennä tämä aihe aika turhaksi chattailyksi/spämmiksi, varsinkin tuo Ankkaristin viimeinen viesti on kyllä niin turhuuden huippu. Vähän skarpatkaa.
Olen todella pahoillani tuosta aikaisemmasta viestistäni ja toivottavasti se ei toistu enää. Nytkin kovasti kaduttaa tuollaisten onnettomien viestien kirjoittaminen, jotka kuuluisivat johonkin chattiin ennemmin kuin tällaiseen hienoon keskustelufoorumiin. Yksikään tänne laittamistani viesteistä tuskin on ollut asiallinen ja puolissa niistä valittelen vain tylsyyttäni. Harmittaa, kun ei enää voi poistaa kyseistä viestiä :( . Saatoin olla hieman sekavassa mielentilassa tuolloin... Ja vielä kerran pahoitteluni.
Ei ole uusia perunoita tullut syötyä, mutta odotan innolla, kun ovat aina niin hyviä. Uudet perunat ovat tosiaan parasta ja toivon pääseväni syömään niitä pian :D .
Ja anteeksi (taisi nyt näitä pahoitteluja tulla vähän liikaakin, mutta onko liika aina pahasta?).
squid
Lainaus käyttäjältä: jojo3Periaatteessa ylläpitäjien velvollisuus olisi valittaa tälläisistä mutta oli kyllä pakko mainita.
Ylläpidon mielestä on erittäin mukavaa, jos käyttäjät itse huomaavat nämä asiat, niin ei tarvitse meidän puuttua viesteihin. Ja jos nyt viilaillaan, tarkalleen ottaen ylläpito ylläpitää teille palvelua. Moderaattorit kyllä aika tehokkaasti hoitaa nämä turhuudet pois tarvittaessa.
Ape
Minä sanon noista perunoista että mielestäni vanhat potut ovat parempia. Mutta se on vain minun mielipiteeni.

//RÄYH!! Nyt saa tuollainen loppua heti alkuunsa!! -July
Pullasorsa
Kun kerran oikein kehotettiin huomauttamaan, niin huomautetaan sitten. Ape, jonkin lauseen yms. korostamiseen voi käyttää lihavointia, kursivointia tai alleviivausta. Tai vaikka kaikkia yhtä aikaa.
wierii2
Enpä ole itsekkään syönyt vielä uusia pottuja, mutta suomalaisia uusia mansikoita olen kyllä jo syönyt. Kuinkas moni niitä on maistellut?
Aku Vankka
Täälläpäin ei ole suomalaisia uusia mansikoita edes myynnissä vielä, eikä omasta mansikkapenkistäkään tule mitään vielä ainakaan kuukauteen.
Padi
Aku Vankka, onneksi olkoon sinun tuhannenen viestin johdosta!
Aku Vankka
Katsos kehveliä, en huomannut ollenkaan :-O Vasta hetki sittenhän siellä oli vain 800.. on tainnut viime aikoina tulla kirjoiteltua vähän normaalia useammin.. :)