Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: Aku Vankka...on tainnut viime aikoina tulla kirjoiteltua vähän normaalia useammin.. :)
Joo, Viestimaraton on täynnä viestejäsi. :D

Minä en olva vielä saanut uusi perunoita enkä koti- tai ulkomaisia mansikoita. Mutta kyllä kesän mittaan niitäkin tulee mätettyä.

Harmi kun sataa...

Edit: Hah, minä kirjoitin 95 viestiä VM-kausien 1 ja 2 aikana Viestimaraton-topicciin. ;D
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Lainaus käyttäjältä: Aku Vankka...on tainnut viime aikoina tulla kirjoiteltua vähän normaalia useammin.. :)
Joo, Viestimaraton on täynnä viestejäsi :D

Mitä nyt vain 78. ;D Itselläni on ainoastaan 77. ;D
kirja
Ei se viestimäärä niin tärkeä ole. (:

Suomalaiset uudet perunat joiden päälle levitettynä voita on alkukesän paras makuelämys. Mansikoista en pidä tippaakaan. Myöhemmin tulee herneitä ja omenoitakin. Perunoita olen syönyt yhden ruokailun aikana muistaakseni parikymmentä, kokeilkaapas rikkoa ennätys!

Täälläkin sataa. Tänään klo 16 metsään (aivan metsään, suunnistus) ja noin puoli yhdeksän kotiin. Minun tuurillani sataa koko ajan. Se olisi siedettävää, jos saisi suunnistaa koko ajan. Valitettavasti noin kaksi tuntia ajasta on seisoskelua. Ratamestarin työn varjopuolet. Viime viikon keskiviikkonakin koko päivä satoi ja olin ratamestarina. Silloin oli kuitenkin 7½ tuntia suunnistusta ja sadetta. Tunneista viisi oli seisoskelua.

Se ainoa sadepäivä on suunnistuspäivä. Tai minun ratamestarivuoropäiväni.

~kirja
Bomber
Nam nam..

Uudet timo-perunat, sula voi ja graavilohi ovat ehdoton suosikkiruokani..

VM on todella elävöittänyt tätä foorumia. Hienoa että näin moni on innostunut siitä.
Aku Vankka
Aivan. Lähestulkoon aina, kun katson listaa uusista viesteistä, siellä komeilee Viestimaratontopikki. Koko topikkiin on tainnut kauden loppumisen jälkeen tulla yli sata viestiä.. tai ainakin lähellä ollaan.
Frodo
Lainaus käyttäjältä: BomberNam nam..

Uudet timo-perunat, sula voi ja graavilohi ovat ehdoton suosikkiruokani..

VM on todella elävöittänyt tätä foorumia. Hienoa että näin moni on innostunut siitä.

Meillä viljelyssä monta hehtaaria Timo ja Arielle perunalajikkeita. Ties vaikka porukka mättää suuhun meidän perunoitamme :)
Niin, eilisestä makuelämyksestä voin kertoa, että uudet perunat olivat tänä vuonna vieläkin paremman makuisia! (Anteeksi jos saan jotkut kitumaan ;D ), voisula valui uuden perunan pinnalla, nam nam...
Olihan ne pihivtkin hyviä, ja jälkkäri. Jäätelöä ja tosca-raparperipaistosta.

Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaAivan. Lähestulkoon aina, kun katson listaa uusista viesteistä, siellä komeilee Viestimaratontopikki. Koko topikkiin on tainnut kauden loppumisen jälkeen tulla yli sata viestiä.. tai ainakin lähellä ollaan.Jep, viestejä tullut mukavasti, mutta on myös tähän topicciin tullut alle päivässä melkein 500 viestiä, tosin laadussa se ei oikein pärjää :) Aku Ankka kadonnut
Aku Vankka
Alle päivässä melkein 500 viestiä? Mistä ihmeestä repäisit tuollaisen summan? :D

E: Saattaa olla. En tiedä tarkkaan, koska en ole kyseistä tarinaa lukenut ja hain tämänkin joltain hollantilaiselta Aku Ankka -aiheiselta avatarsivustolta.
Frodo
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaAlle päivässä melkein 500 viestiä? Mistä ihmeestä repäisit tuollaisen summan? :DNiinhän siinä lukee. Viestejä tullut 463 ja katsottu aika monta kertaa. Ja tuon 463 viestiähän voi aika surutta pyöristää melkein 500 viestiin. Että näin. Hauska avatar muuten :) Onko Rosan Aarre Lasimaljasta -tarinasta?
July
Nyt saa sitten tämä viestimäärä-keskustelu tyssätä tähän. Ankkikseen ei kaivata viestimäärän metsästäjiä! Tuloksena on vain turhia, tyhjää täynnä olevia viestejä!

Lainaus käyttäjältä: kirjaPerunoita olen syönyt yhden ruokailun aikana muistaakseni parikymmentä, kokeilkaapas rikkoa ennätys!
Hyh. Hiilarihiiri. Itse en syö tätä nykyä tärkkelyspitoisia kasveja (peruna, maissi), sokeria, riisiä, enkä vehnää (pasta, leipä jne.) Myös keinotekoiset rasvat ja einekset ovat pannassa. Fiilis on aivan mahtava, nälkä ei ole ja kilot sulaa pois voita, kermaa, lihaa ja kasviksia syömällä. Take that, keveysintoilijat! :D
Bomber
Mutta maissihan kuuluu kesään 8-) !

Aikamoinen ruokavalio, lyön kuitenkin keksin vetoa että sorrut juhannuksena kuitenkin :-P
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: JulyNyt saa sitten tämä viestimäärä-keskustelu tyssätä tähän. Ankkikseen ei kaivata viestimäärän metsästäjiä! Tuloksena on vain turhia, tyhjää täynnä olevia viestejä!
Minun osaltani se oli kyllä pelkkää läppää, ja vieläpä vain editti eh... asiallisessa(/ttomassa) viestissä.

On se jännä kun lentokoneet ovat viime aikoina ruvenneet putoilemaan niin usein. Ensin SAS:it putoilivat solkenaan ja nyt uimavuoron sai Air Francen kone muutama päivä sitten, eikä konetta ole vieläkään löydetty eli siis paikannettu. Löytäminen on vähän eri asia, sitä varten kun tarvitsee vähän sukellella sukellusveneellä. Ja vieläkin pähkäillään putoamissyytä... Noh, eihän mikään lentokone voi olla täydellinen. Mahtoiko Akukin kadota turmakoneen mukana? Huomisen uutinen: "Air Francen turmakoneen etsintäkone tippui."

Heh, MTV3:n ulkomaat-sivun uutisista melkein puolet koskee Barack Obamaa. No, mikäs siinä, onhan herra jo aika kihoksi noussut.

Onhan tämäkin kesälomaa. "Aurinko ei paista ja vettä sattaa taitaa tulla takatalvi."

Jopas Julylla on ruokavaliot... Ei auta muu kuin ruveta leijumaan ruoilla mitä me eh... normaalit (=ei laihduttajat) syömme. Mmmmm...

Jei, Pohjois-Korean pomo vaihtuu. Syntynyt 83 tai 83, on joko lyhyt ylipainoinen tai pitkä koriapalloilija. Kuvaa ei ole. Mikäs siinä sitten, heh.
Frodo
Olen tällä hetkellä laittamassa MP3-soittimelleni Jaakko Teppoa :) Iskällä on paljon kyseisen huumoriartistin levyjä.

Tässä pari linkkiä liittyen Jaakko Teppoon:http://www.jaakkoteppo.fi/main.site?action=siteupdate/view&id=2
http://fi.wikipedia.org/wiki/Jaakko_Teppo

:)
T@IK@VIITTA
Voi itku... Näyttää siltä, että lauantaina saa odottaa Tampereella sadetta. Olisiko kellään mitään sateen poistumis-tanssia mielessä? Tarvitsisin sitä todella. ( ;D )
July
Lainaus käyttäjältä: BomberMutta maissihan kuuluu kesään 8-) !

Aikamoinen ruokavalio, lyön kuitenkin keksin vetoa että sorrut juhannuksena kuitenkin :-P

Mitäs syytä minulla olisi sortua? Kaikki tavallinen juhannusruoka perunaa ja maissia lukuunottamatta on ok. :D Lisäksi kukkakaalimuusi on ihan yhtä hyvää, ellei parempaa, kuin perunamuusi. :)
Lisäksi tässä ruokavaliossa on se plussa, että makeanhimo häipyy jopa näin paatuneelta sokerihiireltä viikossa, kahdessa miltei kokonaan.
Pullasorsa
Eipä ole näemmä kukaan vielä huomannut, mutta onnittelut akkaridekkarille, 13 vuotta mittariin. :)