Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
Ankkaristi
Onnittelut minultakin akkaridekkarille, vaikka yksityisviestillä häntä jo kerkesinkin onnitella!
akkaridekkari
Kiitos kovasti onnitteluista! Ja on minulle muutama onnentoivotus tullut kyllä yksärilläkin, samoin niitä lähetelleille iso kiitos.
Vielä ei ole juuri lahjoja tullut, paitsi Aku Ankka-lautapeli ja petankkivälineet. Ja iso pussi suklaarahaa. :)
kirja
Kesä oli todella lyhyt. Kohta se taitaa tosin tulla uudestaan.

Ankkislaiset eivät näemmä kokeile uutta kovin innokkaasti, Ankkalampi ei ole pelkkä koriste. (:

Lainaus käyttäjältä: JulyNyt saa sitten tämä viestimäärä-keskustelu tyssätä tähän. Ankkikseen ei kaivata viestimäärän metsästäjiä! Tuloksena on vain turhia, tyhjää täynnä olevia viestejä!
Kerrankin olen jostain täysin samaa mieltä. ^^

~kirja

// Kaikki pelaajat ovat yhtä aloittelijoita. Kokeile vain. Ilman kokeilemista et voi löytää uusia asoita!
Ankkaristi
Upeahan tuo Ankkalampi on, mutta uskallanko tulla vain mukaan tuollaiseen peliin. Se tässä nyt jännittää. Toivottavasti tätä viestiä ei pidetä liian lyhyenä ja asiattomana.
Padi
Juu, onnittelut täältäkin Akkaridekkarille. Jee mulla syntymä päivä 23. kesäkuuta, kuulemma saman päivänä kuin Sonic the hedgehogilla :P(mulle täysin tuntematon siili). No ei täss paljon muuta sanottavaa, olen täällä kotona kun kehotettiin jäämään fudis-harkoista poies. Ei oo kovin hauskaa kun on joka arkipäivä viis tuntii tennist seuraavat viis viikkoo plus sitten fudis. On ollu vähän ongelmii nivusten kanssa koko vuoden, oon ollu kaikenlaisis kuvauksiss mut ei oo löytyny mitään. Venyttelykään ei auta :'( No, kai riittää jo itsesääli, et kerran viel onneks olkoon vain Akkaridekkarille. Hienoista sivuista puheenollen niin käykääpä katsomassa tää sivu: www.ankkis.fi, minä ainakin yllätyin.
wierii2
No, nyt on näemmä Air Francen turmakoneesta jälkeä löydetty. Kaksi ruumista ja koneen osia, ainakin TV1:den uutisten mukaan. Tosin, olihan se viimeksin niin, että osat olivatkin jostain laivasta. Olisko turbulenssi putoamisen syy? Näin ainakin epäillään...

Ja Obamasta. Onhan mies kovan paikan edessä, kun käytännössä koko maailma pitää nostaa tolpilleen finanssikriisistä. Hyvin on työt aloittanut, mielestäni. Onhan se niin, että jos Jenkkien talouteen palaa usko, niin vähitellen se palaa koko maailman muihin pankkeihin yms.
akkaridekkari
Juu, ainakin Obama on aloittanut melko räväkästi ja tehnyt paljon muutoksia. Mutta riittääkö kantti enää alku"hurmoksen" jälkeen? Joka tapauksessa tänään eurovaalit, ei voisi vähempää kiinnostaa.

Juu tuo Air France-turmakone-juttu on jännä. Henkilökohtaisesti uskon, että ufot sieppasivat sen...

Kiitos Padille onnitteluista!
Bomber
Lainaus käyttäjältä: Padikuulemma saman päivänä kuin Sonic the hedgehogilla :P(mulle täysin tuntematon siili).
Miten voi olla :D On kultaisia muistoja vuosien takaa, kun aina päiväkodista tultuamme minä ja pikkuveljeni ryntäsimme Sega-konsolin ääreen ja pyöritimme Sonicia putkissa värikkäässä virtuaalimaailmassa :D
Barksi
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariJoka tapauksessa tänään eurovaalit, ei voisi vähempää kiinnostaa.
No, sinulla ei taida olla ikää, joten ymmärretään kantasi.

Täytyy kuitenkin muistaa, että EU:sta ne lait nykyisin suurimmalta osin tulee, joten kyllä todellakin kannattaisi olla kiinnostunut näistä vaaleista. Kaikki täysikäiset siis äänestämään!
wierii2
Paljastikohan Malta jo ovensuukyselyjen tuloksia vastoin EU-lakia? Jos paljasti, niin tuleekohan siitä sanktiota?

Ja, Obamasta uskon, että kantti kestää. Onhan hän jo paljon saanut aikaankin...

Air Franceen. Koneessa oli hesarin mukaan monia vikoja ennen putoamistaan... Joku niistä kohtalokas?
akkaridekkari
Lainaus käyttäjältä: BarksiLainaus käyttäjältä: akkaridekkariJoka tapauksessa tänään eurovaalit, ei voisi vähempää kiinnostaa.
No, sinulla ei taida olla ikää, joten ymmärretään kantasi.

Oikeastaan tuo oli hiukan oudosti sanottu minulta aikaisemmin, sillä olen hyvinkin kiinnostunut politiikasta. Tarkoitin varmaan, että tuloksella ei henkilökohtaisesti minulle ole suurta merkitystä (monille suomalaisille kylläkin), tai sitten tuo pieni kommenttini oli jonkinlainen outo ja sekava vitsi...

Joka tapauksessa, täällä Suomessa sentään tiedetään, että vaalit ovat tulossa - kun taas n. 50 % Puolan äänestysikäisistä ei omaa hajuakaan koko vaaleista. Puolan äänestysprosentti onkin jäämässä vain suunnilleen 20 prosenttiin.
Padi
Minua taas ei kiinnosta yhtään että ketkä menee sinne, hyvä jos kaikki huuhaat (naiset) :) menee sinne niin he eivät olis tääl eduskunnass. Minä ihmettelen että miten te täys-ikäiset päätätte ketä äänestää kun niitä kandidaatteja on niin monta. Ai niin, minä järkytyin kuulin niistä hautakivistä, kuka sairas ihminen tekee sellaist? Mitä iloo siitä on että vandalisoi hautakiviä? >:(
Bomber
Ai ovat, Padi, mielestäsi naiset eduskunnassa huuhaata? Kuka siellä muka on huuhaata? Minun mielestäni eduskunta sisältää joukon järkeviä ihmisiä. Sanoppas joku suomalainen naispoliitikko, joka on mielestäsi huuhaata? Jutta Urpilainen? Päivi Räsänen? Ei, ei.

Tiedätkös sinä, Padi, muuten miksi Eurovaalit pidetään? Ihmiset äänestävät suomalaisia kansanedustajia europarlamenttiin, jossa päätetään koko Euroopan asioista. He siis edustavat Suomea päätettäessä Euroopan maiden asioista. Vaikka heitä ei muiden suurten maiden edustajiin verrattuna ole paljoakaan, kyllä heidän sanansakin jonkin verran painaa.

Ei siis kannata mennä puhumaan tällaisista asioista, jos niistä ei näytä tietävän mitään. Kaikella ymmärryksellä siis. Ei pahalla.
Padi
Kyllähän minä tiedän mitkä ne vaalit ovat -.- mutta kun Suomalaisilla ei ole merkittävä osa europarlamentissä, no onhan se sillä tavalla tärkeätä ettei Suomea edusta nyt mikä vain perus-suomalainen pohjois-suomesta (tai etelä-suomesta). Huuhaa kommentilla tarkoitin että ei nyt kaikki naiset ole huuhaa porukkaa. Esimerkkiä huuhaasta saat meidän nykyisestä presidentistä. Sitäpaitsi huuhaalla tarkoitan että naisilla on yleensä erilainen näkemys maailmasta kuin miehillä, joskus jopa parempi. Minun mielestä tasa-arvoisuus on hyvä asia. Ei kannata ottaa viestiäni vakavasti, unohtakaa vain jos mun mielipide on niin järisyttävä.
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: PadiEsimerkkiä huuhaasta saat meidän nykyisestä presidentistä.
Mitäs vikaa Halosen Tarjassa on? Muutenkin kirjoitusasua voisi muokata kirjakieleen.