Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
EmRA
Ripari is over, ens lauantaina konffis :-)
Perhanan kivaa oli, tyhjä olo atm, ajattelin tuossa kohta (tai lähipäivinä) skannata noita siellä syntyneitä mestariteoksia.
Kunhan jaksan ensin edes purkaa nuo kamat.
Olisin varmaan käväissyt muutenkin riparin aikana täällä, siellä kun kone oli mutta kaverin seikkailut po.. tuhmilla sivuilla johtivat koneen pois ottamiseen :D

btw, espoossa asuvat ala-astemuksut, ajattelin hakeutua johonkin noihin kuviskerhosysteemejä vetämään (tai mitä siellä riparilla ne siitä selitti),
juttu on vielä harkinnan alla yms. mutta joo. katsotaan nyt.

EDIT: ALL HAIL THE KING OF PAGE 95
Fergus
Lainaus käyttäjältä: EmRAOlisin varmaan käväissyt muutenkin riparin aikana täällä, siellä kun kone oli mutta kaverin seikkailut po.. tuhmilla sivuilla johtivat koneen pois ottamiseen :DJäätävää.

On tullu vähän lomailtua Ankkiksesta %D.. No eipä oo tarttenu rypeä itsesäälissä ku July on täällä kuitenkin retostellut enkun L:llään.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaMitäs vikaa Soinissa on? EU-vastaisuus?
Itse taas ihmettelen, miksi kaikki ovat hänen puolellaan. Miehen mielipiteethän ovat yleisesti ottaen aivan naurettavia.
kirja
Mainitse yksi naurettava Soinin mielipide. Kiitos. (:

Itse en ole Soiniin kovin perehtynyt, mutta ainakin keskivertoa parempi.

~kirja
Bomber
Lainaus käyttäjältä: kirjaMainitse yksi naurettava Soinin mielipide. Kiitos. (:

~kirja

Jos tuolla linjalla mentäisiin, niin eihän täällä huonoja poliitikkoja olisikaan..
TKal
Itse olen kyllä sitä mieltä, että jos joku väittää Soinin mielipiteitä naurettaviksi, niin hän saisi kyllä myös mainita, mitkä miehen mielipiteistä ovat naurettavia ja minkä vuoksi (itse en pidä esimerkiksi maahanmuuttajakriittisyyttä tai EU-vastaisuutta mitenkään naurettavana). Itse joudun myöntämään, että olen perehtynyt politiikkaan niin huonosti, että en voi kommentoida näitä asioita mitenkään, enkä siksi esitäkään mielipidettäni Soinin puolesta tai Soinia vastaan.
Fergus
Soini ei ole kovinkaan asiantunteva poliitikko niinsanotusti. Sensijaan hän on hyvin taitava populisti. Kertoo ihmisille mitä he haluavat kuulla, ja monelle se menee täydestä. Opposition edustajana hänen ei tarvitse vastata väitteisiinsä, vaan hän voi kerätä suosiota kritisoimalla hallituksen toimia vaikka itse tuskin vallan kahvassa pystyisi parempaan. Varsin karismaattisesta henkilöstähän on kyse, ja sellaiset politiikassa pärjää. Sitä en osaa sanoa onko hänellä hyviä mielipiteitä vai ei.
Padi
Tämä Repo on minun mielestä pelkkä narsisti, miks porukka äänestää häntä? Pysyisi vain kirkossa. Ja myönnän en tiedä niin paljon politiikasta joten tästedes pidän minun leipäläven kiinni. Muuten tänäänhän on Akun syntymäpäivä :P
Ankkaristi
Tosiaan on Akun syntymäpäivä! Minun täytyy mennä piirtelemään ja kirjoittelemaan onnitteluja Akulle. Ajatella, tuo upea ankka täyttää jo 75 vuotta. Toivottavasti Akua juhitaan vielä toisenkin 75 vuoden päästä, kun hän on jo 150-vuotias. Onnea Akulle ;D .
July
Huh. Onpa tuota tekstiä syntynyt lomaillessani. Ja vielä poliittistakin potaskaa! Ajatella...

Lainaus käyttäjältä: FergusNo eipä oo tarttenu rypeä itsesäälissä ku July on täällä kuitenkin retostellut enkun L:llään.
Kultaseni, jäi 2 pistettä vajaaksi aineen takia. Käyn hakemassa sen L:n syksyllä sitten, siihen asti voit vääntää veistä ja hieroa suolaa haavoihini. :)

Nyt täytyy tästä vähitellen liueta, Gotlannin matka odottaa. Olkaahan sitten kiltisti, muuten tulee sellaista tukkapöllyä ettei uskoisikaan!
Viiden päivän päästä takaisin Suomeen.

Ja vielä ruokavaliotani kauhisteleville: n. neljässä viikossa kolmen kilon pudotus voilla, kermalla, juustoilla, 10% jugurtilla, lihalla, kasviksilla jne. Verenpaine parempi kuin aiemmin (=ei pyörrytä ollenkaan) ja fiilis aivan mahtava. Lisäksi kävin vaihtamassa ostamani housut ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen PIENEMPÄÄN KOKOON! In. Your. Face. Keveysintoilijat!
kirja
Eikö kukaan enää käy Ankkiksen irc-kanavalla? Sinne olisi mukava saada hieman keskustelua.

~kirja
jojo3
Lainaus käyttäjältä: kirjaEikö kukaan enää käy Ankkiksen irc-kanavalla? Sinne olisi mukava saada hieman keskustelua.
Joo, mun tunnus siellä saattaa notkua vielä mutta tosiaan alkanut olemaan nekin käynnit melko satunnaisia koska ei siellä oikein enää keskustelua tunnu olevan.
TKal
Eipä tuolla kanavalla ole ollut paljoa keskustelua koko sinä aikana, kun olen siellä ollut, ja ensimmäisestä käynnistäni kanavalla on kulunut sentään jo useita vuosia. Kanava on enemmänkin vain idlaamispaikka Ankkiksen nörteille, ylläpitäjille ja nörteille ylläpitäjille. :-P
Fergus
Lainaus käyttäjältä: JulyLainaus käyttäjältä: FergusNo eipä oo tarttenu rypeä itsesäälissä ku July on täällä kuitenkin retostellut enkun L:llään.
Kultaseni, jäi 2 pistettä vajaaksi aineen takia. Käyn hakemassa sen L:n syksyllä sitten, siihen asti voit vääntää veistä ja hieroa suolaa haavoihini. :)

Motherfraker :/
Itelläkin jäi hitusen L:stä vajaaks mutta tosiaan sen kuuntelun takia. Tekis mieli uusia ihan statuksen vuoks, mutta syksyllä armeija yms. ei huvita varsinkin kun jatkokoulutuksen kannalta E on yhtä painava kuin L.

Ja siirtäkää ankkiksen kanava quakenetiin! johan alkaa heräämistä tapahtumaan.

//btw tää kuulostaa kiintoisalta =D
Lainaus käyttäjältä: Julya vielä ruokavaliotani kauhisteleville: n. neljässä viikossa kolmen kilon pudotus voilla, kermalla, juustoilla, 10% jugurtilla, lihalla, kasviksilla jne. Verenpaine parempi kuin aiemmin (=ei pyörrytä ollenkaan) ja fiilis aivan mahtava. Lisäksi kävin vaihtamassa ostamani housut ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen PIENEMPÄÄN KOKOON! In. Your. Face. Keveysintoilijat!
Frodo
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1697938 Tämähän kuulostaa aivan siltä eräältä Romano Scarpan tarinalta, joka löytyy Ankantekijät 2 -kirjasta.
Kummaa, täytyy myöntää ^-^