Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
AKUANKKA12
Lainaus käyttäjältä: Frodohttp://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1697938 Tämähän kuulostaa aivan siltä eräältä Romano Scarpan tarinalta, joka löytyy Ankantekijät 2 -kirjasta.
Kummaa, täytyy myöntää ^-^

HAAHHAHAH! Olet oikeassa. Hupaisa yhteensattuma :D Lieneeköhän totta? No kai... Mutta outo juttu.
AKUANKKA12
VUHUU!Tänään on minun synttärit! No, onneksi vasta 12 vuotta niin on vielä elinaikaa rutosti ;)
On jo yli 100 e kertynyt rahaa ja pari kymppiä niistä on jo mennytkin, kohta lisää... ;D

Ja tänään syödään paljon mässyä! (Ja voisin kirpputorillakin ehkä kävästä.)
Zuppa
Hih, tääkin oli riparilla! Ontto olo, kourallinen kivoja ihmisiä ja rippitodistus (konfis oli suoraan leirin jälkeen) jäi käteen ja sen lisäksi mulla on kiva uusi kaveri jonka nimi on Nikon D60.

Muuten, enpähän ressannut turhaan sen Torkkeliin pääsyn takia. MINÄ EN PÄÄSSYT. Ei muuten ehkä pännisi niin paljoa, mutta kun neljä luokkalaistani sinne haki, tsädääm kaikki muut sinne pääsivät paitsi minä. Ketutiketuti, mutta ei sille enää mitään mahda, joten menen nyt auvoisaan Kuninkaantien lukioon!

...........öfdgjnopfhnijopyj, oon ollut hauskaa seuraa varmasti viimeiset kaksi päivää koska oon valittanut kaikille tosta...
EmRA
hohoo, riparista 520€, nyt pitää keksiä niille jotain järkevää tekemistä, ettei kaikki mene tup- karikkiin. :/

btw, ensimmäinen sadan euron setelini ikinä :') itq.
jojo3
Jooh täällä on Seinäjoella Provinssirock menossa. Vaikka itekin asun festivaalialueesta linnuntietä pitkin n. 6 kilometrin päässä niin kyllä viime yönäkin yhden jälkeen kun Children of Bodom esiintyi niin kyllä sieltä vaan jytää kuului. Ja Manowar joka esiintyy tänään uhkaili että vievät äänenvoimakkuuden lähes katastrofaaliselle tasolle... Ja juuri jyräyttivät käyntiin niin kyllä vaan basso ja rummut kuuluvat tänne asti. Tosi Manowar-fani varmaan tunnistaisi biisitkin...
Itsekin kävin tänään siellä, kyllä siinä reilu kuusi tuntia vierähti. Mutta eipä siellä muita oikein kunnon artisteja ollut kuin Opeth ja sitten iskän työkaverin bändi (:P). Aika vaisu esiintyjäkaarti viime vuoteen verrattuna (jolloin oli Foo Fighters, Linkin Park...)
Tapsa99
Aiottekos te käydä kesälomalla missään pitemmällä reissulla? Me aiotaan mennä Powerparkiin yöksi. Inhottavaa, kun sinne Powerparkiin hurjimpiin laitteisiin on pituusraja 140 cm, ja minä olen 136 cm. :-/ Kengäthän ja lippis tietysti korottavat pituutta, mutta...
AKUANKKA12
Minä aion mennä kesälomalla Puuhamaahan ja laivalla Viroon. Ja ehkä kirpputorille, tietenkin, vaikka sinne on semmoinen 3 km.
TKal
ASSEMBLY Summer '09 -tapahtumaan olisi tarkoitus mennä. Lisäksi perheen kanssa saattaa olla jonkinlaista matkaa tulossa, mutta tämä ei mitenkään varmaa ole.
jojo3
Huomenna lähden Metallican keikalle Helsinkiin, sitten Lappiin mennään pari kertaa, ensi viikolla ja heinäkuussa. Ja Helsingissä ja laivalla Virossa aiotaan käydä myös.
wierii2
Itse olen ollut vain Iron Maidenin keikalla, Stadionilla viime vuonna. Hienoahan siellä oli. Bruce Springstteniä olisi ollut mukava mennä katsomaan, mutta liput unohtui varata... :-[
Fergus
Minä menenkin INTTIIN!!!! 8D..

Koittakaa pistää hauskemmaks ;<
Bomber
Lainaus käyttäjältä: FergusMinä menenkin INTTIIN!!!! 8D..

Koittakaa pistää hauskemmaks ;<

No se on kyllä hemmetin vaikea homma. Eihän mikään voita punnerruskuureja ja käheäkurkkusia karjuvia jermuja..

Kahden tunnin yöunista puhumattakaan.
Tribe
Hyvää syntymäpäivää, Turtana! 15 on kova ikä. Paras tähän mennessä, ainakin minulla.
Kohta lähden minäkin kesätöihin. Mansikkamaalle tekemään hanttihommia. Saa vähän vieroitusta tästä kaupunkielämästä, kun viettää kaksi ja puoli viikkoa maalla.
Tapsa99
Hyvää syntymäpäivää täältäkin Turtana! Vaikka yksityisviestillä jo onnittelinkin.

Plääh.. Täällä on noin +9 astetta ja sataa ja tuulee.. Inhottaa mennä ulos.. :-/
Pullasorsa
Turtanalle onnittelut minunkin puolestani! =^)