Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
Bomber
Mikäs, keikatoz, sun entinen nimimerkki täällä oli? Oon nimittäin, kröhm, täällä päin sellainen konkari saattasin jopa muistaa sut.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: BomberOon nimittäin, kröhm, täällä päin sellainen konkari saattasin jopa muistaa sut.
Sama täällä. On muuten väki muuttunut tai vaihtunut sitten vuoden 2006. Barksi ja aa1313 kenties ainoat aktiiviset kirjoittelijat, jonka muistan jo silloin kirjoitelleen.
Tapsa99
Onkos teillä jättitrampoliiniä pihalla? Meillä ainakin on, 3 metrinen, Poppi merkkinen ja suojaverkot tuli mukana pakkauksessa. Ihan hyvä trampoliini, ei nitise eikä natise, ainakaan vielä. :)

Osaan tehdä siinä takaperinvoltin, etuperinvoltin, voltti 180, sivuvoltti (aerial), "Jojon" (Eli siinä tehdään ensin takaperinvoltti, ja siitä suoraan etuperinvoltti), polvivoltti yms.. Olisi kiva oppia tekemään 2 takaperinvolttia peräkkäin ilman välipomppua, mutta kun olen tehnyt takaperinvoltin, se toinen ei vaan lähde siitä. Olisiko jollakin jotakin hyvää vinkkiä, jolla oppisin sen? :)
Nuno
Meillä on jättitramppis. Koko on 4, 3 metriä. Eikä siinä ole suojaverkkoa (onneksi :) ) Se vähän nitisee. :D En osaa tehdä voltteja, koska en uskalla. Joskus tein muutaman voltin, mutta seuraavana vuonna en enää uskaltanut tehdä niitä. Pelkään että niskat taittuu.

Hyvä juhannusta kaikille! :)
wierii2
Meillä on serkuilla tarmpoliiní. Siellä tulee välillä pompittua. Osaan voltit etu- ja takaperin, en sen kummempaa.

Hyvää juhannusta kaikille!
souffleur m
Hmph, juhannushan on yksi vuoden masentavimmista juhlista! Pian päivät alkavat jo lyhentyä ja ennen kuin huomaammekaan, syksyn pimeys koittaa ja koulut alkavat. Joten tässä päivässä ei tarkemmin ajatellen ole mitään hyvää. (...varsinkaan kun koko kesä ei ole vielä edes alkanut, elohopea kun ei ole noussut pitkään aikaan yli viidentoista - tai edes kymmenen - asteen...)

Pahoitteluni, jos kuulostan pessimistiseltä. Kyllä ne helteetkin vielä jonain päivänä tulevat. Todennäköisesti silloin, kun koulut alkavat tai viimeistään sitten, kun kesäaika päättyy. Ei mitään hätää! 8-)
Karhula
Itse pidän juhannuksesta, sillä saan silloin valvoa todella pitkään. Tänään menen joskus 00-03 välillä varmaan nukkumaan.

E: Itseänikin ärsyttää tuo, kun lämpimät ilmat ei tunnu tulevan. Ensi viikolle lupasi vähän lämpimämpää, mutta saattaa olla, että lännestä tulee taas joku typerä matalapaine, joka työntää korkeapaineen pois.
Toke
Lainaus käyttäjältä: souffleur mKyllä ne helteetkin vielä jonain päivänä tulevat. Todennäköisesti silloin, kun koulut alkavat tai viimeistään sitten, kun kesäaika päättyy. Ei mitään hätää! 8-) Koulu ja kesä alkavat samaan aikaan, olen kuullut sanottavan. ;D
Aku Vankka
Tiistaiksi on luvattu oikein mainiota ilmaa, etelämpään jopa 25 astetta, tännekin peräti 22.
Karhula
Toivottavasti tuo tieto pitää paikkansa. Edes "vähän" lämpimämpää ilmaa nyt tulisi välissä.

Pitäisi varmaan kohta lähteä nukkumaan, mutta kun ei jaksaisi...
Salwer1st/
Juhannus ohi.

Mitä jäi käteen?
-Tolkuttomasti hyttysenpuremia
-Savun haju
-Märät vaatteet
-Paljon valokuvia

Tällä kertaa oli harvinaisen mukava juhannus, vaikka olikin sateista. Yksityiskohtia en nyt jaksa sen enempää kertoilla.

Mitäs porukat tekivät?
Aku Vankka
Lainaus:Juhannus ohi.
Väärin. Tänäänhän on nimenomaan se juhannuspäivä, eilen oli vasta aatto. Eli ei se juhannus vielä mitään ohi ole.
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaLainaus:Juhannus ohi.
Väärin. Tänäänhän on nimenomaan se juhannuspäivä, eilen oli vasta aatto. Eli ei se juhannus vielä mitään ohi ole.

Äh... Tarkoitin tuossa juurikin tuota.

Kuinkas moni on kesän aikana ulkomaille menossa. Me menemme ehkä Reikkaan. :-P
wierii2
Ja me menemme Itävaltaan...
akkaridekkari
Me emme varmaan tänä kesänä mene minnekään ulkomaanmatkalle, mökille saaristoon kylläkin.
Nokka suuntaa ulkomaille vasta syksyllä, kun täällä on pimeää ja kylmää! Onhan täällä nytkin. :)

Juhannus meni rauhallisesti kotona, ei mitään erikoista mainittavaa. Emme ikinä vietä kummoisemmin juhannusta. Yleensä olemme tähän vuodenaikaan juuri muilla mailla.