Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
akuankka1313
Mää ainaski oon lapsi :D
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: JulyHei, ilmoittautukaahan miittiin, lapset. ;)
Mii... mikä?
squid
July
Tietty kaikki uskaltaa! Tiedossa vaikka mitä kivaa. *mainostus* ;)
TKal
Mopokorttikokeessa olin tänään, läpi meni ja yksi virhe oli.
Fauntleroy
Jooh, nyt tuli nähtyä tuo Saksanmaa, tai toisinsanoen Berliini. Voin kertoa, että oli mahtava reissu. ;D Tuli nähtyä mm. Berliinin muuri, 368- metrinen televisiotorni, Brandenburgin portti, ja tuli käytyä ensimmäisen kerran oopperassa! :D Lisäksi hienoissa kauppakeskuksissa käytiin. Ensimmäistä kertaa olin lentokoneessa, korvat vieläkin tukossa. :- Mutta muuten loistava reissu ja toivottavasti pääsen toistekin! Tarttuihan sieltä myös mukaan pari täkäläistä Disney -julkaisua... ;)
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyOnko Jalkapallo -aihe poistettu? Jos on, niin saanko kysyä miksi? Ärsyttävää, kun on sanottavaa jalkapallosta, niin sitten koko ¤%&# aihetta ei ole olemassakaan. >:(
Se on poistettu, koska minä aloitin kyseisen keskustelun, mutta minun kaikki viestini poistettiin. Voin tehdä aiheen uudestaan. Ja nyt täytyy odotella valvojan hyväksyntää, kun aloitin aiheen jo.
Etsivä Kaasi
Etsivä Kaasi on palannut Ankkikseen pienoisen tauon jälkeen. Kevään alku on ollut kiireinen, eikä Ankkiksessa ole oikein kerennyt käydä. Nyt yritän olla Ankkiksessa joka päivä kun on mahdollista. ;)
samppali
Loistopäivä tänään! Koulussa tehtiin vohveleita, joita tietysti mässäsin paljon... :P
Sitten saatiin kuviksen molemmat kokeet, joista numeroina 9½ ja 10. Tyytyväinen olen! :)
Fauntleroy
Ja täällä valvotaan edelleen Suomi - USA ottelun jäljiltä.
(pakko kirjoittaa jotain, että tilastoissa näkyy palkki kello viiden kohdalla ;D)
Fergus
Lainaus käyttäjältä: JulyTietty kaikki uskaltaa! Tiedossa vaikka mitä kivaa. *mainostus* ;)Tämän viestin ansiosta olen 100% varma että kun miittipaikalle saapuu, ei muita foorumilaisia näy missään vaan paikalle saapuu musta paku...
Bomber
Laitanpa tänne pienen katkoksen fantasiatarinastani. Tää on vielä raaka versio, en ole kauheasti hionut noita nimiä ym. Mitä olette mieltä?

Pieni hahmo käveli yön pimeydessä. Tuuli tuiversi ja kuu ammotti taivaalla. Hän oli Gurvin, pieni hyväntahtoinen kääpiö. Tänä yönä tilanne oli toinen, sillä hän ei ollut hyväntahtoinen.

Juuri hetki sitten kääpiöt olivat taas kerran hävinneet yhden yhteenoton örkkejä vastaan. Kääpiöiden kansa, johon Gurvinkin kuului, oli nyt pulassa. Markill, örkkien diktaattorijohtaja ja kauhea pimeyden velho, oli käännyttänyt joukkonsa kohti Radcliffan laaksoa, tuota valon keskustaa. Ilman Radcliffan laaksoa kaikki valon kansat olisivat tuhon omia.

Kauan kauan sitten, kun kaikki kansat elivät sovussa, tekivät päävelhot kaikesta toivosta suuren kristallin, Hohdon, joka olisi kaikkien hyvää tahtovien viimeinen apu, jos pimeys vielä joskus nousisi maailmaan.

OK, en ole mitenkään haka noitten mystisten juttujen teossa mutta mutta...
The Aku Man
Bomber: Ihan hyvä. Mulle tulee mieleen yks leffa tost. Laita tätä vaa lissää.
samppali
Minusta tuo ainakin oli hyvä, vaikkakin aika kliseinen, aika moni fantasiatarina käyttää hyväksi samaa ideaa, eli paha tahtoo jonkin esineen-->hyvät taistelee vastaan. Mutta jos tuot tarinaan paljon omaa, tuo kliseisyys ei haittaa. ;)
Anonymous
Oujee, tänään piti olla laulukoe, mutt kun ei ehtunyt siirty ensi viikkoon mulla :D
Onneksi enää 2 viikkoa koulua ::)

Lainaus käyttäjältä: BomberOK, en ole mitenkään haka noitten mystisten juttujen teossa mutta mutta...
Miusta tuo kuulostaapi aika hyvältä ja mielenkiintoiselta... :)