Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
The Aku Man
Lainaus käyttäjältä: BomberEikös pistetä vanha kunnon ikäkysely pystyyn? Olisin utelias tietämään ankkiksen keskiarvoiän.
Siis tänneks mä mun iän tungen.. No huhtikuus tuli täytee 13.
Bomber
ei, ku erilline topicci sille.
Crosby
Lainaus käyttäjältä: BomberEikös pistetä vanha kunnon ikäkysely pystyyn? Olisin utelias tietämään ankkiksen keskiarvoiän.
Aktiivikäyttäjien iän voit lienee laskea pyytämällä yv:tä. 30-40 vastausta varmaan saat. 350 rekisteröidyistä nimimerkeistä täällä nyt ei käykään, että se on mahdoton tehtävä laskea koko Ankkiksen ikää. Turhan pieneksi se jäänee. Että yv:tä vaan pyytelemään vaikka omaan topiciin, ettei tämä täyty ikäviesteistä.
Bomber
tarkotitko yksäreitä?
TKal
YV = yksityisviesti = yksäri.

Itse olen 15-vuotias, kerrotaan se nyt vaikka tässäkin jo.
Zuppa
Täällä on joskus ollut sellainen aihe missä kyseltiin ihmisten ikiä. Ihan varmasti on. Kyllä minä muistan sen. (Todistakaa joku sanani :D) Mutta nyt on kumminkin niin että sitä ei löydy, ja mielestäni sille kannattaisi tehdä uusi topic. Tuo yksityisviestijuttu olisi siinä mielessä huono, että silloin kaikkien iät jäisivät vain Bomberin tietoon. Kyllä minä ainakin uskon, että aika monet täällä haluaisivat varmasti tietää ihmisten (ja ankkojenkin) ikiä. Paras vaihtoehto voisi olla laittaa äänestys pystyyn, jossa pitäisi valita, minä vuonna on syntynyt, esim. 1991-1995... jne. Pelkkiä ikiä siihen ei kannattaisi laittaa, koska iät kumminkin vaihtuu joka vuosi.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: profiiliKeskustelualueella viettämäsi kokonaisaika: 4 päivää, 4 tuntia ja 4 minuuttia.
Oli ihan pakko laittaa tuo, huomasin ihan sattumalta, harvoin noita katselen ^^
Fauntleroy
Nonniih, tämä poika lähtee Viroon pelaamaan futista, joten minua ei sunnuntaihin asti näy. Hei, hei. ;)
StrongVenom
Huomasin, että minulla ja ylläpitäjä Jukalla on täsmälleen sama syntymäpäivä, mutta eri vuosina. :o
akuankka1313
Minulla ja perustaja Hekalla on myös sama syntymäpäivä, pistäkääs paremmaks!
Buckbeak
No, syntymäpäivistä kun on, niin sanotaan, että minä olen ainoa, joka on syntynyt talvipäivänseisauksena ankkiksessa, ainakin tuon kalenterin mukaan, ei kyllä pistä paremmaks kuin akuankka1313:sella, mutta omasta mielestäni on kiva, kun syntymäpäivää ei tarvitse jakaa jonkun muun kanssa ;D
Turtana
Minä taas olen tainut syntyä viikon (ja pari vuotta) ennen kuin akuankka1313. Aika hyvin. Ja syntymäpäivistä puheen ollen, tänään taitaa olla itse Don Rosan syntymäpäivä! Pisteet hänelle.
The Aku Man
Minä olen syntynyt samana päivänä kuin Nigoz...eli 19.4. Minä vuona Nigoz on syntyny?...ite oon 1995.
akuankka1313
Taitaa olla kuule ihan tismalleen sama päivä :o
Kreach
Lainaus käyttäjältä: The Aku ManMinä olen syntynyt samana päivänä kuin Nigoz...eli 19.4. Minä vuona Nigoz on syntyny?...ite oon 1995.
Itsekin oon 95 syntynyt! Missä päin suomea asustelet?