Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
Kreach
Saanko kysyä, että mikä on PP?
TKal
Peliplaneetta tulee ainakin itselleni ensimmäisenä mieleen.
The Aku Man
Lainaus käyttäjältä: KreachSaanko kysyä, että mikä on PP?
Peliplaneettahan se on...sori en ajatellut että, nr jotka hirveesti ei käy siellä nii ei tiiä.
Bomber
Empä ole PP:ssä.
Joskus siellä olen pyörinyt, nickittä kuitenkin.
The Aku Man
Lainaus käyttäjältä: BomberEmpä ole PP:ssä.
Joskus siellä olen pyörinyt, nickittä kuitenkin.

Ok oli sit vaa sattumaa.
jojo3
Kävin tässä viikonloppuna Hesassa/Espoossa.
Lintsillä tuli käytyä, kyllä täytyy sanoa että Kirnu ja Salama ovat Lintsin parhaimmat laitteet.

Kävin serkun kanssa myös tässä Mikki Hiiri -näyttelyssä Päivälehden museossa. Näyttelynä aikas suppea. Noh, tulipahan sielläkin käytyä.
rhino
Mäkin kävin tuolla Mikki Hiiri-näyttelyssä, päivälehden museossa. Se oli mielestäni aika surkea, koska oli niin pieni ja se oli enemmän suunnattu itseäni (13 v.) pienmmille. Olihan siellä kyllä sarjisoriginaaleja, Barksin nimmari ja jotain Mikki-tavaraa, mutta muuta vähän isommille tarkoitettua siellä ei tainnut olla. §@*#¤ reissu, mutta tulipahan tehtyä.
Anonymous
Huomisesta lähtien mua ei näy viikkoon :D Heippa!
Fauntleroy
Onko kukaan huomannut ABC:lla käydessään, että joka puolella on semmoisia n. 1.5m korkeita Aku-piirroksia. Näytti olevan Vicarin ja Barksin tekemiä. Kaikissa on puhekupla jossa Aku sanoo jotain. Sellainen olisi aika komea vaikka omassa huoneessa.
Etsivä Kaasi
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyOnko kukaan huomannut ABC:lla käydessään, että joka puolella on semmoisia n. 1.5m korkeita Aku-piirroksia. Näytti olevan Vicarin ja Barksin tekemiä. Kaikissa on puhekupla jossa Aku sanoo jotain. Sellainen olisi aika komea vaikka omassa huoneessa.
Joo, olen huomannut. Hienoja ovat. ABC:lla tämä kestää varmaan tämän kesän ja sitten Akut menevät kierrätykseen. Kysyn Vaalan ABC:ltä missä käyn oikeastaan joka viikko, että voivatko he lahjoittaa niitä pahvisia Akuja minulle jos eivät tarvitse niitä enää kesän jälkeen. Olisivat hienoja omassa huoneessa. :D

Fauntleroy voisit opetella vastaamaan yksityisviesteihin. ;)
July
Terkut kaikille taalta kuvankauniista Ljubljanasta, Slovenian paakaupungista! Lampoa riittaa ja ollaankin taalla nyt pari paivaa ennen etiapain Venetsiaan siirtymista. Ollaan kiidetty hieman liian monta paikkaa liian lyhyessa ajassa (Wien, Bratislava, Budapest, Siófok ja nyt Ljubljana. Matka alkoi maanantaina :'D), joten nyt on pakko hiljentaa tahtia. Takaisin sitten elokuun kahdeksas :) Nauttikaa sateesta :'D
squid
Mistä sateesta? Ei täällä mitään sada, ole satanut moneen tuntiin :P
samppali
Kohta saattaa olla että kokoelmani karttuu muutamalla erinäisellä sarjiksella, kun sain tietää että tuttuni menee Helsinkiin. Saatan lähtä mukaan ja matkalla tulee luultavasti vierailtua Kulku-katissa katsastamassa sarjistarjontaa. Luultavasti mukaan tarttuu siis jotain. :)
jojo3
Submin laittoi viikko pari sitten tämän IRCissä, laitanpa nyt tännekkin:
http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=2008/07/13080&sort=false
Bomber
Ei helkutti ne ranskalaiset on tyhmiä!
Miten ihmeessä ne on voinut laittaa VÄÄRÄNLAISEN LIPUN!
Nyt ärsyttää.