Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
jho
Joo, ei laseja omaava henkilö välttämättä mikään nörtti. Sillä Duudsonien Jarnollakin on lasit. Hän tuskin on mikään nörtti. ::)

EDIT. Sehän editoi ne niiden viedot, on Super Marion Suomen mestari ja kaikkee muuta niin taitaa se olla siitenkin joku nörtti. :D
Tiala
Minulla on silmälasit ja olen... ehta nörtti.
Jenni
Mä olen joskus miettinyt sitä, et näyttäisinköhän fiksummalta lasien kanssa vai ilman :D Ja toisaalta kauhulla odotellut sitä päivää, jolloin joudun lasit hankkimaan, kun molemmilla vanhemmilla näkö on iänmyötä heikentyny.. Tosin muistelisin jostain kuulleeni, ettei huono näkö ole perinnöllistä..?

Eikä minustakaan olisi piilolinssien käyttäjäksi. Niitähän voisi käyttää ihan muutenkin vain ilman vahvuuksia, vaihdella silmien väriä. Mutta sorkkia sormillaan omaa silmäänsä? Yäk.
HN Erkka
Lainaus käyttäjältä: BomberNe on piilolinssit, ei lasit. Mutta tosi ikävä juttu. Silmälasipäiset kun usein leimataan
saman tien nörteiksi tai hikeiksi.

Ehkä juuri tuon takia en haluaisi saada silmälaseja, mutta ehkä se vaatii vain totuttelemista.
Oikeastaan on aika mukava saada silmälasit, maailma näyttää ihan erilaiselta ne päässä,
kun ilman niitä en näe kauas juuri mitään. Ja kuten sanonta kuuluu, vaihtelu virkistää. :)

EDIT: Piilolinssejä en kyllä halua, Niitä on niin vaikea käyttääkkin...
Tiala
Kyllä lasit voi olla tyylikkäätkin, eikä se tarkoita että olisi nörtti tai mikään muukaan. Esimerkkinä vaikka Roy Orbison. Siinä oli varsin tyylikäs äijä!
jojo3
Tuli muuten tuosta kun jho mainitsi Duudsonien Jarnon, että meidän luokan opena on ollut Duudsonien HP 8)
Kolmosella oli meillä viikon opena, nyt kutosella on ollut kahteen kertaan. Kerran yhden päivän ja kerran kaksi.
HP oli kyllä rento ope, ei voi muuta sanoa ;D
Hjhh:kin tietää ;)
jho
Kertokaa lisää! Aika unelma, jos olis Duudsoni opena.
Heh, onks HP samanlainen siviilissä kun videolla? ;D
Karhula
Vai, että Duudsoni opettajana. :D Oliskin tosi hauskaa jos olis sellane opena, koska se olis siistii. ::) Kertokaa lisää! :o
jojo3
Heh, ei HP:tä näin opettajana tunnistaisi samaksi hulluksi jätkäksi. Todella rauhallinen. Pientä pulinaa saa olla, josta saisi oman open aikana vain unelmoida. Että kyllä oman open vie 100-0. Ja ihan hyvä on opettajanakin, en nyt tiedä yltääkö "kunnon" opejen tasolle, mutta hyvä kuitenkin.

Viime kerralla oli vähän sekoilua Fyysiikan kanssa, tehtiin vihkoon pitkät tekstit ja kuvat, ja sitten HP tajus että eikös tehty väärästä kappaleesta. Hoki sitten koko lopputunnin että "Voi Pojat". Revettiin sille sen äänensävylle, oli oikein sellaanen että "jee, mahtavaa ::)".

HP on ollut aika usein meidän koulussa sijaisena, että eipä se enää mitenkään ihmeelliseltä tunnu.
hjhh
Olihan meillä tänä vuonnakin niin vaikee kuvistyö HP:n kanssa kun piti värittää Suomen vaakuna.
Siinä kesken se sitten pysäytti taustalta tulevan musiikin ja alko selostamaan, että missä bändissä se joku soitti ja missä leffassa se on ollu. :D

Ja oli sillä kerran sellanen "kaverin bändin" paita, jossa joku tyyppi riippu hirttuköydessä. :P
Meni muuten pikkasen äkkiä kiinni sellannen vetoketjullinen paita sen päältä, kun siitä sanoin. ;D
jojo3
Lainaus käyttäjältä: hjhhOlihan meillä tänä vuonnakin niin vaikee kuvistyö HP:n kanssa kun piti värittää Suomen vaakuna.
Siinä kesken se sitten pysäytti taustalta tulevan musiikin ja alko selostamaan, että missä bändissä se joku soitti ja missä leffassa se on ollu. :D

Joo, Suomen vaakunaa kun väritettiin niin Foo Fightersiä kuunneltiin samalla. Valitettavasti oli vain akustinen levy eikä kunnon rockkia. Ja tosiaan pysäytti musan ja selitti kuka se laulaja on ja mistä elokuvasta on musaa yms.

Lainaus käyttäjältä: hjhhJa oli sillä kerran sellanen "kaverin bändin" paita, jossa joku tyyppi riippu hirttuköydessä. :P
Meni muuten pikkasen äkkiä kiinni sellannen vetoketjullinen paita sen päältä, kun siitä sanoin. ;D

Tuota ei voi unohtaa ;D Äkkiä vaan paita piiloon.
akuankka1313
Höh, ostin eilen kännykän ja jo tänään se saldoraja (10e) ylittyi.

Harmittaa... :(
jho
Huoh, toi on niin turhaa ja yleistä kun kaikki itkee saldorajojensa umpeutumista. Miten sä saat kulutettua kympin kahessa päivässä kännykän kanssa? Muuten otetaanko saldossa huomioon wapin käyttö ja kaikki muu turhuus mitä kännykällä voi tehä? Kun mulla ei oo koskaan mitään saldorajaa ollukkaa ja mulla nykyään kuukauden kännykkälasku on yleensä n. 3 euroa. ::)
Bomber
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Höh, ostin eilen kännykän ja jo tänään se saldoraja (10e) ylittyi.

Harmittaa... :(

Mites se nyt noin nopeesti? Kenelles sä niitä tekstareita lähettelet? Onkos akuankalla tyttövientiä ;D ;D :P? Mullaki menee pari euroo kuukaudessa
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: BomberLainaus käyttäjältä: akuankka1313Höh, ostin eilen kännykän ja jo tänään se saldoraja (10e) ylittyi.

Harmittaa... :(

Mites se nyt noin nopeesti? Kenelles sä niitä tekstareita lähettelet?

En minä niitä tekstareita lähetellyt, enkä soittanutkaan. Netistä tilasin muutaman videon ja siinä se koko 10e sitten humpsahti.

Niin on käynyt joka kerta, kun olen kännykän hankkinut. Onneksi kuitenkin siihen pistettiin lisäsaldoa, toisinsanoen saldoni on väliaikaisesti rajaton.