Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
Buckbeak
Lainaus käyttäjältä: BomberLainaus käyttäjältä: Akulainen95Ei voi muuta sanoo kuin... :-[ :- :-
Iron Maiden!
Kuunnelkaa siis sitä..
>:( ;D :D :)
Tää on ihan ok paikka.
Puutteikin löytyy....

Mikäs joukkovaltaus tämä nyt on? Akuankka.fin sivuilta alkaa ilmestyä tänne porukkaa kuin sieniä sateella.
Pysykää vaan siellä :D
Muutenkin vähän sisältöä noihin viesteihin.

Ääk! Eipäa noita akuankka.fi:n käyttäjiä moitita, vaikkeivat sisältöä viesteihin saakkaan, kyllä sitä sitten oppii... Alunperin tulin minäkin aa.fi:stä, ensin selailin paikkaa vieraana, jonka jälkeen päätin rekata, kun kivan tuntuinen paikka oli (ja on edelleenkin, hieman syvällisempää keskustelua kuin "Aku on paras", tai "Jee, kivat sivut!").

Ja mitä puutteita, entä aa.fi? Turhia keskusteluita, ei modeja, ihan syvältä! Huh, ihan helpottaa, että löytyi ankkis, jossa porukalla on järkeviä puheenaiheita, ja mielipiteitä, joihin taas minä en saa mitään fiksulta kuullostavaa, joten olen vaiti. (Tiedä häntä, kumpi lopulta onkaan parempi... No, ei! Ankkis voittaa 100-0, koska täältä voi lukea ihan oikeita PERUSTELTUJA mielipiteitä, eikä vain "aku on parempiku iines", laatuisia viestejä.) Elikkä, lukekaa säännöt, noudattakaa niitä, sisältöä viesteihin, niin aa.fi:n käyttäjät voivat saada ihan hyvän vastaanoton. Näin tapahtui kohdallani (tai oikeastaan, ei minkäänlaista erityistä, muttei kukaan heti alkanut sanomaan viestieni laadusta mitään). Opetelkaa kirjoittamaan, saamaan viesteihin sisältöä, tästä on apua myös koulussa äidinkielen tunneilla.
squid
Juu, kyllä tänne on akuankka.fi:n käyttäjät tervetulleita. Onhan se kyllä ymmärrettävää, että varsinkin nuoremmilla voi olla ongelmia noiden viestien kanssa. Suosittelen kuitenkin niihin panostamaan, ettei tarvitse hävetä itseään myöhemmin :=)
The Aku Man
Tykkääks kukaan autoista? ( ihme kysymys varmaan) Itte ku tilaan paria autolehtee ja sillei. Ois kiva tietää muittenki mielipide. Millon muuten avataan Sm-liiga keskustelu, ku toi kausi ennakkokin julkastiin?
Kurmeloinen
Lainaus käyttäjältä: The Aku ManTykkääks kukaan autoista? ( ihme kysymys varmaan) Itte ku tilaan paria autolehtee ja sillei. Ois kiva tietää muittenki mielipide. Millon muuten avataan Sm-liiga keskustelu, ku toi kausi ennakkokin julkastiin?
Nooh, itse voin tunnustautua automieheksi ainakin.. :) BMW:tä harrastelen pitkälti. Ainoa oikea merkki. Heh.. Tällä hetkellä itelläni on BMW 520i, vuosimallia -91. =) (itseasiassa kolme Bemaria on tällä hetkellä)
squid
Itsellänikin se menee tonne Saksan suuntaan ja "tallista" löytyy Volkswagen Golf Variant IV vuosimallia 2000. Tota toki sitten on madallettu ja laitettu jäykempää alustaa, ettei tarvitse sellasella helvetin traktorilla ajella.
Lumpair
Hei! Olen lukenut koottuja koko viikonlopun. Tarkemmin sanottuna osaa 26.

Terveisin Lumpair
akuankka1313
Itse en kovin kova automies ole, johtuu varmaan siitä ettei meillä edes ole autoa. Tällainen eko-perhe :P
Lumpair
Hei! Autokoulun teoriatunnilla sanottiin, ettei yksityisautoilulla ole vaikutusta ilmastonmuutokseen. Oli kyllä olo hieman hämmentynyt. Miten muka tuokaan liittyy ajo-opetukseen. Teki mieleni sanoa, että "puhutaanko vielä evoluutioteoriastakin".

Terveisin Lumpair
Buckbeak
Lainaus käyttäjältä: LumpairHei! Autokoulun teoriatunnilla sanottiin, ettei yksityisautoilulla ole vaikutusta ilmastonmuutokseen. Oli kyllä olo hieman hämmentynyt. Miten muka tuokaan liittyy ajo-opetukseen. Teki mieleni sanoa, että "puhutaanko vielä evoluutioteoriastakin".

Terveisin Lumpair

Tuo oli hyvä! aiheutti päivän naurut tällä puolen ruutua. Itse en autoista oikein välitä, kunhan vain aikuisena opin ajamaan, ja saan kortin, se riittää.
Karhula
Aah, tuli tässä pari päivää sitten kuusi vuotta siitä kun söin viimeksi kaurapuuroa, merkillinen merkkipäivä minulla. ;D
Etsivä Kaasi
Lainaus käyttäjältä: KarhulaAah, tuli tässä pari päivää sitten kuusi vuotta siitä kun söin viimeksi kaurapuuroa, merkillinen merkkipäivä minulla. ;D
Minä syön joka päivä puuroa. Hyvää ja täyttävää ruokaa. :-X
Bomber
Mä syön aamulla kaakaota ja weetabix-murokkeita, vai miksi niitä nyt kutsutaankaan. Helppo ja nopea tehdä. Puuroa on aina joskus sunnuntaisin, kun vanhemmilla on aikaa keitellä. Kimi neljäs aika-ajoissa, jätkä on ollut täysi sössijä tällä kaudella.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: BomberMä syön aamulla kaakaota
Ai syötkö sitä jauhoa? Onhan se hyvää, ehkä vähän liian suklaista joten en syö sitä, vaan sekoitan maitoon ja juon. :)
Lumpair
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyLainaus käyttäjältä: BomberMä syön aamulla kaakaota
Ai syötkö sitä jauhoa? Onhan se hyvää, ehkä vähän liian suklaista joten en syö sitä, vaan sekoitan maitoon ja juon. :)

Hei! Aika äijä on jos syö kaakaojauhetta pelkältään. Ja tarkennetaan nyt vielä, että en miellä kaakaojauheeksi sitä sokerihöttöä jota myös kaupoissa myydään. Paljon parempaa saa kun maustaa itse.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: LumpairAika äijä on jos syö kaakaojauhetta pelkältään.
Joo joo, joka aamu menee puoli purkillista...