Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
rhino
Huomenna (10.9) pitäisi käynnistää (ja varmaan käynnistetääkin) maailman suurin hiukkaskiihdytin.
On "ennustettu", että laite tekisi pienen mustan aukon ja söisi maapallon. Nostradamuskin on muka ennustanut maapallo tuhoutuisi jonkun (pienen) mustan aukon takia. No, Nostradamuksen ennustuksia voi tulkita monella eri tavalla ja ennustuksissa ei sanota mitään suoraan. Mielestäni tämä "musta aukko-teoria" on täyttä puppua, sillä Onhan sitä maailmanloppua koitettu keksiä vaikka mistä muustakin asiasta, joten tuskin tämäkään "ennustus" on totta.
akuankka1313
Teki kovaa ottaa pari päivää vapaata koneelta pikku kuumeen takia, mutta nyt olen jälleen takaisin!

Edit: Offtopicciin olikin tullut yksi sivu lisää...
Kurmeloinen
Lainaus käyttäjältä: rhinoHuomenna (10.9) pitäisi käynnistää (ja varmaan käynnistetääkin) maailman suurin hiukkaskiihdytin.
On "ennustettu", että laite tekisi pienen mustan aukon ja söisi maapallon. Nostradamuskin on muka ennustanut maapallo tuhoutuisi jonkun (pienen) mustan aukon takia. No, Nostradamuksen ennustuksia voi tulkita monella eri tavalla ja ennustuksissa ei sanota mitään suoraan. Mielestäni tämä "musta aukko-teoria" on täyttä puppua, sillä Onhan sitä maailmanloppua koitettu keksiä vaikka mistä muustakin asiasta, joten tuskin tämäkään "ennustus" on totta.

Eihän tuo mikään varsinainen ennustus oikeastaan ole. Teoriassa laitteen on mahdollista synnyttää pieniä mustia-aukkoja, joista on sitten kauhukuvilla maalattu maailmantuhoa. Nämäkin mustat aukot haihtuisivat hetkessä pois Hawkingin säteilyn vaikutuksesta (jonka olemassaoloa ei kai ole täysin todistettu) ..teoriassa teoriassa, kuitenkin. On siis hyyvin pieni todennäköisyys, että laite synnyttäisi mustia-aukkoja. Mutta teoriassa mahdollista. :) ...mutta tosiaan olen kanssasi samaa mieltä, en usko itsekään, että tuo laite tuhoa aiheuttaa..ainakaan vielä. Sitähän viritellään ja tehostetaan tässä vuosien aikana kuitenkin.

Nooh..jos sitä ei huomenna aamulla enää herätä, niin varmaan jotain on mennyt vikaan. Maan ilmakehään kuitenkin törmäilee hiukkasia suuremmilla voimilla, kuin mitä itse kiihdytin tuottaa, eikä niistäkään ole vielä mitään aukkoja syntynyt, eikä universumi räjähtänyt.
akuankka1313
Mä Olen niin heikkohermoinen, että uskon kaikkea "puppua", mitä niinsanotut "ennustukset" lupaa. No se on niiden ukkojen vika jos sellaisen hiukkaskiihdyttimen käynnistää - ja kuitenkin siitä syntyy mieni musta aukko ja imaisee maapallon. Että valmistautukaa tuhoon...
Kurmeloinen
Itse taas, no, en ole heikkohermoinen, mutta avoin kaikille mielenkiintoisille teorioille. ;) (mm. vuosi 2012 tai 14.10.2008 Galactic federation of light näyttäytyy meille suurella avaruusaluksellaan, bängbängg.) Aika skeptinen kuitenkin olen kaikelle tällaiselle, terveellä tavalla.

Eipä kai tässä, jos se tuho huomenna tulee, niin tulkoot. Sitä odotellessa voisi vaikka Sihi-juoman napsaista auki.
TKal
http://webcast.cern.ch/index.html
Meillä koko luokka odottelee jo innolla tuota maailmanloppua, ei vain tahdo tuo linkki oikein toimia :P
souffleur m
"...Rösslerin mukaan joku musta aukko saattaa neljän vuoden kuluessa laajentua niin suureksi, että se nielaisee Maan sisäänsä..."

Kehittelimpä tässä aikani kuluksi melko hulluhkon teorian. Nimittäin edellämainitussa tekstissä lukee, että 4 vuoden päästä joku musta aukko laajentuisi niin suureksi, että se nielaisisi Maan sisäänsä. No, eihän siinä vielä mitään, mutta neljän vuoden päästä satumme elämään vuotta 2012, jolloin on ennustettu maailmanlopun tulevan..

Itse en kyllä usko yhtään omaan sepitykseeni, mutta mistäs noita ikinä tietää. :D

EDIT: Lainaus on sitten wikiuutisista.

EDIT2: Suokaa anteeksi vastauksen editointi tähän viestiin, mutta mielestäni olisi ollut jokseenkin hölmöä tehdä uusi viesti vain parin sanan takia. No, asiaan; Joo, myönnän, etten kyllä ajatellut tuota teoriaani ihan kunnolla loppuun asti..
Lumpair
Hei! Mutta 4 vuoden kuluessa on eri kuin 4 vuoden päästä.

Terveisin Lumpair
akuankka1313
Niin, ja tuo päivähän on 21.12.2012, eli siitähän olisi silloin jo yli neljä vuotta?
Mutta aika pahastihan tuo aluksi säikäytti. :D
Lumpair
Hei! Kävin äsken kaupassa. Muutama sarjis oli aika luetun näköinen. Enkä ihmettele. Tänäänkin joku kakara viskoi taskaria pitkin lattioita. Ei siis ollut ensimmäinen kerta kun näin tuota toimintaa.

Terveisin Lumpair
Fauntleroy
Kaikki varmaan tietävät minkä tapahtuman vuosipäivä tänään on? Aivan, 9/11, eli tämän viestin kirjoittamisen hetkellä on kulunut tasan seitsemän vuotta siitä, kun ensimmäiseen WTC-torniin iskeytyi lentokone. Mitä ajatuksia tapahtuma herättää Ankkislaisissa? Itse muistan kuin eilisen, kun näin ensimmäisen kerran uutisista ja tokaisin: "Hei, noihan on New Yorkin World Trade Centerit!" (kaikki muut perheenjäsenet vain ajattelivat, että mistä 7-vuotias tietää moisen (olin pienempänä kova poika lukemaan tietokirjoja)). Tässä viime päivinä on tullut JIM:iltä dokumentteja asiaan liittyen ja nauhalla on. Ne ovat kiinnostavia, suosittelen.

Tässä vielä kuva:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... C_fire.jpg[/img]
jojo3
Joo, itsekin voin myöntää että asiasta olen kiinnostunut ja kaikenmaailman juttuja niistä luen, katson dokumenttejä yms. Tosin en toki kaikkia dokumentteja ole nähnyt, niitä on niin hemmetin paljon.
Kurmeloinen
Onhan tuo päivä vielä hyvin muistissa, aika järkyttävää se oli, vaikka aluksi en tiennyt mitä ajatella, kun uutisista tuo näytettiin. Noita dokkareita on kyllä todella paljon. Mielenkiintoisen aiheen tästä tekee kyllä salaliittoteoriat, joiden mukaan Teh Government of The United States olisi itse tämän iskun takana. Kovasti kyllä löytyy ristiriitaisuuksia "virallisista" raporteista, verrattuna todisteisiin mitä on löydetty.

Enpä kuitenkaan sen enempää ole asiaan perehtynyt. Fucked up country. Ei voi muuta sanoa.
samppali
Kyllähän tuo ennen kiinnosti, mutta nykyään siitä puhutaan jo liiaksikin. Tuon Jimiltä tulevan dokumenttiputken olisi voinut unohtaa. Maailmassa on tapahtunut muutakin, josta voisi niitä dokkareita katsella. Ja salaliittoteoriat lähinnä huvittavat. Ei suostuta uskomaan siihen, mihin todisteet varmimmin viittaavat, vaan pitä kehitellä omia teorioita, joissa on ollut virheitä. Sitten kun virheet on huomattu, niitä on korjailtu, joka lähinnä huvittaa. Jos salaliittoteorioissa olisi perää, ei virheitä pitäisi olla, ja jos olisi, ei niitä pitäisi korjailla ja kehitellä. Tosin kyse on Yhdysvalloista, joten ken tietää...
Kurmeloinen
Itseasiassa on pelottavankin hyviä todisteita, että hieman muutakin on tapahtunut, kuin pelkkä koneiden törmäys rakennukseen.

Esimerkiksi; rakennusten ei kuuleman mukaan olisi ollut mahdollista romahtaa täysin pelkästään törmäysten/tulipalon voimasta, myös metalli oli sulanut täysin, vielä kauan romahtamisen jälkeenkin. Tämä viittaa mm. pommeihin. Videokuvissa näkyy myös erään kerroksen kohdalla selvä räjähdys, mikä ei mitenkään voinut liittyä lentokoneen törmäämiseen. Kyllähän näitä riittää. Itse en usko, että kyse oli - ainakaan pelkästään - fundamentalisti risupartojen terrori-iskusta, vaan takana saattaa oikeasti olla yhdysvallatkin. Miettikää nyt jotain Irakin "vapautussotaakin", huhhuh, en yhtään ihmettelisi vaikka nämä teoriat pitäisikin kutinsa.