Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
Samuel
Lainaus käyttäjältä: KurmeloinenVideokuvissa näkyy myös erään kerroksen kohdalla selvä räjähdys, mikä ei mitenkään voinut liittyä lentokoneen törmäämiseen.
Tornit menivät kasaan kuin haitari ja paine purkautui ikkunoista tuoden mukanaan pölyä, mikä näytti räjähdykseltä. Näin eilen JIM:in dokumentissa joku selitti. Siinä kumottiin muitakin salaliittoteorian väitteitä.
Kurmeloinen
Lainaus käyttäjältä: SamuelLainaus käyttäjältä: KurmeloinenVideokuvissa näkyy myös erään kerroksen kohdalla selvä räjähdys, mikä ei mitenkään voinut liittyä lentokoneen törmäämiseen.
Tornit menivät kasaan kuin haitari ja paine purkautui ikkunoista tuoden mukanaan pölyä, mikä näytti räjähdykseltä. Näin eilen JIM:in dokumentissa joku selitti. Siinä kumottiin muitakin salaliittoteorian väitteitä.

Tuo voi kyllä hyvin selittää tuon räjähdyksen. Enpä katsonut tuota dokkaria.
The Aku Man
Itte oon kattonu yhen dokumentin, jossa kerrottiin loistavilla perusteluilla, että tää ei oo terroristejen tekemä ja siihen uskon. Lentokoneen törmäys ei oisi aiheuttanut romahtamista. WTC- torneissa oli tukipilarit ja, jos lentokone oisi törmännyt niin ainakin ne oisi jäännyt pystyyn, mutta tietääkseni ei jäännyt?!?
samppali
En luottaisi kovinkaan paljon tukipilareihin. Olen katsonut joskus 2-3 vuotta sitten dokumentin, jossa nimenomaan selvitettiin miksi tornit lopulta romahtivat. Epäiltiin, että jo rakennusvaiheessa tukipilareissa oli ollut jotain vikaa. Luultavasti valmistusvirhe.
Ja muutenkin, jos lentokone iskeytyy tuollaisella vauhdilla rakennukseen, sen massa moninkertaistuu, ja kone painaa siinä vaiheessa jo valtavia määriä. Pelkästään tämä on voinut saada tukipilarit murtumaan yms, vaikka niiden kuinka olisi pitänyt kestää.

Tosin olen itsekin kuullut noita Kurmeloisen esittämiä epäilyksiä, ja ovathan nekin kieltämättä hyvin perusteltuja. Silti pysyn kannassani. Luotan suurempaan määrään todistusaineistoa. Väärässä tai ei. :-*
jojo3
Joo, rakennuksessa oli todennäköisesti pommeja. Kun noita dokumentteja on katsellut, niin niissä kerrottiin monista rakennuksista joihin oli lentokone törmännyt. Mm. 60-luvulla Empire State Buildingiin törmäsi 60-luvulla lentokone sumussa, rakennus paloi 14 tuntia (muistaakseni), eikä romahtanut. Mutta WTC:t paloivat n. puoli tuntia ja romahtivat. Ja niinkuin Kurmeloinen sanoi - videossa näkyi selvästi että alakerroksessa räjähti jotain.
Ja sitten jossain dokumentissa haastateltiin tapahtumasta henkiinjääneita. Talonmies(ko) kertoi, että oli ollut kellarissa, ja kuuli että kerrosta paria ylempänä räjöhti joku. Joten se teoria on aika varma kyllä.
Samuel
Tuossa toissapäiväisessä dokumentissa otettiin esille myös pommit, ja joku selitti, että niiden pommien vieminen WTC-torneihin olisi vaatinut paljon aikaa. Eli sen toteuttaminen salaa olisi ollut erittäin vaikea tehtävä.

Toisaalta eilen Jimiltä tuli toinen salaliittodokumentti, josta katsoin lopun, ja tällä kertaa esitettyihin väitteisiin ei oltu pyydetty vastakommentteja, joten siitä jäi tällä kertaa vaikutelma, että salaliittoväitteissä voisikin olla jotain perää.

Salaliittoon on kuitenkin vaikea uskoa. Jos salaliitto olisi totta, niin Yhdysvalloissa olisi varmasti tuhansia ihmisiä, jotka tietäisivät siitä. Luulisi, että joku heistä paljastaisi sen. Siellä on käsittääkseni monta eri tahoa, joilla on mahdollisuus saada asioista tietoa (CIA, FBI, armeija, Valkoinen talo), joten luulisi jonkun huomanneen jotain oikeasti epäilyttävää, jos salaliitto olisi olemassa.
akuankka1313
Mä olen nyt melko ulkona tästä. :D
Ei ole nyt mitään erityistä sanottavaa, kun että käväisin New York Cityn Empire State Buildingissa kattelemassa maisemia. Siellä toimistorakennusten keskellähän ne kaksoistornit olisivat seisseet, vaan ei. Sieltä näkyi vain tyhjä kolo.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Mä olen nyt melko ulkona tästä. :D
Ei ole nyt mitään erityistä sanottavaa, kun että käväisin New York Cityn Empire State Buildingissa kattelemassa maisemia. Siellä toimistorakennusten keskellähän ne kaksoistornit olisivat seisseet, vaan ei. Sieltä näkyi vain tyhjä kolo.

Ei ole tainnut Freedom Tower edistyä paljoakaan? Vaikka onhan koko projekti ollut rakenteilla vasta pari vuotta.

Niin ja itse olen koko päivän katsonut WTC-videoita Youtubesta ja pari nauhoitettua dokumenttiakin tuli katsottua. Se missä kerrottiin terroristien suunnitelmat yksityiskohtaisesti. Vuonna 99 aloittivat suunnittelun. Kohteiden valitsemisessa (terroristit) käyttivät koodikieltä siten, että he puhuivat muka kouluasioista yms. Dokumentti selvensi taas paljon.
Lumpair
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyEi ole tainnut Freedom Tower edistyä paljoakaan? Vaikka onhan koko projekti ollut rakenteilla vasta pari vuotta.
Hei! Edes muistomerkkiä ei ole vielä saatu tehdyksi. Lähtöruudussa on homma vieläkin. Byrokratia on vienyt aikaa paljon.

Terveisin Lumpair
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: squidPuhuttehan nyt varmasti samasta asiasta? Taitaa Lumpair tarkoittaa sitä kunnon kaakaota, eikä niitä "puolet sokeria-puolet kaakaota -sotkuja.
Eikä ole kaakaota noinkaan paljon. Sen osuus on vain viidennes koko sisällöstä. Loput siis käytännössä sokeria. Näin ainakin Lidlissä myytävässä valmisjauheessa.
Lumpair
Lainaus käyttäjältä: AnacondaEikä ole kaakaota noinkaan paljon. Sen osuus on vain viidennes koko sisällöstä. Loput siis käytännössä sokeria. Näin ainakin Lidlissä myytävässä valmisjauheessa.
Hei! Eli toisin sanoen kallista sokeria. Muistaakseni parin euron luokkaa se 600 gramman paketti.

Terveisin Lumpair
Fergus
Se, että todisteita 9/11 iskusta peitellään, ja että lentokoneet eivät torneja tuhonneet, eivät pakolla tarkoita sitä että hallitus olisi heti mukana iskussa ;). Voihan olla että kyseessä oli vaan inside jobi. Elikkä CIA:n ja pentagonin sisällä ollut töissä radikalisoituneita jenkkejä, jotka ovat avustaneet hyökkäyksessä. Mm. päästämällä terot USA:n maankamaralle, järjestellyt pommeja ja iskuja. Näin esimerkiksi CIA, NSA tai Homeland Security (ja mitä niitä nyt on) peittelee todisteita iskuista sentakia, ettei nämä järjestön sisällä toimineet myyrät tulisi julkisuuteen. Sehän saattaisi vaikuttaa vaikka järjestön lakkauttamiseen tai ainakin tietäisi potkuja monelle isoherralle.
Tai ei ole edes pakosti ollut jenkkien omia jamppoja hyökkäyksessä mukana. Tehtiin vaan niin isoja puolustusmokia että niitä halutaan peitellä.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: LumpairHei! Oletetaan että vaniljakermajäätelön litrahinta on 1,50. Kaakaojauhetta saa neljänneskilon hieman yli kahdella eurolla. Siitä riittää noin kahdeksaan litraan. Eli alle kahden euron jää litrahinta kun tekee itse. Ja makukin on paljon parempi.
Mutta maksaahan se kahdeksan litraa valmista suklaajäätelöä paljon vähemmän kuin kahdeksan litraa vaniljajäätelöä ja kahden euron kaakaopurkki.
Kreach
// Aiheesta nyt vetäydyn ja sanon, että olen "puoliksi" palannut, kun sitä muutamat kovasti kyselee ;)
Eli siis käyn täällä muutaman kerran viikossa, mutten kyllä kirjoittele läheskään niin paljon kuin ennen.
Karhula
Tervetuloa puoliksi takaisin Ankkikseen, Kreach! ;D