Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
Bomber
Jes, Tuusulan pienten koulujen turnaus oli pari viikkoa sitten. Itse olen pienessä, 80 oppilaan Nahkelan kyläkoulussa, joten meillä on hieman hankala menestyä 160 oppilaan kouluja vastaan. Olimme jo kaksi kertaa peräkkäin tippuneet kahdeksan joukkueen turnauksessa kuudennelle sijalle. Nyt kuitenkin sujui loistavasti, kun etenimme tiukasta lohkosta välieriin. Siellä tuli paras mahdollinen vastus eli rakas naapurikoulumme Rusutjärvi. Voitettiin makeasti 2-0, jonka jälkeen edessä oli finaali. Loppuottelussa tuli kuitenkin 1-0 takkiin Ruotsinkylää vastaan.
Aku Vankka
Oih, tänään joku opettajien 'virkistyspäivä' jonika takia meillä
on koulua vain 10-12 8)
July
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaOih, tänään joku opettajien 'virkistyspäivä'
lue: Opettajat menee käymään lataamossa. Tai sitten ne tekee kuten meidän maikat ja bilettää koululla. :P
mtvester
Heh, juuri sit . :D Olen itse opettaja, joten min h n sen tied n parhaiten, mit maikat tekee vapaa-ajallaan.. ;)
Bomber
Jesss! Suomi voitti Unkarin koripallossa välttäen pudotuskarsinnat!
ArpinLusene
Noniin, pitkästä aikaa kirjottelen tälle osiolle=)
Elikkä, perustettiin tässä vajaa 2kk sitten bändi, ja joo.... mainostan nyt sitä=)(eihän se ole kiellettyä??!). Meillä on kaks niin sanottua kotisivua, www.mikseri.net/solareclipse ja www.myspace.com/realsolareclipse molemmilta sivuilta taitaa löytyä samat biisit, mutta mikseriin voi laittaa kommenttia biiseistä, ja myspacesta löytyy blogi, taustatieto yms...=) Käykääpäs tsekkaamassa, itse soitan tossa kitaraa, vuoden olen soitellut... Kommenttia tulemaan vaan=)
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: LumpairLainaus käyttäjältä: AnacondaEikä ole kaakaota noinkaan paljon. Sen osuus on vain viidennes koko sisällöstä. Loput siis käytännössä sokeria. Näin ainakin Lidlissä myytävässä valmisjauheessa.
Hei! Eli toisin sanoen kallista sokeria. Muistaakseni parin euron luokkaa se 600 gramman paketti.

Oboy-kaakaossa 100 gramman kaakaoannoksessa sokerin kokonaisosuus 79,5 grammaa. Siitä voikin sitten laskea, että kilon paketissa on sokeria 800 grammaa. Sen tosin Anaconda tuossa jo sanoi ja taitaapi jokaisessa olla yhtä paljon.
TKal
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: TKalKoulussa ammuskeltu Kauhajoella:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2008092 ... 8_uu.shtml

Saakelin ammuskelijat!!:@ Niitä pitäisi kurittaa ja kiduttaa niin että tietäisivät miltä tuntuu.....
Fauntleroy
Yhdeksän ihmistä kuollut lienee tämän hetkinen tieto. Sanattomaksi kyllä vetää. Mikä nuoria miehiä vaivaa, kun tekevät tällaista? Ampujalla oli selvästi suunnitelmissa ampua yhtä monta kuin Jokelassa ja Youtubestakin löytyi videoita...

Jos asut tynnyrissä, lue näistä:

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotim ... id=1592053
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Kauh ... 5239654750

Ja Ylen uutislähetys tänään kello 15.
Ankka313
Ei jumalauta oikeesti...Mitä yksi tekee, sitä muut tekevät perässä... Haluavat idiootit vain julkisuutta...
jojo3
Joo, ainakin täällä Seinäjoella kaikki koulut tyhjennettiin klo 14 tuon takia.
Ja kuulemma tänne Seinäjoellekkin on tullut uhkailuja tuollaisesta. Ja Seinäjoen korkeakoulussa pommiuhkakin ollut tai jotain.
Ja tälläinenkin juttu vielä.
Aku Vankka
Eikö se ole jo tarpeeksi, että Jokelassa otetaan mallia Amerikan koulusurmista (joita tapahtuu paljon useammin) mutta kun vielä tämä.
Kaikenlaisia ihmisiä täältäkin löytyy..
Kurmeloinen
Eipä tämmöstä tekoa oikein pysty sulatella.. hiljaseksi vetää tällainen p**ka. Suomen "hyvinvointi"yhteiskunta. Kyllä... Väkeä flippaa aivan tarpeeksi nykyään. Mielenterveyshuollon toimivuutta voitaisiin ajatella vaikka uudestaan.

Eniten tässä pelottaa se, että tämä ei ehkä jää tähän...näitä narsistisia julkisuudenhaluisia sekopäitä löytyy kyllä. :/

Taidankin skipata kaikki koulut tästä lähin.
akuankka1313
Ai joko on yhdeksän kuollut? Meidän koulussa kun kerrottiin niin kuolleita oli vasta yksi... Tiivistän kaiken ajattelemani muutamaan sanaan?
Mitä v****a ne oikein ajattelee!?