Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
Mirkku
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Ai joko on yhdeksän kuollut?Ja eikös niitä nyt ole kymmenen, kun se ampuja itsekin kuoli? Juupa juu, eihän siinä mitään järkeä ole. Mitä ihmettä sillä halutaan? Olen miettinyt, että jos Jokelan tapauksesta ei olisi tiedotettu missää, uusintoja ei välttämättä tulisi, ei ainakaan yhtä helposti. Varmaan se nettiin kuitenkin joutuisi ja leviäisi muutakin kautta, mutta mutta...
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: MirkkuLainaus käyttäjältä: akuankka1313Ai joko on yhdeksän kuollut?Ja eikös niitä nyt ole kymmenen, kun se ampuja itsekin kuoli?
Tällä hetkellä kuolonuhreja on 11. Yksi opettaja, yhdeksän oppilasta ja ampuja.

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotim ... id=1592229
akuankka1313
Oho, tässähän menee pian Suomen kerrallamurhausennätykset rikki!
Joo, hyvin hauskaa.
The Aku Man
Poliisit on tehnyt kotitutkimuksen ja sieltä on löytynyt joku kirje...näin kertoi maikkarin seitsemän uutiset. Mitä ihmiset haluavat näillä ammuskeluilla!?! He voisi ajatella vähän näitten uhrijen läheisiä!
Karhula
Aika hulluahan tällainen on ja todella törkeää. Uhrien omaiset taitaa nyt olla kyllä aika maassa. :( Pakko sanoa, että tässä "maailmassa meitä on moneen kekoon" ;D.
Lumpair
Hei! Yleisradio näyttää tänään kaksi nimen perusteella tähän päivään oikein sopivaa ohjelmaa. Yksinäinen mies, ja Älä kuole nuorena.

Terveisin Lumpair
mtvester
Surullinen tapaus kaiken kaikkiaan! :-[ T ll Italiassakin uutiskynnys ylittyi roimasti, juttu oli TV-uutisten p aiheena iltap iv ll ja illalla.
Kyll suomalaisessa yhteiskunnassa on nyt jokin todella pahasti vialla kun t llaisia sattuu.
TKal
On muuten taas tullut useisiin kouluihin perättömiä uhkauksia tämän Kauhajoen tapauksen innoittamana. Täällä Porvoossakin oli kolmen tytön joukko uhkaillut pilailumielessä Lyceiparkens skolania, ja Jojo3 kertoikin jo Seinäjoen uhkailuista.
jojo3
Aku Vankka
Ja katsos, meidänkin koulu pääsi vihdoin uhkailun kohteeksi.
Löytyi tänään koulun seinään kirjoitettu uhkaus, meni poliisikäsittelyyn
välittömästi.
akuankka1313
Näin sitä vain rupeavat kaikki ottamaan Auvisesta mallia. Jotkut uhkauksethan ovat silkkaa pilaa, mutta jos joku vielä kehtaa tehdä itsemurhan näin avoimesti... on Suomen puhtoinen väkivallaton maine lopullisesti mennyttä. :-X
Mirkku
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaJa katsos, meidänkin koulu pääsi vihdoin uhkailun kohteeksi.
Löytyi tänään koulun seinään kirjoitettu uhkaus, meni poliisikäsittelyyn
välittömästi.
Kyllähän meidänkin koululle kirjoitettiin Jokelan jutun jälkeen uhkaus, mutta eihän se totta ollut. Ja ei kai Saari mallia ottanut, vaan ne oli suunnitellutkin yhdessä.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: MirkkuJa ei kai Saari mallia ottanut, vaan ne oli suunnitellutkin yhdessä.
Tuskinpa.

Mutta onhan se hirveää jos tämmöistä tapahtuu taas. Uskomatonta miten semmosille ihmisille annetaan ase, ja katsos, ammuskeluvälikohtaus taas käynnissä. Enhän minä tarkoita ettäkö kaikki 20-vuotiaat olisivat ihan pimeitä, mutta riski pienenisi huomattavasti jos ei luovutettaisi omaa asetta 20-vuotiaille.
rhino
Lainaus käyttäjältä: BomberLainaus käyttäjältä: MirkkuJa ei kai Saari mallia ottanut, vaan ne oli suunnitellutkin yhdessä.
Tuskinpa.

Mutta kyllä on hyvinkin mahdollista, että he olisivat suunitelleet tuon yhdessä. Katso vaikka tästä. Tai tästä. Itse pidän mahdollisena tuon, että he olisivat pitäneet yhteyttä. No, kaikki uskovat mihin haluavat.
Zuppa
Mua järkyttää nuo tapaukset aina ihan hirveästi... Alkaa heti pelottamaan kaikki matikankokeet jne, koska tuohan oli tullut ammuskelemaan koetilaisuuteen. Matikan ope tuon sai mun mieleen "miettikää nyt, meilläkin on huomenna matikan koe, ja tämä on suljettu tila kyllä, mutta periaatteessa ammuskelija pääsisi kyllä sinne." Meni siinä matikan kaksoistunti jutellessa, ja erilaisia teorioita tuli kyllä esille. Mutta toisaalta en ainakaan jaksa uskoa, että meidän kouluun, ainakaan yläasteelle, tulisi ketään tuollaisia, se on niin pieni mahdollisuus. Noita tapauksia silti varmaan tulee..
Tätä asiaa mä en ymmärrä. Kun on ajateltu, että niillä on motiivina päästä julkisuuteen, en oikein ymmärrä, mitä ne siitä julkisuudesta kuolleena hyötyy. Ja muutenkin, vaikka ne iloitsisikin tappamisesta/mistävainsiinäammuskelussa, eihän ne ehdi nauttia siitä kuin muutaman minuutin? Eikö niillä elämän aikana tule kumminkin ainakin enemmän iloa? No ei mun ehkä tarvitsekaan ymmärtää.