Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
Bomber
Jossain vaiheessahan valittiin pari, kolme uutta poliisia sivustolle, joiden ura jäi kuitenkin lyhyeksi. Muistaako kukaan, milloin uudet modet valittiin ja ketkä ne olivat? Ja milloin heidät muutettiin takaisin tavallisiksi käyttäjiksi?
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: BomberJossain vaiheessahan valittiin pari, kolme uutta poliisia sivustolle, joiden ura jäi kuitenkin lyhyeksi. Muistaako kukaan, milloin uudet modet valittiin ja ketkä ne olivat? Ja milloin heidät muutettiin takaisin tavallisiksi käyttäjiksi?
Tuolta ja tuolta löytyy.

Eli neljä poliisia. TKal, Tiala, aa1313 ja crackmann. Akuankka1313 ja crackmann saivat olla poliisin virassa parisen viikkoa kunnes...
Bomber
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyTuolta ja tuolta löytyy.

Eli neljä poliisia. TKal, Tiala, aa1313 ja crackmann. Akuankka1313 ja crackmann saivat olla poliisin virassa parisen viikkoa kunnes...

Mutta tuossa viimeisessä linkissähän sanotaan, että vain akuankka ja crackis erotetaan poliisin virasta. Erotettiinko Tiala ja Tkal sitten myöhemmin hiljaisuudessa tai jtn muuta?
TKal
Minut ja Tiala erotettiin samalla, kun Jukka erotettiin ylläpitotehtävistään, joihin hän tosin pääsi vielä palaamaan.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: TKalMinut ja Tiala erotettiin samalla, kun Jukka erotettiin ylläpitotehtävistään, joihin hän tosin pääsi vielä palaamaan.
Ja tämä tapahtui?
The Aku Man
Lainaus käyttäjältä: BomberOletko vaihtanut nimeäsi?
Onko/onko ollut sinulla muita profiileja Ankkiksessa?
Keneltä kuulit Ankkiksesta?
Oletko pitänyt taukoja?

... No vastaillaanpas, vaikka siitä onkin pari päivää kun kysymykset tuli...
1. en
2. ei
3. Googlen kautta löysin.
4. No välillä en kirjoita paljon, mutta en ole pitänyt mitään kunnon taukoa.
jho
Lainaus:Oletko vaihtanut nimeäsi?
En.
Lainaus:Onko/onko ollut sinulla muita profiileja Ankkiksessa?
On ollut, pari vuotta ennen nykyistä rekisteröitymistäni mulla oli käyttäjätunnus, jolla kirjoitin yhden tai 2 viestiä, mutta silloin innostus Ankkikseen loppui kokonaan, paluun myötä viime kesänä tuli tehtyä uus käyttäjätunnus.
Lainaus:Keneltä kuulit Ankkiksesta?
En muista, mutta hyvin suurella todennäköisyydellä Googlesta löysin.
Lainaus:Oletko pitänyt taukoja?No pari 2-3 viikon taukoa on ollut.
July
Kas niin, katsotaanpa.

Oletko vaihtanut nimeäsi? Ei, en ole. Olen ollut July jo ylpeät kuusi(?) vuotta ympäri nettiä. Tästä nimimerkistä on tullut jo toinen luonto, enkä mitenkään osaisi olla millään muulla nickillä, jollei Julyn eri variaatioita lasketa mukaan (Juulei, Julybeibs, Julle [.. Älkää. Vaan. Kysykö.], July-täti... Tosin nekin vain lähimmässä piirissä).

Onko/onko ollut sinulla muita profiileja Ankkiksessa? Ei. Olen ollut samalla nickillä ja profiililla jo helmikuun 22:sta päivästä lähtien, armon vuonna 2005.. Vielä tarkemmin sanoen rekisteröidyin kello kaksikymmentä nolla kuusi :P (olin Ankkiksen 150. käyttäjä :D)

Keneltä kuulit Ankkiksesta? Eräältä neitoselta nimeltään Arcirithwen. Oltiin Arskan kanssa tunnettu jo pitkään Loftiksen kautta ja jotenkin päädyin Arskan vieraskirjan kautta tutustumaan herraan Crucifix, joka jotenkin kummasti sai minut kiinnostumaan Ankkiksesta. Ta-dah. Ankkiksessa tutustuin sittemmin läheisemmin herrojen Komisario Nuuhku (Gwaïraís), Destiny, Submin, squid, Plexi (Egoisti) ja Jukka kanssa (naurettavaa että olen myös seurustellut puolten listalla olevien kanssa). Myös Barksi, Heka ja Leo löytyvät mesestä (vaikka heidän kanssaan jutustelu onkin jäänyt suhteellisen vähäiseksi).

Oletko pitänyt taukoja? Henkilökohtaisista syistä Ankkiksessa käyminen jäi pari vuotta sitten hieman vähemmälle (kaikkien IRCissä vuoden 2006 lopulla pyörineiden ankkislaisten pitäisi tietää mistä on kyse), mutta aloin taas kiinnostua Ankkiksesta uudelleen tuossa päälle vuosi sitten.

Että tällaista.
samppali
Nyt on sitten 24 tölkkiä limsaa. Aika halvalla ruotsista, 0,40€ tölkki. Kokista, Fantaa yms. Suomessa kun tölkki maksaa 1,1€, ainakin täällä.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: samppaliAika halvaa ruotsista, 0,40€ tölkki. Kokista, Fantaa yms. Suomessa kun tölkki maksaa 1,1€, ainakin täällä.
Mitäh? Neljällä kruunulla yksi? Aika hyvä hinta.
samppali
Jep, olen itsekin miettinyt, miten hintaero voi olla niin suuri...Ehkä verotus? Mutta ei kai sekään vie 70:ntä senttiä.
jojo3
Ruotsissa Batterykin maksaa n. 1,40€ (laskin silloin kruunuista), Suomessa Battery on paikasta riippuen 1-2€ kalliimpaa.
Barksi
Bomber
Ankkiksen historian runko on nyt valmis, mutta tarvitsisin siihen lisää näitä julkisia selkkauksia, ilouutisia ym.
Bomber
Noh, nyt on sitten Ankkiksen suuri historiikki loppuviilausta vaille valmis. Avaan aiheelle topicin tänne Loremiin klo 18 ja virallinen historiikki julistetaan samaisessa aiheessa seitsemältä.