Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
July
C'mon! Autot haisee, saastuttaa, maksaa ihan kamalasti ja kaiken huolenpidon ja rakkauden jälkeen ne silti hajoaa! Tytöt sentään osaa tehdä ruokaa ja pullaa... Ja edes jotain sängynkin puolella. Ajatelkaa nyt jos haluaisitte helliä autojanne ja saisitte palkaksenne vain metallinkylmää kohtelua. :D

Tosin voihan se olla niin, että itsekin hurahdan autoihin joksikin aikaa, kunhan saan tuon kortin ajettua (hehe. kotiopetuksen huonot puolet: kumpikaan ei jaksa tehdä aikatauluja :D). En sitten tiedä.. Ehkä minä ja Niko sitten aletaan hoitaa suhdettamme puhumalla männistä, öljyjen vaihdosta ja bensan hinnasta. x__x Hopefully not.
Kurmeloinen
Lainaus käyttäjältä: JulyAjatelkaa nyt jos haluaisitte helliä autojanne ja saisitte palkaksenne vain metallinkylmää kohtelua. :D
On tuota kyllä tytönkin kanssa käynyt. :C

Saattaa ne autot kestää ja elää pidempään, kun ne tytöt! ;D
Ja auton huoltokirjan lukeminen parisuhdeterapiana kuulostaa aika hyvältä.
squid
Lainaus käyttäjältä: JulyC'mon! Autot haisee, saastuttaa, maksaa ihan kamalasti ja kaiken huolenpidon ja rakkauden jälkeen ne silti hajoaa! Tytöt sentään osaa tehdä ruokaa ja pullaa... Ja edes jotain sängynkin puolella. Ajatelkaa nyt jos haluaisitte helliä autojanne ja saisitte palkaksenne vain metallinkylmää kohtelua. :D
Kyllä siihen tyttöönkin välillä meinaa rahaa mennä, ja auto sentäs pysyy tyytyväisenä muutamien kulutusosien vaihdolla, sekä bensan lisäämisellä.
July
Haistakaa huilu kun ette mistään mitään tiedä :D
Zuppa
...täälä on nykyään hiljasta, täällä Lorem ipsum bla bla bla -alueella.

Oon kuumeessa, kuudetta päivää. Ei sitten mitään oireita kuumeen lisäksi, todennäköisesti joku tauti. En halua mitään virtsatieinfektioita koska a) silloin pitää mennä lääkäriin, ja mähän en lääkäreistä tykkää! (isäni on lääkäri heh...) b) siellä otetaan verikokeita (ainakin silloin seitsemän vuotta sitten, kun tämä tauti oli, otettiin.) hrr. Nyt stressaan vieläkin enemmän koulusta, koska oon auttamattomasti jäljessä kaikesta, ihan kaikesta. Ja kahden viikon päästä lähdetään Espanjaankin, mä mitään sairastella siellä halua! En oo nähnyt ketään ihmisiä tässä viikkoon, ärsyttääkö edes. Ja kokoajan on siinä kolmeseiskan PINTAAN kuumetta, ois nyt ees kunnolla, kun on! Angsangstangstangstangst. Kipeenä on tyhmää olla, varsinkin, kun tuntuu, ettei ole oikeasti yhtään kipeä. Saanpahan soitettua ainakin pianoläksyt ja otettua lisää niitä ihanan tekotaiteellisia valokuvia... Okei, miksi musta tuntuu, että aina kun kirjoitan ankkikseen viestin, se on pelkkää valitusta? Seuraava viestini ei kylllä sitä sisällä.

...kaikkia kiinnosti?
Kurmeloinen
Lainaus käyttäjältä: JulyHaistakaa huilu kun ette mistään mitään tiedä :D
...k... :'(

Nyt täytyy vähän tännekin prassailla, kun kohta on matka maksettu ja Kurmeloinen lähtee kavereiden kanssa viikoksi Gambiaan joulukuussa!

Vähän rentoutumislomaa ennen armeijaa, arh. African sunset, here I come!
Aku Vankka
Ja minähän luonnollisesti tulen mukaan... ;D
Nojoo, olisi kyllä kiva vaihteeksi lähteä ulkomaille, kun on tullut täällä kotimaassa pyörittyä viimeiset seitsemän vuotta. Viimeksi olin ulkomailla kuusivuotiaana, silloinkin only Ruotsissa.
akuankka1313
Grrr... minä kun olen luonnostaan matkailuintoinen, niin ei rahaa löydy ikinä! Tähän mennessä olen käynyt vain kerran Amerikassa, kaksi kertaa Virossa, kolme kertaa Japanissa ja neljä kertaa Ruotsissa! Pääsisinpä kerrankin johonkin eksoottisempaan matkailukohteeseen, kuten vaikkapa Kanariansaarille...
Turtana
Minä oon vuosia jankuttanut että pitäisi matkustaa Japaniin, mutta toistaiseksi sinne en ole päässyt. Eläessäni en ole vielä Euroopasta poistunut, mikä kyllä kismittää. Maalmassa on niin rutosti paikkoja, joissa haluaisin käydä.
Ensi vuoden puolella saatan päästä käymään Berliinissä. Se olisi jo kolmas kerta Saksassa. Muutenkin olen päässyt matkustamaan melko paljon, ja olen käynyt yhdessätoista eri maassa. Joissakin maissa olen käynyt jopa useamman kerran, Bulgariassa 14 kertaa!
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: TurtanaEnsi vuoden puolella saatan päästä käymään Berliinissä. Se olisi jo kolmas kerta Saksassa.
Suosittelen! Berliini on todella hieno kaupunki. TV-torni ja pari loistavaa ostoskeskusta ovat kyllä näkemisen arvoisia. Samoin ne kebabit... (:

Ai niin, rippileiripäivämäärät varmistuivat. 28. kesäkuuta juhlitaan. Onnitelkaa minua!

Lainaus käyttäjältä: Zuppa...kaikkia kiinnosti?
Toki.
Mirkku
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyOnnitelkaa minua!Onnea ;D! Minulla oli tuo ripari alkukesästä, mutta konfirmaatio+juhlat vasta syksyllä. Siinä oli sitten melko paljon aikaa välissä, mutta oikeastaan ihan kiva. Koko kesä ei mennyt kumpaankaan.

En minäkään paljoa ole matkustellut, mitä nyt Ruotsissa, Norjassa, Virossa ja Iso-Britanniassa (Irlannissa pienenä). Ajateltiin mennä yhden kaverini kanssa seuraavana kesänä Lontooseen päivän reissulle shoppailemaan... Ihan kiva voisi olla harhailla siellä lähes yksin. Muutenkaan en oikeastaan kannata lentokoneella matkustamista paljoa, se on kauhistuttavaa luonnontuhlausta, jos sitä paljon harrastaa, mutta eihän joku kerta niin kamalaa ole ::)
Kurmeloinen
Itsellänikin matkailuinto on kasvanut huomattavasti kaikkien Madventures-jaksojen jälkeen, tai vähintään iskenyt niin korkeaksi, että on pakko tehdäkin asialle jotain. :)

En ole itsekään vielä Euroopasta pois päässyt, Kreikka ja Espanja ovatkin ainoat kauemmat maat jossa on tultu käytyä muutamaan otteeseen. Me ajattelimmekin aluksi Kanariansaaria, mutta tultiin tulokseen että talvella siellä ei ole tarpeeksi lämmintä meille, joten päätimmekin hurauttaa Afrikkaan. ;) ..varsinkin kun matkakustannukseksi tulee lentoine ja hotelleineen vain n. 700e. (rokotukset ja malaria lääkkeet sitten lisääkin hintaa jo aika paljon) ...Gambia tulee varmasti olemaan kulttuurishokki ainakin aluksi, mutta todella eksoottinen ja hieno paikka myös, joten odotukset ovat korkealla.

Olisi enemmän kiinnostanut lähteä pidemmälle matkalle, ilman mitään hotellipaketteja..seikkailemaan. Mutta viikoksi kun vain mennään, niin tuo hotellipaketti on varsin mainio ratkaisu.

Aasia kiinnostaisi, jos joskus saa kerättyä rahaa armeijan jälkeen, niin sinne täytyy paukkia vähintään kuukaudeksi ja asua hosteleissa ja guesthouseissa.

..niin ja, onnea Fauntleroy! :D

Japani kyllä kiinnostaisi myös, mutta sekin on niin iso mesta, että muutama viikko vähintään pitäisi siellä heilua. Olisin päässyt kaverini mukaan nyt jouluna Japaniin, mutta hintaa olisi tullut matkalle aivan liikaa..lentoliput maksaa saman verran kun Gambian matka. Olisi ollut ainakin tulkki mukana kun kaveri on Japanista kotoisin. ;)
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: KurmeloinenJapani kyllä kiinnostaisi myös, mutta sekin on niin iso mesta, että muutama viikko vähintään pitäisi siellä heilua. Olisin päässyt kaverini mukaan nyt jouluna Japaniin, mutta hintaa olisi tullut matkalle aivan liikaa..lentoliput maksaa saman verran kun Gambian matka. Olisi ollut ainakin tulkki mukana kun kaveri on Japanista kotoisin. ;)
Lainaus käyttäjältä: TurtanaMinä oon vuosia jankuttanut että pitäisi matkustaa Japaniin, mutta toistaiseksi sinne en ole päässyt.
Vai on Japani noin kiinnostava matkakohde? Viimeksi kun olin siellä pari vuotta sitten, niin ei tuolta Kyushun saarelta jäänyt melkein muuta kuin negatiivisia kokemuksia. Ainakin Kumamoton patikointireissulla sain vähintään lämpöhalvauksen, ainoa upea kokemus oli kyllä Aso-tulivuoren kraaterin reunalla seisominen. Sopivan viileääkin siellä oli. Tokio-reissusta ei moitteita. Yövyttiin suurin osa ajasta tuolla Suomikirkolla (se kotoisa homeen haju!) ja vietettiin aikaa muutenkin rattoisasti mm. maailmankuuluissa Japanilaisissa puistoissa. Pisin aika Japanissa oli muistaakseni vuosi...
No, kyllähän minäkin olen tuota miettinyt, että pitäisiköhän taas matkustaa Japaniin jouluksi. Rahatilanne vain on mitä on...

Siinä pieni matkaselostus!
July
Lainaus käyttäjältä: KurmeloinenMe ajattelimmekin aluksi Kanariansaaria, mutta tultiin tulokseen että talvella siellä ei ole tarpeeksi lämmintä meille, joten päätimmekin hurauttaa Afrikkaan. ;)
... Kanariansaaret ovat kyllä enempi Afrikkaa kuin Eurooppaa :D
Ja Afrikasta puheenollen, oikein lämpimät terveiset kyseiseltä mantereelta! Tarkemmin ottaen Egyptistä. Kauniista maisemia, ihmisiä, paikkoja (<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3!!!! SYDÄNFLOOD! LUXOR~~! Saatiin henkilökohtainen englanninkielinen opas äidin kanssa kun satuttiin olemaan pienen ryhmän ainoat ei-ranskalaiset. Eipä tiedetty että saataisiin ihan pesunkestävä egyptologi oppaaksi. Muutan Egyptiin, menen naimisiin sen miehen kanssa ja asetun asumaan Karnakin temppeliin, Kuninkaiden laaksoon tai Hatsepsutin temppeliin! Memnonin kolossienkin luona olisi myös suhteellisen kotoisaa asua, luulen). Paikallinen kulttuuri ja ruoka myös veivät mukanaan ja egyptiläiset miehet ovat ehdottomasti kohteliaimpia miehiä, joita olen koskaan sattunut tapaamaan.. Kamalaa tulla takaisin tänne kylmään, koleaan ja ennen kaikkea TYMPEÄÄN Suomeen. Huoh. Mukaan lähti päälle viiden kilon kivikissa, paitoja, jotain tuliaisia, pari scarabeeta ("pari"), isänpäivälahja, papyruskäärö (... aitoa, kuulkaas. Ostettu papyrustehtaasta) ja shisha(, hooka = vesipiippu). Uuh. Lämpöä siellä oli päivittäin kolmisenkymmentä astetta, Luxorissa enemmänkin (mentiin siis lomailemaan Hurghadaan). Ja sanokaa minun sanoneen, jos ei satu olemaan hirveän heikkouninen, muslimien rukoukset ovat oikeasti aika kaunista kuultavaa.. Jopa siinä viiden aikaan aamusta.

Lainaus käyttäjältä: KurmeloinenAasia kiinnostaisi, jos joskus saa kerättyä rahaa armeijan jälkeen, niin sinne täytyy paukkia vähintään kuukaudeksi ja asua hosteleissa ja guesthouseissa.
Hostellit ja gasthaussit/guesthouset ovat kyllä kokemisen arvoisia paikkoja. Kokemuksen hyvin syvä ja paljon matkannut rintaääni puhuu :D (miten niin olen käynyt kolmella mantereella viidestä ja matkustanut koko pienen ikäni parhaimmillaan kahdesta kolmeen kertaan vuodessa?)
Kurmeloinen
Mukavankuuloista settiä July :)

Lainaus:... Kanariansaaret ovat kyllä enempi Afrikkaa kuin Eurooppaa :D Kyllä kyllä, tottahan se on, että Kanariansaaret ovat likempänä Afrikan mannerta, eli onhan se varmaan maantieteellisesti katsottuna sama asia kun Afrikka. Mutta Gambia on taasen puolet lähempänä päiväntasaajaa kuin Teh Canary Islands, joulukuussa keskilämpötila Kanarialla ~19 astetta (hrr eihän se käy päinsä!) ...Gambiassa keskilämpötila samaisena kuukautena on n. 30 astetta päivällä. :)