Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
Zuppa
Heei miksi te lietsotte mulle hirveää matkakuumetta näillä viesteillä... Nyt tulikin sitten himo päästä noin suunnilleen jokaiseen maahan mistä te ootte täällä selittäneet, kohta meikä kumminkin on varaamassa lippuja jonnekkin Egyptiin (en kyllä, koska a) olen köyhä ja b) olen alaikäinen) Mutta tosiaan, kyllä nää Egyptit Japanit Gambiat Kanariansaaret ynnä muut kiinnostaa, vaikka oonkin jo aivan rakastunut Italiaan ja Etelä-Ranskaan...
Lainaus käyttäjältä: KurmeloinenMutta Gambia on taasen puolet lähempänä päiväntasaajaa kuin Teh Canary Islands, joulukuussa keskilämpötila Kanarialla ~19 astetta (hrr eihän se käy päinsä!) ...Gambiassa keskilämpötila samaisena kuukautena on n. 30 astetta päivällä. :)
Apua muuten, jos siellä Kanarialla on tuohon aikaan noin vähän, mitä sitten siellä Espanjan mantereella? Pitää nyt suuresti tiedottaa kaikille, että meikä lähtee Espanjaan, Costa del Solille, Marbellaan, Esteponaan 20. päivä tätä kuuta :) Ei vissiin mitään ihan hellettä, mutta suunnilleen Suomen kesä, kerrottiin mulle. Ja kyllähän siinä asunnon pihalla on ne lämmitetyt uima-altaat... Ja eeii, enhän mä edes helteestä tykkää een...(Joo, kun oltiin viime marraskuussa Roomassa, siellä ne lämpötilat oli sitä +10+15 astetta, eli ihan jees lomasää..) Eikunsiis ihan kivaa siellä varmaan tulee olemaan :) Vuokrataan siis asunto viikoksi ja 3 päivää hortoillaan jossain muualla.. Voishan sitä lomaakin anoa kohta :D

Janiin, mun konfis on jo 13. kesäkuuta, että ihan vaan jos jotain kiinnostaa :D
Kurmeloinen
Lainaus:Apua muuten, jos siellä Kanarialla on tuohon aikaan noin vähän, mitä sitten siellä Espanjan mantereella? Pitää nyt suuresti tiedottaa kaikille, että meikä lähtee Espanjaan, Costa del Solille
Näyttäähän tuolla olevan sellaset +20 astetta tuo keskilämpötila, varmasti ihan mukavaa vaihtelua tähän Suomen säähän kuitenkin!
akuankka1313
Area tarjoaa halpoja Japanin matkoja! 497e on minulle ihan käypä hinta.
Karhula
Meidän koululla näyttää olevan joku Pokemon-tunnari buumi meneillään. Kaikki laulenee niitä päivät pitkät jne. No joo, myönnätään, tuo on minun syytäni. Sanoin vahingossa pari sanaa ensimmäisestä Pokemon tunnarista ja nyt kaikki yrittävät parhaansa mukaan niitä ulkoa opetella. Itse osaan kaikki ulkona. ;D
Ketään, tuskin kiinnosti, mutta, mutta...
July
HA! Sama buumi meidän lukiossa ja kaveripiirissä....... Tunnustan vielä senkin että osaan koko tunnarin ulkoa. Osannut aina. ;D Samoin Rakettiryhmän ihanan "Meitä on kaksi..."-runoelman :D

Tosin itse miellän vain ensimmäisen kauden Pokemonit aidoiksi. :< Muut dubit on kakkaa. Eka leffakin menettelee. :D
Karhula
Jep. Ensimmäisissä Pokemoneissa on vielä kunnon tunnelma, mutta nämä muut (varsinkin viisi uusinta) ova täysiä... :PLainaus käyttäjältä: JulyTunnustan vielä senkin että osaan koko tunnarin ulkoa.
Minäpäs osaan ensimmäisen, neljännen, viidennen, kuudennen, kahdeksannen, yhdeksännen tuotantokauden tunnarit täysin ulkoa ja kolmannen, seitsemännen ja kymmenennenkin tunnarit menevät joten kuten.
Mikko M
Tv-sarjana Pokémon varmasti villitseekin. Olen kuitenkin hyvin katkera kyseiselle ohjelmalle, koska se:
- Antoi väärän kuvan Pokémonista
- Pilasi kunniallisen pelisarjan maineen
- Toi sarjan tunnetuksi muidenkin kuin pelaajien keskuudessa (tässä tapauksessa suosio ei ollut hyvä juttu)

Ohjelma itsessään on todella hauskaa katsottavaa (käsikirjoitus ja repliikit ovat naurettavan kehnoja). Joka tapauksessa, Pokémon-on parhaimmillaan pelien muodoissa, sillä siihen muotoon ne suunniteltiin. Ja Pokémon-pelit ovat nykyajan nerokkaimpia roolipelejä, joissa taktisuus ja kouluttamiseen liittyvät matemaattiset probleemat tekevät sarjasta hieman vanhempien ihmisten pelejä kuin pikkulasten (ala-asteellahan niitä kai eniten pelaa, mutta kunnolla niihin pääsee kiinni vasta vanhempana).

Lisäksi pelien tapahtumat eivät aina kävisi piirrossarjaan. Mitään järkyttävää raakuutta ei esiinny, sillä pelitkin ovat tarkoitettu kaikenikäisille. Joka tapauksessa, peleissä ilmapiiri on vakavampi ja painostavampi. Sopii yllättävän hyvin Pokémonien maailmaan (ja ensimmäisessä Pokémon-pelissähän pokémonit muistuttivat lähinnä pelottavia hirviöitä, ei söpöjä otuksia).

Mitä tulee tunnusmusiikkeihin, ensimmäisen tuotantokauden tunnari on paras. Häviää tosin Digimon-sarjan ensimmäisen kauden tunnarille. Enpä näistä suuresti välitä. Dubbaukset ovat tietenkin suuri miinus. Ja mitä Pokémon-buumiin tulee, viimeksi sellainen oli, kun olin kuutosluokalla. Sepä olikin hauskaa aikaa.

(Tämä kaikki varmasti kiinnosti jokaista mitä suuremmissa määrin).
Kreach
Saanen kysyä (en ole ikinä pelannut yhtäkään pokemonpeliä), että miten pystyy kouluttamaan Pokemonin ylöspäin. Onko se esim. joku alhainen pokemon voittaa 5 vastustajaa, siitä tulee keskitason pokemon jne.. ja sitten vain läntätään parempi pokemon huonomman pokemonin päälle.

En ole Pokee pahemmin seurannut, ensimmäisen kauden Pokemonit parhaat (Ekans, Coffing, Weezing, Arbok) oli ainakin ne rakettiryhmän pokemonit :) Paremmat kuin mitä nyt pari kertaa vilkaissut, niin joku sininen pallo nykyään sielä.

Squirtle ja tällässeet oli parhait! Nykyään se rakettiryhmäkin ei oo edes pelottava, ennen oli.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: KreachSaanen kysyä (en ole ikinä pelannut yhtäkään pokemonpeliä), että miten pystyy kouluttamaan Pokemonin ylöspäin. Onko se esim. joku alhainen pokemon voittaa 5 vastustajaa, siitä tulee keskitason pokemon jne.. ja sitten vain läntätään parempi pokemon huonomman pokemonin päälle.
Alussa saat valita yhden Pokemonin kolmesta, jonka level on 1. Level eli pokemonin taso nousee toisen pokemonin voittamisesta. Jos tason 1 pokemon voittaa tason 2 pokemonin, saa hyvät kehityspisteet. Pokemonien kehittyminen voitosta riippuu siis voitetun pokemonin tasosta, oli voitettu pokemon sitten ns. vapaa tai toisen vastustajan.

Mitä enemmän voitat taisteluita, sitä paremmaksi pokemonisi tulee. Ajan myötä se muuttaa muotoaan ja saa parempia iskuja.

Mutta ensimmäinen tuotantokausi kokonaisuudessaan oli kyllä ylivoimainen. Harmillista kun seuraaviin tuotantokausiin piti keksiä uudet pokemonit, nekin keksittiin vain kaupallisista syistä. Onneksi sentään vanha kunnon Pikachu on säilynyt.
Karhula
Lainaus käyttäjältä: KreachNykyään se rakettiryhmäkin ei oo edes pelottava, ennen oli.
Niinpä. Nykyään jynnätään vain samaa rataa, että rakettiryhmä lentää vain taivaantuuliin ja se on siinä.
Tuolta Youtubesta katsoin tulevan Pokemon tuotantokauden (Diamond and Pearl Battle Dimension)iin olisi tulossa jokin uusi ryhmä.
Nimi taisi olla Team Galactic (?) Sen mukaan nämä eivät ainakaan aina lennä taivaantuuliin.

Joo, kyllä se ensimmäinen tuotantokausi on paras.
Siinä vain on yksinkertaisesti niin hyviä Pokemoneja kuten Squirtle, Bulbasaur ja Butterfree (mukana ensimmäisissä jaksoissa kunnes Ash päästä vapaaksi osassa 21 joka kantaa nimeä Hyvästi, Butterfree)

No, koko sarjahan alun perin edes tehtiin TVhenkin sillä suosio olisi taattu.
Ensimmäisen tuotantokauden ja vielä vähän tämän jälkeenkin monet katsoivat Pokemonia, mutta nykyisin ei paljoa muuta tapahdukaan kun vain voitetaan merkkejä ja rakettiryhmä aina jostain "pulpahtaa" esiin. Tietysti Pokemonejakin saadan, mutta nykyisinkin niitä saadan aina jokaisen tuotantokauden alussa ja sitten vain ollaan. Jotta sarjalla olisi enemmän faneja (TV puolella) pitäisi juttuihin saada lisää toimintaa ja uusia juonenkäänteitä.
Aksu ankka
Buu! Alas kaikki uudet pokemonit! Bulbasaurin ja kumppaneitten pitäis olla
vielä Ashilla. Zaritshar oli/on kyllä kaikista paras pokemon. No, aika
outoa on mielestäni se, että Miau ei ole kehittynyt vielä... Mistäköhän johtuu ???

Sguitle (tai joku) on kyllä näissä aika uusissa mukan tytöllä jonkä nimi on Mei (?)
Mutta jos joku tietää vastauksen miksi Miau ei kehity nii vastatkaa!!! :-*

(Karhula ei sitten kerro koko koululle tästä epätietoudestani;))
Bomber
Lainaus käyttäjältä: KarhulaEnsimmäisen tuotantokauden ja vielä vähän tämän jälkeenkin monet katsoivat Pokemonia, mutta nykyisin ei paljoa muuta tapahdukaan kun vain voitetaan merkkejä ja rakettiryhmä aina jostain "pulpahtaa" esiin. Jotta sarjalla olisi enemmän faneja (TV puolella) pitäisi juttuihin saada lisää toimintaa ja uusia juonenkäänteitä.
Niin, nykyään kaikissa jaksoissa on eri tarina eikä ne liity toisiinsa. Aina tavataan henkilö, taistellaan, Pikachu lennättää rakettiryhmää ja happy ending.
Aku Vankka
Juu, uudet Pokemonit on aika kehnoja, verrattuna vanhoihin. Silloinkun Pokemon alkoi Suomessa, katsoin sitä innolla. Toinenkin tuotantokausi meni vielä, mutta kolmannen kohdalla koko ohjelma alkoi tuntua naurettavalta, kun tarina meni juonettomaksi ja kokoajan tuli uusia henkilöitä, sekä pokemoneja. Lisäksi tuo Rakettiryhmän lennättäminenkin alkoi jo hiukan kyllästyttää..
Mikko M
Lainaus käyttäjältä: BomberLainaus käyttäjältä: KreachSaanen kysyä (en ole ikinä pelannut yhtäkään pokemonpeliä), että miten pystyy kouluttamaan Pokemonin ylöspäin. Onko se esim. joku alhainen pokemon voittaa 5 vastustajaa, siitä tulee keskitason pokemon jne.. ja sitten vain läntätään parempi pokemon huonomman pokemonin päälle.
Alussa saat valita yhden Pokemonin kolmesta, jonka level on 1. Level eli pokemonin taso nousee toisen pokemonin voittamisesta. Jos tason 1 pokemon voittaa tason 2 pokemonin, saa hyvät kehityspisteet. Pokemonien kehittyminen voitosta riippuu siis voitetun pokemonin tasosta, oli voitettu pokemon sitten ns. vapaa tai toisen vastustajan.

Levelin lisäksi kokemuspisteiden saaminen riippuu vastapuolen pokémonista ja sen tilastoista (HP, Atk, Def, Sp. Atk, Sp. Def, Spd). Jokainen pokémon saa taistelussa voittamisen lisäksi EV-pisteitä, jotka maksimitasolla nostavat tiettyjä tilastoja pisteiden määrällä. Eri pokémonit antavat eri tilastokohteiden pisteitä (esim. vaikkapa 5 HP EV:tä, 2 Atk EV:tä, 3 Def EV:tä ja 1 Spd EV:tä). Edellämainituille käsitteille on olemassa selityksiäkin, mutta halukkaat voivat selvittää ne itse. Tarkoituksenani oli luennoida enemmänkin Pokémon-pelien taisteluiden taktisuudesta ja matemaattisuudesta, mutta päätin tiivistää. Alun perin tämä teksti oli 21 rivin mittainen.

Team Galactic on peleissä vakavastiotettava ja ilkeä vihollisryhmä (osissa Diamond & Pearl). Luulenpa, että tv-sarja tulee pilaamaan niidenkin maineen. Team Galactic on mielestäni Pokémon-pelien tiimeistä parhaimpia. Heillä on hyvä tunnusmusiikki, joka toivottavasti kuuluu sarjassakin. Yksittäiset tiimit eivät heitä päihitä, paitsi ehkä legendaarinen Elite Four (haastava kouluttajanelikko, muttei aivan normaalien JRPG:ien vastusten veroisia). Esiintyy lähes jokaisessa Pokémon-pelissä. Yksilöhahmoista esim. Miror B on hyvä hahmo (esiintyy kaiketi vain peleissä). Pokémon XD:ssä kyseisen hahmon taistelumusiikki on todella tarttuva, mutta hahmona se ei ole erityisen hieno vaikka persoonallisuutta löytyy.
Fergus
Pokémonpelit on huippuja =D..

No ok ne originaalit missä on vaan ne 151(?) pokémonia. Ite hakkasin Pokémon Redin läpi emulla kauppakoulussa kun oli tylsää c++ tunneilla %D. Teki vaa nopeesti ne koodinpätkät ja sit vaa pokemonia mättämään.