Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
Karhula
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaToinenkin tuotantokausi meni vielä
Äh, en pystynyt pidättelemään itseäni vaan oli pakko kirjoittaa.
Eli mitenköhän voit sanoa, että toinen tuotantokausi (Orange Islands League) meni vielä kun koko tuotantokausi hypättiin täällä Suomessa. Jos et ole sitten katsonut englanninkielistä versiota niin taisin tarkoittaa kolmatta tuotantokautta tuolla toisella sillä täällä Suomessahan kolmastuotantokausi (Johto Journeys) oli toinen tuotantokausi. :D
Bomber
Hah, tässä on mennyt viimeinen vartti repeillessä ja hakatessa päätä ikkunaan.

Tietääkö kukaan jo legendaksi muodostunutta Agapio Racing Teamia, ehkä maailman huonointa dubbausyhtiötä. Heidän työtään ovat muunmuassa Flipper ja Lopakan tunnari.

Lisäksi he ovat dubanneet, jos sitä nyt edes dubbaukseksi sanoa,
Digimonia, kunnes Nelonen tajusi sen kaiken karmeuden ja antoi työt toiselle yhtiölle.

Mitä pidätte tästä dubbaustaidon ruumiillistumasta?
Aku Vankka
Itse olen kaikkia äsken mainittuja ohjelmia joskus näillä dubeilla katsonut, ja tuota, ei mitään huippulaatua todellakaan ;D

Lainaus käyttäjältä: KarhulaLainaus käyttäjältä: Aku VankkaToinenkin tuotantokausi meni vielä
Äh, en pystynyt pidättelemään itseäni vaan oli pakko kirjoittaa.
Eli mitenköhän voit sanoa, että toinen tuotantokausi (Orange Islands League) meni vielä kun koko tuotantokausi hypättiin täällä Suomessa. Jos et ole sitten katsonut englanninkielistä versiota niin taisin tarkoittaa kolmatta tuotantokautta tuolla toisella sillä täällä Suomessahan kolmastuotantokausi (Johto Journeys) oli toinen tuotantokausi. :D

Ilmeisesti sitten tarkoitin sitä, en ole sen tarkemmin noita juttuja tarkistanut :D
Fauntleroy
Siinä on mies joka osaa laulaa! Aivan upeasti vedetty.

http://www.youtube.com/watch?v=0Pmkb5nda-I
samppali
Kieltämättä tossa oli tyyliä. Tuomarit näytti aluksi epäileväisiltä mutta äkkiäpä epäilykset hälvenivät, kun äijä rupesi laulamaan. Hieno veto, tosiaan. :)
Tribe
JEE :D!!! Lunta on satanut maahan ainakin 5 senttiä! VIIS SENTTIÄ!!!!!!! Toivottavasti pysyy nyt maassa edes vähän aikaa. Ja jee, kohta on joulu. Toivattavasti joulu olisi kovin luminen.
JA PS. Olen Vantaalta kotoisin, joten te, jotka asutte pohjoisemmilla alueilla, älkööt ihmetelkö sitä, että juhlin lumen tuloa. Teillä on ollut lumet maassa varmaan ainakin viikon(?).
Kreach
Tampereen seudulla pyryttää parhaillaan myös. En tiedä, paljonko lunta maassa on, ei viittis tonne myräkkään mennä laskeskelemaan.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: TribeOlen Vantaalta kotoisin, joten te, jotka asutte pohjoisimmilla alueilla, älkööt ihmetelkö sitä, että juhlin lumen tuloa. Teillä on ollut lumet maassa varmaan ainakin viikon(?).
Pari kolme viikkoa sitten tuli ensilumi mutta se suli heti. Tänään tulikin sitten ihan kunnolla koko maassa. Vajaa 10cm on nyt.

En minä kyllä missään "pohjoisimmilla alueilla" asu, mutta kuitenkin.
Bomber
Olisiko muuten kohta Ankkiksen Oscar-gaala 2008:n aika? Julpenderille vaan vinkiksi.
Aksu ankka
JEE! Tänää pyrytti oikein kunnolla! Ja loppuviikollaki voi tulla aika paljon lunta.
Eli jes: Kohta pääsee ajaan moottorikelkalla ja crossillaki pääsee oikein kunolla
vetää luisuu ;D Mutta toivottavasti tulis vielä paljon lunta.
July
Oscarit jaetaan vasta ensi vuoden puolella. :D Maalis-, helmikuussa suunnilleen. Kategoriaäänestys alkaa siinä helmikuun puolella.

Ja tuosta lumesta. Täällä Helsingissä oli eilen niin paha lumimyrsky, ettei junat liikkuneet ollenkaan. Ne, jotka liikkuivat, olivat monta tuntia myöhässä.
Kamalaa lähteä tuossa tunnin päästä tarpomaan tuonne lumeen, jota on puoleen sääreen asti.. Mutta pakko se on siihen perhanan enkun kokeeseen mentävä (tämäkin aika olisi pitänyt käyttää vielä sanojen opettelemiseen).
akuankka1313
Ja juuri eilen meidän piti tarpoa parin metrin korkuisissa hangissa mummolaan. Kotona sitten huokaisin helpotuksesta, kun ei tullut paleltumavammaa, eikä pitänyt amputoida mitään. :)
Aku Vankka
Lunta on tullut niin paljon (ja tulee yhä lisää) että kolmenkymmenen sentin mittakin uppoaa täysin hankeen, eli aikasten paljon on satanut lunta.
Karhula
Lunta on kyllähän pihalla todella epätasaisesti. Täällä oli yhdessä kohdassa puoli metriä ja toisessa kodassa 2cm, että heittelee todella pahasti. Eikä tämäkään lumi näemmä (ainakaan etelässä) kauaa pysy kun sää lupailee plusasteita. (Aina 0 - 6 plusastetta).
Fauntleroy
Vantaan Pussihukat teki konkurssin

Katsokaapa joukkueen logoa. Siinähän on ilmetty Sepe Susi. Joku Disney-pomo on taatusti vaatinut 300 000 euron korvauksia hahmon käytöstä.

Noh, ei saa pilailla. Konkurssi on vakava asia.

Lainaus käyttäjältä: KarhulaLunta on kyllähän pihalla todella epätasaisesti. Täällä oli yhdessä kohdassa puoli metriä ja toisessa kodassa 2cm, että heittelee todella pahasti.
Eikö se nyt ole aika selvää, että lunta on epätasaisesti. Jos mietitään kumpi on oikea mitta, nurmikolla oleva lumi vai tiellä oleva lumi, niin se taitaa olla ensin mainittu.