Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
Karhula
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyLainaus käyttäjältä: KarhulaLunta on kyllähän pihalla todella epätasaisesti. Täällä oli yhdessä kohdassa puoli metriä ja toisessa kodassa 2cm, että heittelee todella pahasti.
Eikö se nyt ole aika selvää, että lunta on epätasaisesti. Jos mietitään kumpi on oikea mitta, nurmikolla oleva lumi vai tiellä oleva lumi, niin se taitaa olla ensin mainittu.

Tarkoitin kylläkin sitä kun (ainakin täällä) tuuli puhalsi lunta ympäriinsä eli lunta saattaa olla ruohikolla toisessa kohdassa puolikin metriä, mutta toisessa kohdassa taas ei lähes yhtään.
Karhula
Olin kuolla nauruun kuultuani tämän: :D

http://www.youtube.com/watch?v=-huFU_9Vjb8
Bomber
Lainaus käyttäjältä: KarhulaOlin kuolla nauruun kuultuani tämän: :D
Tuohan on vanha ja nostalginen Hectorin kipale. Olen kuullut monia kertoja aikaisemmin. On loistavat sanoitukset.
EmRA
Perusmaanantai.
Taino, köksän kokeesta 4, yleensä se menee kyllä vitosen yli.. :(
Mutta ensimmäinen 4 elämässäni, ei hätiä mitiä! Kasillahan sitä vasta ollaan!
Ja vastoinkäymiset jatkuvat, koira söi piponi ja edit nappi ei näyttäydy Fanart-topicissani
(olisin Youtube kanavani linkittänyt)
Muttajuu, voisi jonkun signaturen väsätä..
Meseni voitte kyllä lisätä, olisi kiva puhua muittenkin ankkafanien kanssa.
Lisäsin muuten avatarin :D
Aku Vankka
Nelonen köksän kokeesta? Nojoo, en kyllä minäkään mikään mestari siinä ole, kokeesta 7+ ja pistokokeesta kuutonen. Saatiin muuten tänään matikankokeet, taas ysi :o Mutta nyt kun mentiin geometriaan, niin tervemenoa ysit, lämpimästi tervetulos vitoset ja kutoset.
EmRA
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaNelonen köksän kokeesta?
En ollut lukenut yhtään + paska ope (40% minimi läpipääsyyn? PAH!)
Btw saan tällä viikolla uuden tussin, pääsen pian värittämään ihan omia töitä!
(Ja kuten avatarista näkyy, Rosan kuvilla olen jo harjoitellut)
Tulisi se seuraava piirrustuskilpailukin sieltä.. :)
Kreach
Lainaus käyttäjältä: EmRATulisi se seuraava piirrustuskilpailukin sieltä.. :)
No nyt päästiin asiaan.
Tribe
Hiisi vieköön!! Lunta ei näy enää lähes missään ja on jo joulukuu >:(. Jos talvi jatkuu tätä rataa, on koko talvi pilalla, ja joulukin menettää hohtonsa siinä samalla. Kiitos vaan Amerikka ja Kiina, jotka suurimpana syynä tähän ilmastonmuutokseen olette. Kohta on viimeisetkin lumen rippeet poissa, kun sataakin vielä lämpimän ilman lisäksi. Eihän täällä Suomessa missään paitsi Lapissa kohta ole enää lunta, eikä täten pääse oikein laskettelemaankaan, kun lumitykit vaativat vähintään sen 0 °C:n lämpötilan.
Zuppa
Mukavaa lukea joka paikasta jostain puolimetrisistä lumikinoksista, missasin ne nimittäin täysin. On meillä täällä Espoon perämetsillä kyllä vielä lunta, muttei kinoksia tai maata peitossa. Älkääkä kysykö, onko se, että ei ole enää lunta, hyvä vai huono asia, en tiedä itsekkään :DD
Kurmeloinen
Lainaus käyttäjältä: TribeHiisi vieköön!! Lunta ei näy enää lähes missään ja on jo joulukuu >:(. Jos talvi jatkuu tätä rataa, on koko talvi pilalla, ja joulukin menettää hohtonsa siinä samalla. Kiitos vaan Amerikka ja Kiina, jotka suurimpana syynä tähän ilmastonmuutokseen olette. Kohta on viimeisetkin lumen rippeet poissa, kun sataakin vielä lämpimän ilman lisäksi. Eihän täällä Suomessa missään paitsi Lapissa kohta ole enää lunta, eikä täten pääse oikein laskettelemaankaan, kun lumitykit vaativat vähintään sen 0 °C:n lämpötilan.
Joo-o, voisi melkein kuvitella, että taas kerran nämä suurimmat lumiannokset saatiin jo tuossa viime viikolla. Viimeaikojen joulut ovat olleet aika vetistä luokkaa. Pimeää ja vetistä. Viime- ja toissavuoden laskettelukausi täällä etelässä oli ainakin surkea.

Tuosta ilmastonmuutossyyttelystä tulikin mieleen eräs mielenkiintoinen dokkari, joka tuli pari päivää sitten. Siinä esitettiin erästä suht. tuoretta teoriaa, joka mullistaa ilmastoajattelun aika päälaelleen. Teorian mukaan kosminen säteily, (joka on lähtöisin supernovista, räjähtävistä tähdistä) vaikuttaa maapallon ilmastoon erittäin paljon, jopa enemmän kuin hiilidioksidipäästöt sekä muut kasvihuonekaasut. En todellakaan osaa syvemmin selittää syitä tai seurauksia, mutta kosminen säteily vaikuttaa maapallon pilvipeitteeseen. Nimenomaan alapilvet ovat suuressa osassa, ne nimittäin heijastavat tehokkaasti auringonvaloa takaisin avaruuteen. (tähän hommaan tuli myös auringon magneettikenttä mukaan) ...mitä vähemmän pilviä, sitä vähemmän heijastuu auringonvaloa takaisin avaruuteen = ilmasto lämpenee. Ja toisinpäin. Niin tai näin blaablaakurmeloineneiosaaselittääparemmin, kosminen säteily sekä auringon magneettikenttä vaikuttaisivat teorian mukaan erittäin paljon rakkaan pallomme ilmastoon, sekä sen muutoksiin. Ihminen ei ehkä olekaan niin suuressa osassa, kun luullaan, ja halutaan luulla. Kovin moni tiedemies tai tiedelehti ei ole hyväksynyt tätä teoriaa, vaikka siitä on tieteellisiä todisteita.

Pitäisi ottaa enemmän selvää tästä jutusta, sen verran mielenkiintoisia tieteellisiä tuloksia siitä oltiin saatu, jotka tukevat tätä teoriaa.
EmRA
Ai, selkään särkee.
Huomenna köksän kokeen uusinta, HUH. en jaksaisi lukea..
Olenko muuten käsittänyt väärin vai tekeekö piirrustuskisan voittaja sen seuraavan?
jokatapauksessa haluaisin jo uutta kisaa pystyyn niin itsekkin pääsisi osallistumaaan :C

EDIT LULS:ja avatarikin päätti kadota. Onneksi tiedosto oli vielä koneella eikä tarvinnut kuin uudelleen upata.
Turtana
Lainaus käyttäjältä: EmRAOlenko muuten käsittänyt väärin vai tekeekö piirrustuskisan voittaja sen seuraavan?
jokatapauksessa haluaisin jo uutta kisaa pystyyn niin itsekkin pääsisi osallistumaaan :C

Mun mielestä olisi hyvä, jos joku muu tekisi seuraavan piirustukisan.. Voisiko vaikka Kääk? Tai kuka vaan. Tietysti, jos kukaan muu ei suostu, niin minä voin.
Bomber
Tehkääs nyt joku se piirrustuskisa. Itsekin aion osallistua, nyt riittää tussia joka värille.
Aku Vankka
Juu tehkää vain ja mielellään jouluisella teemalla. Nyt löytyisi inspiraatiota moneenkin joulukuvaan :)
EmRA
Lainaus käyttäjältä: TurtanaMun mielestä olisi hyvä, jos joku muu tekisi seuraavan piirustukisan.. Voisiko vaikka Kääk? Tai kuka vaan. Tietysti, jos kukaan muu ei suostu, niin minä voin.
Jos ei olisi jouluaihepainostusta, olisin "MINÄMINÄMINÄ", vaikka en kylläkään yhteenkään kisaan vielä ole osallistunut..
Tee sinä vaan, juhlallisempi tunnelma saada haaste hallitsevalta mestarilta :)