Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
Tribe
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Itselläni ei ole koskaan ollut jouluna lauantaina koulua, joten kysynkin siis, onko tällä foorumilla heitä, jotka aloittavat lomansa vasta 20.12-08?
Minä olen ainakin yksi heistä, mutta eihän tämä mitään ihmeellistä ole, kun samppalilla alkaa vasta 23. päivä joululoma.
Hehee. Minulla ja rhinolla olikin tänään vain yksi tunti koulua (11.00-11.45). Tunti oli terveystietoa, joten oli aika turhauttavaa tulla tunniksi kouluun sellaisen aineen takia.
Turtana
Meilläkin alkaa loma 20. päivä. Silloin vielä pitää mennä kirkkoon (klääh). Huomenna on koulun perinteinen puurojuhla, ja meidän ilmaisutaidonryhmä esittää siellä pienen joulunäytelmän... Minä oon joulumuori ;D Tuntuu vähän oudolta näytellä sellaista tyyppiä.
Aku-fani13
Meillä on huomenna joulu kirkko ja lauantaina joulujuhla. Joulujuhlassa olen tiernapojissa tähti, minulla on vain 2 vuorosanaa, joten helppo pitäisi minulla olla.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Olen kuullut, että useissa kouluissa olisi välitodistusten jako vasta lauantaina.
Itselläni ei ole koskaan ollut jouluna lauantaina koulua, joten kysynkin siis, onko tällä foorumilla heitä, jotka aloittavat lomansa vasta 20.12-08?

Ota kuitenkin huomioon, että sinä olet amiksessa, sillä useimmat täällä ovat joko ala- tai yläasteella, joissa lomien alut vedetään yleensä pitkälle.

Lainaus käyttäjältä: samppaliMeillä loma alkaa vasta 23. päivä. Aika viimehetkille venytettiin. No, lomakin on ihan kiva, 7.1 -09 kouluun.
Meillä alkaa loma huomenna ja koulu alkaa taas 7.1. Tänään oli kirkko niin ei tarvitse mennä lauantaina. Jee.
Ducker97
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Meikäpojalla koetti sitten joululoma.
Tänään oli vuoden viimeinen koulupäivä ja edessä on miltei kuukausi (12.1-09 saakka) vapaata aikaa.
Niin, en tiedä, pitäisikö lomaani sitten tituleerata talvilomaksi kun ei se joulu kuitenkaan ihan tammikuun puoleen väliin kestä. ::)

Olen kuullut, että useissa kouluissa olisi välitodistusten jako vasta lauantaina.
Itselläni ei ole koskaan ollut jouluna lauantaina koulua, joten kysynkin siis, onko tällä foorumilla heitä, jotka aloittavat lomansa vasta 20.12-08?
Pitää mennä ikävä kyllä. Vaikka ei kyllä yhtään huvita (No sehän on päivän selvää!) mennä kouluun. Meillä oli tänään joulujuhla eikä tarvinnut esittää mitään, koska olin silloin kipeänä kun roolit sun muut jaettiin.
Bomber
Minä taas pidän näyttelemisestä todella paljon.
Ducker97
Noo, olisin mä johonkin näytelmään halunnut mutta kun olin silloin kipeä.
Zuppa
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Olen kuullut, että useissa kouluissa olisi välitodistusten jako vasta lauantaina.
Itselläni ei ole koskaan ollut jouluna lauantaina koulua, joten kysynkin siis, onko tällä foorumilla heitä, jotka aloittavat lomansa vasta 20.12-08?

Mun mielestä tuntuu, että koulu loppuu epätavallisen aikaisin, kun se tuohon aikaan loppuu.. Yleensä on ollut vain yksi päivä vapaata ennen joulua, näin meillä. Ei me tosin siellä koulussa tehdä enään mitään, huomenissa on kaksi "oppituntia" eli yhteiskuntaoppia, jonka tunnilla tehdään joulukortteja/pelataan aliasta ja kuvista, ja, no, ei se nyt kovin raskasta ole. Sitten on vain kaksi nyyttärituntia. Ei tänäänkään ollut mikään megaraskas päivä, nimittäin kaksi kuvistuntia + 4 tuntia aliasta (namnam) + yksi tunti atk-luokassa, melkoisen rentoa. Mutta ei, en valita.

Lainaus käyttäjältä: BomberMinä taas pidän näyttelemisestä todella paljon.
Minämyöös! Meidän koulussa kasiluokkalaiset aina esittävät näytelmät joulujuhlissa, ja viimevuoden jouluesitys oli meidänluokalta kyllä paras ikinä. On tullut muisteltuakin (lievästi sanottuna) pariin otteeseen, ja nyt wsgbuisdj nykyiset kasiluokkalasiet on päättäneet baittaroida meidän viimevuotista näytelmää täysin. Okei, ei ole mitenkään erikoista tehdä nykyaikaista jouluevankeliumia, mutta kun sinne heitetään sekaan vielä jamesbondeja ja siperialaisia lumimyrskyjä (kröhöm ikimuistoinen roolini), alkaa jo vähän ärsyttää.
Bomber
Mekin esitimme harjoittelemamme näytelmän eilen koulussa. Onnistui loistavasti suhteutttuna harjoittelun määrään.
Meidän koulussamme on sellainen perinne, että koulun vitosluokat esittää kevätjuhlassa näytelmän, jossa vitoset esittävät kutosia.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: BarksiVuoden ensimmäiset joulukortit ilmaantuivat eilen.
Tänään tuli kortti Korhoselta, tosin "vain" sähköisenä versiona.
Aku-fani13
Voisitko Barksi pistää kortin nettiin ja sitten pistää linkkiä olisi mielenkiintoista nähä se...
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Aku-fani13Voisitko Barksi pistää kortin nettiin ja sitten pistää linkkiä olisi mielenkiintoista nähä se...
Ehkä, ehkä en... Täytyy kysäistä Karilta, saako kuvaa edes julkaista.
July
Meillähän olisi periaatteessa vielä illasta joulujuhla ja -kirkko. Joulujuhlaa ennen olisi puurottelua koululla klo 19.00-19.30, jonka jälkeen olisi siis joulujuhla, josta lähdettäisiin Helsingin tuomiokirkkoon "yömessuun". 22.30-23.30 kestäisi joulukirkko, mutta oma aikatauluni on tänään niin tiukka, etten ehdi tehdä muuta kuin pakata ja lähteä Espooseen lomailemaan. (Käärme kainaloon ja menoksi!)

Hieman ottaa päähän kun lauantainen työvuoro peruttiin. Palkka tulee siis vaan ensi maanantailta ja tiistailta x_x
Mirkku
Minullakin alkaa joululoma 23. päivä, ja kestää sitten tuonne seitsemänteen. Joulujuhlaa ei ole laisinkaan, tiistaina joulukirkko ja todistuksenjako.
Tribe
Löysin ihan mielettömän hyvän videon!!! Se on täällä. Toinen video (ei tosin yhtä hyvä) löytyy täältä.