Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
Ducker97
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyMutta muistattehan että joulussa ei ole tärkeintä lahjat. ;) Eivät tietenkään ole... ruokahan se tärkein osa on... ::)

Lainaus käyttäjältä: FauntleroyMeilläkin avataan lahjat vasta illalla. Silloin ne kuuluukin saada.Juu, hauskaahan se on on odottaa...
rhino
Hyvät joulut vaan kaikille!

Muutaman lahjan tiedän aika varmasti, mutta loput menevät arvailun puolelle. Me avataan lahjat varmaan jossain viiden-kuuden maissa.

Lainaus käyttäjältä: TribePS. Tiedättekös, miksi Jouluaattoa juhlitaan?
No totta kai tiedän! Eikös sitä juhlita sen takia, koska Tarja Halonen on syntynyt silloin? ::)
Ducker97
Lainaus käyttäjältä: TribePS. Tiedättekös, miksi Jouluaattoa juhlitaan? Noo, ei kyllä oo oikea vastaus mutta me juhlitaan jouluaattona meidän mummin nimipäivää, joulua ja mummin syntymäpäivää...
Etsivä Kaasi
Lainaus käyttäjältä: TribePS. Tiedättekös, miksi Jouluaattoa juhlitaan?
Jokaisen Joulua viettävän pitäisi tietää se.

Sain jo varsin hyvän lahjan: kaksi uutta 13blokkia läpi tanssipelaamisessa. Tanssipelaamista ei jätetä, ei edes Jouluna. ;)
Ducker97
Tosi kiva... minäkin sain jo lahjan mutta en saa avata sitä vielä :P...
akuankka1313
Hyvää joulua!
Salwer1st/
Riemukkaat joulut kaikille Ankkiksen ankkisteille näin jälkikäteen!
July
Hyvää joulua myös minun puolestani, mutta muistakaa jättää niiden värien käyttö modeille. Myös fonttikokojen muuttaminen on hieman kyseenalaista toimintaa.
Aku-fani13
Tanssipeli tuli joululahjaks. Tai no se on nyt postissa josta iskän pitäis se vielä hakea. Sitten tuli vielä 100e, mini-taskari ja kaikkea muuta.

Sitten vielä yks asia:
sain eielen kuulla aika yllättävän asian isältäni. Isäni tuntee Jukka Murtosaaren. Ovat luokka kavereita...
Aku-fani13
Oho, mitä keskustelu alueella tapahtuu kohdasta näkyi, että joku vieras tulostaa aihettani. Mitäköhän hän aikoo tehdä sillä?? ;)
Salwer1st/
A-P-U-A-ketjusta kun en ole vielä vastausta saanut, laitan kysymyksen myös tänne, jos vaikka nyt joku asiantunteva tänne löytäisi. Eli: Miten kuva liitetään viestiin? Riittääkö pelkkä "Lisää kuva" ja Ctrl C-Ctrl V-toiminto vai tarvitaanko siihen muita kommervenkkejä? Kiitoksia etukäteen vastaajalle.
Tribe
Etsi vaikka Googlen kuvahausta joku kuva, jonka haluat pistää tänne. Kopioi kuvan osoite. Paina tuolta hymiöiden päältä ja tuon B:n alla olevaa painiketta ja liitä kuvan osoite img:iden väliin ja lähetä. Näin saat kuvasi esille.
Aku-fani13
Nyt seuraa vink vink-tiedote:
On löytynyt nettisivusto jossa on yli 1000 ilmaista sarjakuvaa luettavissa. Huonona on se että pitää osata englantia. Netti sivu on: http://comics.com/
Salwer1st/
Mainostanpa sitten: Aloitin tänään profiilini käyttäjäesittelyssä olevan kyselyn. Laitan uuden kysymyksen ehkä päivittäin. Vastaappa siihen yksärillä. Tuloksia ilmaantuu siihen kysymyksen alapuolelle sitä mukaan, mitä vauhtia saan vastaukset käsiini ja olen koneella. Laitan kyselyihini myös "Vastaajat"-kohdan. Ilmoita, jos et jostain syystä halua nimeäsi siihen.
EmRA
Huomenna uusivuosi ja EmRA on kipeä.
Potuttaa.
Btw mullon jalassa villasukat, hihhihhii kutittaa.
EMRAN VILLASUKKAPELI