Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
Kreach
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Olisikohan aika hankkia uusi ylläpito?
Itse voisin korkeintaan toimia poliisina.
Etsivä Kaasi
Itse voin ryhtyä moderaattoriksi tai poliisiksi, jos paikkoja jaetaan. Olen 24/7 sisällä Ankkiksessa. Hoitaisin asiani hyvin ja tunnollisesti.

Onko kukaan samaa mieltä?
samppali
Lainaus käyttäjältä: Etsivä KaasiOnko kukaan samaa mieltä? Kannatan!

Uutta ylläpitoa, hop!
July
Tämä puhe voi jatkua sitten samantien täällä: http://www.ankkis.net/index.php?topic=322.0

Ja olisi hyvä, jos te lapset ymmärtäisitte, että ylläpidossa olevat henkilöt elävät tällä hetkellä äärimmäisen kiireisiä aikoja. Yrittäkää itse selvitä koulusta, läksyistä, kokeisiin lukemisesta, opinnäytetöistä ja YLIOPPILASKIRJOITUKSISTA _SAMALLA_ KUN HOIDATTE JOTAIN ANKKISTA, JONKA KÄYTTÄJÄT EIVÄT OSOITA MINKÄÄNLAISTA KIITOLLISUUTTA!
Arvatkaa vaan miten helvetin mukavaa on tulla hoitamaan paikkaa, jossa ei saa rahtuakaan arvostusta palkakseen tästä muuten PALKATTOMASTA työstä. Emme me tätä työksemme tee, vaan huviksemme, ja olisi mukavaa saada välillä positiivistakin palautetta! Se, että teillä sattuu olemaan liikaa vapaa-aikaa, ei tarkoita sitä, että meillä ylläpidon vanhemmilla ihmisillä olisi sitä läheskään yhtä paljon! Ja anteeksi nyt vaan, mutta sitä vapaa-aikaa on paljon mielekkäämpää viettää vaikkapa, hmm, sosiaalisia suhteita hoitaessa! Miettikää missä tilanteessa te olisitte tällä hetkellä ilman ylläpidon hellää huolenpitoa! Hukkuisitte yhden sanan viesteihin, tuplaposteihin, epäasiallisiin viesteihin ja AIVAN turhiin topicceihin, joita kaikkia ilmestyy useita kuukaudessa! Vähintään kerran viikossa minä löydän omalta etusivulta ilmoituksen "1 valvontaraportti auki" ja MINÄ JA MUUT YLLÄPIDON JÄSENET HOIDAMME SEN ASIAN!
Ei, en vihaa työtäni, jota teen Ankkiksessa Ankkiksen hyväksi, yritän vain tuoda esiin sen, ettei joka saatanan asiasta tarvitse olla valittamassa jatkuvasti! Jos Ankkis pysyy hyvin pystyssä ilman, että teknisen tuen (aka. Squidin) tarvitsee renklata sen kanssa, niin älkää, jumalauta, jaksako valittaa siitä, ettei Squid käy täällä! Hänhän on nimenomaan luonut niin vakaan teknisen pohjan tälle foorumille, ettei kaatumisia ole tullut PITKÄÄN aikaan!

Älkää. Jaksako. Valittaa.

Ja Barksi, vanhemman oikeudella otan sinulta oikeuden sanoa yhtään mitään tähän viestiin. Joo, tiedetään, lukion 1. vuonna on helppoa ja sulla sattuu olemaan paljon enemmän vapaa-aikaa kuin suurimmalla osalla ylläpitoa, mutta sitä ei todellakaan ole kaikilla! Edes Jukalla! Jumalauta, se jätkä yrittää pitää kiitettävät arvosanat lukiossa pitkällä matikalla (ja ruotsilla?) SAMALLA kun hän yrittää vielä pitää itsestään hyvää huolta urheilemalla! Ei, kaikki eivät vietä kaikkea mahdollista vapaa-aikaansa Ankkiksessa.

YHYY! KYYNEL! ARGH! ÄLKÄÄ VINKUKO!!

//MUOKSIVIIKATE Ja uskaltakaapa yrittää poistaa tämä viesti! SAATTE HELVETIN RAIVOSTUNEEN JULYN, YHDEN JUKAN JA YHDEN SUBMININ KIMPPUUNNE! JA ENITEN TEITÄ PITÄISI PELOTTAA ENSIKSI MAINITTU!!!
Jukka
Ja tuota ylempää viestiä ei ole kenenkään lupa ottaa pois, se kun sattuu vaan olemaan täyttä asiaa. ^^ Kyllä ylläpito teitä palvelee, meillä vaan sattuu välillä olemaan niin kiirettä, että asioiden käsittely kestää välillä tavallista pidempään. En ole huomannut, että mitään suurta moderoimisen tai ylläpitotoimien alaista olisi tarvittu pitkään aikaan. Kyllä kun jotain suurempaa tulee, niin olemme sitten hereillä.
Kreach
Kipeä oon :(
Bomber
Mennään pois, ennen kuin July taas huutaa meille :'(
Aku-fani13
Wuhuu.
Meen kouluun 10.15. Perjantai viikon paras päivä.
Sen lisäksi tänään on tanssipelivuoro minulla ja kaverillani.
July
Lainaus käyttäjältä: BomberMennään pois, ennen kuin July taas huutaa meille :'(
No voi, yhyy! Opetelkaa arvostamaan sitä työtä, mitä me ylläpidon jäsenet teemme tällä foorumilla joka ainoa päivä teidän eteenne.
Fergus
Ahhah :D

Ankkiksessa jo oikeen vallankumous menossa.

Joo kyllä se foorumin ylläpitäminen tapahtuu hyvin paljon muuallakin kuin täällä itse keskustelualueella. Sama kuin syyttäisi Halosta siitä ettei hän ole käynyt eduskuntatalon portailla hyppelemässä.
Koittakaa sitä vallankumousta uudestaan sitten kun täällä on jotain ongelmia. Kaikkihan näyttäisi täällä sujuvan kuin rasvattu =P
samppali
Hienoa kun ylläpitäjä kiroilee vaikka vastikään valitti asiasta toisaalla.

Ja minä arvostan ylläpitoa, mutta siltikin modeja voisi olla enemmän. Miten vaan, kai tämä näinkin rullaa.

//Koska minä voin! Koska minun tekstejäni ei kukaan muokkaa! Vali, vali. -July

E: Käsittääkseni valitin ihan asiasta. Ainakin säännöt ovat puolellani.
TKal
Ylläpitotoiminta nyt vain sattuu olemaan luonteeltaan sellaista, että asioiden mennessä hyvin ei kiitosta tule - mutta asioiden ollessa pielessä ylläpitoa kyllä muistetaan haukkua. Sellaista se vain on, ei sille varmaan mitään voi. Ja tämän sanon ihan datanomin ominaisuudessa. ;)

Mielestäni ylläpitoryhmää voisi ihan hyvin laajentaa, esimerkiksi silloin, kun Jukka oli ylläpitäjänä aktiivisimmillaan, oli foorumi erittäin mukava paikka - mutta on ihan ymmärrettävää, jos Jukka ei juuri nyt jaksa painostaa kaikkea vapaa-aikaansa foorumiin. Foorumi kuitenkin tarvitsee aktiivisesti keskusteluun osallistuvia ylläpitäjiä tai moderaattoreita, jotka järjestävät erilaisia tempauksia. Olisiko jo aika Oscar-gaalalle vuosimallia 2008?

Nämä olivat sitten vain ehdotuksia, en odota että ylläpito näitä toteuttaa.
July
Oscareita alan taas järjestää, kunhan saan Loftiksen Potat alta pois ensin. Eli helmikuun aikaan. Mutta koettakaa nyt jaksaa muistaa myös se, että itse kärsin jatkuvasti abistressistä ainakin maaliskuun loppuun asti. En siis ole olemassa Oscareidenkaan aikana vain Ankkista varten, minulla on sekä historian että englannin kirjoitukset samalla. Huoh. x___x 13.3. voimme kaikki huokaista helpotuksesta, kun viimeiset YO-kokeet tältä keväältä ovat ohi omalta osaltani.
jojo3
Lainaus käyttäjältä: samppaliHienoa kun ylläpitäjä kiroilee vaikka vastikään valitti asiasta toisaalla.

Ja minä arvostan ylläpitoa, mutta siltikin modeja voisi olla enemmän. Miten vaan, kai tämä näinkin rullaa.

//Koska minä voin! Koska minun tekstejäni ei kukaan muokkaa! Vali, vali. -July

E: Käsittääkseni valitin ihan asiasta. Ainakin säännöt ovat puolellani.

Meinasin itse huomauttaa ihan samasta asiasta.

Ei ylläpidollakaan ole oikeutta mennä rikkomaan sääntöjä yhtään sen enempää kuin muutkaan. Ja kiroiluun ei pitäisi ylläpidolla olla yhtään sen kummempaa oikeutta kuin kellään muullakaan.
Zuppa
Lainaus käyttäjältä: FergusAnkkiksessa jo oikeen vallankumous menossa.
Näinpä taitaa olla :D Ei täällä mun mielestä mitään valitettavaa ole.

Muttajoo, arvatkaa vaaan kuka lähtee kohta riparin alotusjaksolle? (Ja kenen pitäisi olla pakkaamassa tällä hetkellä sinne?)