Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
Barksi
Lainaus käyttäjältä: JulyJa Barksi, vanhemman oikeudella otan sinulta oikeuden sanoa yhtään mitään tähän viestiin. Joo, tiedetään, lukion 1. vuonna on helppoa ja sulla sattuu olemaan paljon enemmän vapaa-aikaa kuin suurimmalla osalla ylläpitoa, mutta sitä ei todellakaan ole kaikilla! Edes Jukalla! Jumalauta, se jätkä yrittää pitää kiitettävät arvosanat lukiossa pitkällä matikalla (ja ruotsilla?) SAMALLA kun hän yrittää vielä pitää itsestään hyvää huolta urheilemalla! Ei, kaikki eivät vietä kaikkea mahdollista vapaa-aikaansa Ankkiksessa.
Olen lukion toisella, harrastan urheilua kuudesti viikossa, minulla on pitkä matikka ja opiskelen viittä kieltä... Numeroni ovat 8 ja parempaakin.

edit. Ja vielä lisäystä, minäkin aloitan kirjoitukset keväällää... On kohtuutonta väittää, että viettäisin kaiken vapaa-aikani Ankkiksessa, sinä kun et minua tunne. Jos tuon avautumisesi pointti oli se, ettet jaksanut kuulla kritisointiani, kirjoitit viestisi väärään tyyliin. Helpostihan tuossa provosoituu... :P

En varsinaisesti kritisoinut Ankkiksen ylläpitoa, enkä syyttänyt, että käyttäisitte liian vähän aikaan Ankkiksen toimintaan. Niin en sanonut. Sanoin vain, etten jaksa uskoa että Squid on se voimavara, jonka ansiosta Ankkis on mitä on. Aktiiviset kirjoittajat tekevät foorumista foorumin. Nykyaikana ei tarvita vahvoja hallitsijoita, ei edes Ankkiksessa. Squid on varmasti tehnyt mahtavaa työtä, mutta en kommentoinut viestilläni mitenkään sitä, että ylläpidon tulisi vaihtua. Pidetään nykyinen ylläpito, mikäli se asiansa osaa. Poliisien määräkin lienee ihan hyvä, ei täällä hirveän paljoa ole viimepäivinä ollut mitään moderoitavaa...

Ja vielä väitteeseen, että vietän kaiken vapaa-aikani Ankkiksessa. Statistiikan mukaan olen viettänyt Ankkiksessa 40 päivää ja 11 tuntia + muutaman minuutin. Yksi päivähän kattaa peräti 24 tuntia, ja kun tämän kertoo 40 saadaan luku 960. Aika huikea luku, myönnän, mutta kun statistiikka on kerätty käsittääkseni viimeiseltä kahdelta vuodelta, pitää toimittaa toinen lasku.

Kaksi vuotta tekee noin 100 viikkoa, eihän sitä nyt niin tarkkoja tarvitse olla. 960/100=9.6. Eli viikossa vietän Ankkiksessa n. 9,5 tuntia. Päivässä tämä tekee siis alle 1.5 tuntia. Arkipäivisin aikaa ei aina noin paljoa riitä, mutta viikonloppuisin usein riittää. Aika riittää, vaikka kavereidenkin kanssa tulee vietettyä suuri osa viikonlopusta. Aika mielenkiinoista.

En siis yhtään väheksy ylläpidon työtä, enkä myöskään poliisien ja mitä muita näitä nyt onkaan. Jokainen tehköön vapaa-ajallaan aivan mitä lystää. On mielestäni koomista, että Julykin avautui tuolla tavalla, viesteissä kun ei mielestäni kritisoitu varsinaisesti ketään - ei ainakaan kovinkaan ankarasti...
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: jojo3Lainaus käyttäjältä: samppaliHienoa kun ylläpitäjä kiroilee vaikka vastikään valitti asiasta toisaalla.
Meinasin itse huomauttaa ihan samasta asiasta.

Sama täällä. Mielenkiintoista toimintaa kyllä. Varsinkin jos verrataan näitä kahta viestiä:

Lainaus käyttäjältä: JulyLainaus käyttäjältä: FauntleroyMiksi kirosanat pitää sensuroida tuolla tavalla? Eivätköhän kaikki tiedä muutenkin, mitkä kirjaimet tähtien paikalla ovat. Jos voimasanoja on välttämätöntä käyttää, käyttäkää mielummin hellempiä sanoja esim. "hitto" tai "hemmetti". Tai sitten sarjakuvamuodossa, eli "#¤%&!".
Hyvä että Ducker edes sensuroi! Et kuule tiedäkään miten monesti niitä kirosanoja saa muuttaa edes tuohon muotoon. Kiva että huomautit asiasta, mutta tästäkin kannattaa valittaa mielummin noista säännöistä vastaaville. (Ja kielenkäytöstä huomautteleminenkin olisi hyvä jättää vastaisuuden varaltakin meille.)
Enkä itse kyllä näe Duckerin viestin aiheuttavan minkäänlaisia psyykkisiä ongelmia kenellekään.

Lainaus käyttäjältä: JulyArvatkaa vaan miten helvetin mukavaa on tulla hoitamaan paikkaa...
...yritän vain tuoda esiin sen, ettei joka saatanan asiasta tarvitse olla valittamassa... ....niin älkää, jumalauta, jaksako valittaa siitä...
...SAATTE HELVETIN RAIVOSTUNEEN JULYN...
Anaconda
Aika vähän täällä on ollut nyt ylläpidettävää. Ja tuota muutakin tekemistä tosiaan on aika paljon.
Aku-fani13
Muuten, mikä tuo Linnake-foorumi on?
Kun minulla ei ole mitään hajua siitä. :(
TKal
Linnake on/oli Ankkiksen "varjofoorumi" - suurin osa käyttäjistä oli myös Ankkiksen käyttäjiä.

Olettekos muuten kokeilleet Akinatoria? Kokeilin sitä Ismo Laitelalla - ja Akinator tunnisti kyseisen hahmon. ;D
Mirkku
Lainaus käyttäjältä: TKalOlettekos muuten kokeilleet Akinatoria?Aikas hauska! Kokeilin etsiä Fonzieta, arvaus ei mennyt oikein, mutta listasta löytyi. Ihmeellisen hyvin tiesi.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: TKalOlettekos muuten kokeilleet Akinatoria? Kokeilin sitä Ismo Laitelalla - ja Akinator tunnisti kyseisen hahmon. ;D
Heh.. Tiesi tosiaan Ismon, Muumipeikon ja Aku Ankan.
Fauntleroy
Kokeilin Peppi Pitkätossulla, Homer Simpsonilla sekä Roope Ankalla. Tunnisti kaikki. Yritin myös Taikaviittaa mutta antoi Darkwing Duckin (Disney-hahmo tuokin):

http://hkustinternational.files.wordpre ... g_duck.jpg[/img]
Aku-fani13
On muuten todella hauska tuo Akinator. Testasin(monia muitakin kuin)Marge Simpsonia ja tiesi.
Fergus
Täytyy sanoa että aika jännä tuo =D..

Yritin pähkäillä mahdollisimman sattumanvaraisia mutta kuuluisia leffa ja tv-sarjahahmoja:
Sylar Heroesista - tunnisti
Mr. Pink Reservoir Dogsista - tunnisti
Gaius Baltar BSG:stä - listalta löyty
Anton Chigurh No Country for Old Menistä - tunnisti
Jayne Cobbs Fireflystä - tunnisti
Charles Foster Kane Citizen Kanesta - listalta löyty
Nick Rivers Top Secretistä - listalta löyty

On se vaan aika kone :D
jojo3
Tälläisiä mulla:

Timo Kotipelto - listalta löytyi
Anna Abreu - tunnisti
Karvinen - tunnisti
Wagner (sarjakuvahahmo) - listalta löytyi
Cliff Burton (Metallican ex-basisti) - tunnisti ja nopeasti tunnistikin
Neil Peart (Rushin rumpali) - tunnisti
Jaco Pastorius (basisti) - tunnisti! En olisi ikinä uskonut, kun multa irtosi muutenkin aika vähän tietoa.

Kyllä on ihme laite :D
Bomber
Miten jännittävää...
Kreach
Selailin vähän tätä topicia, ja ihmettelen, miten se voi olla "kasvanut" 40 sivulla sitten viime kesän (eli puolessavuodessa). Tuossa esim. sivulla 13 luetellaan toikkareitten numeroita. Täytyy kyllä ihmetellä, että miten paljon tekstiä tännekin tulee. Kuka jaksaisi käydä nuo joka sivut läpi?

http://www.ankkis.net/index.php?topic=1355.180
Fauntleroy
Tammisen Juhani piti tänään meille kiekkotreenit. Jääkiekon ystävät tietänevät hepun. Sama äijä joka istuu MM-kisoissa YLE:n kisastudiossa Tapio Suomisen kanssa.

Lainaus käyttäjältä: BomberMiten jännittävää...
Onhan se.
Fergus
Lainaus käyttäjältä: jojo3Jaco Pastorius (basisti) - tunnisti! En olisi ikinä uskonut, kun multa irtosi muutenkin aika vähän tietoa.

Kyllä on ihme laite :D
Itekin "hieman" yllätyin kun tunnisti Bret McKenzien Flight Of The Conchordsista.. On se vaan ovela vehje %0