Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
wierii2
Lainaus käyttäjältä: BomberNyt on paha probleema. Teen kouluun julistetta Serbiasta, ja kaksi eri sivustoa näyttävät täysin eri lukuja. Kyseessä http://europa.eu ja wanha kunnon wikipedia. Kumpaa pitäisi uskoa? Itse ainakin uskoisin europaa. Katso vielä muista lähteistä. Sieltä saattaa asia selvitä. Ja wanhassa kunnon wikissä vain 69% tiedoista on totta.
jojo3
Lainaus käyttäjältä: BomberKyseessä http://europa.eu ja wanha kunnon wikipedia. Kumpaa pitäisi uskoa?
europa.eu:ta suosittelisin. Kyseessä on kuitenkin Euroopan Unionin sivusto, joten enemmän siihen luottaisin kuin wikipediaan. Tosin, tiedä sitten kuinka europa.eu:n sivut ovat ajan tasalla. Wikipedia voi paremminkin olla.
July
Serbian omilta sivuilta katsottaessa tuli vastaan seuraava luku vuodelta 2002 (kotisivujen mukaan viimeisin tieto):
Population (excluding Kosovo)
7,498,001

Toisaalta Wikitravel sanoo Serbian väkiluvuksi 9,779,000.

Suomen suurlähetystö sanoo väkiluvuksi 9,396,411 (v. 2002, luultavasti Kosovon väkiluku mukaanlaskettuna)

Wikipedia taas sanoo vuoden 2008 väkiluvuksi 8,023,557.
Koska Wikipedian tieto on tuoreinta, suosittelen sen käyttämistä.
Tietokirjoja en missään nimessä suosittele. Painettu tieto vanhenee yleensä nopeasti.
Aku Vankka
''Käy tuolla Prisman luona kävelyllä ja sitte voit mennä kotiin'' - Näin sanoo liikunnanopettajan sijainen. Meillä oli tänään luistelua ja jostain kumman syystä, unohdin luistimet kokonaan. Sijainen ei jaksanut lähteä varaluistimia hommaamaan, joten käski mun kävellä Prisman luo (vähän päälle kilometri matkaa) ja takaisin ja saisin sitten lähteä kotiin. Ja näin on, siellä ne muut ovat yhä edelleen luistelemassa, kun meikä rustailee jo Ankkiksessa asti :D
Aku-fani13
Minullakin on ihan hauskaa:
Istun luokan tietokoneella kaverini kanssa kaksistaan ja odotamme tanssipeli-kerhoon menoa ja se alkaa komelta ja virallinen kouluaikamme loppui 13.30. :D
Fergus
Lainaus käyttäjältä: Aku Vankka''Käy tuolla Prisman luona kävelyllä ja sitte voit mennä kotiin'' - Näin sanoo liikunnanopettajan sijainen. Meillä oli tänään luistelua ja jostain kumman syystä, unohdin luistimet kokonaan. Sijainen ei jaksanut lähteä varaluistimia hommaamaan, joten käski mun kävellä Prisman luo (vähän päälle kilometri matkaa) ja takaisin ja saisin sitten lähteä kotiin. Ja näin on, siellä ne muut ovat yhä edelleen luistelemassa, kun meikä rustailee jo Ankkiksessa asti :D>=0
kun minä olin nuori ja "unohdin" tuoda luistimet kouluun, meidän piti kävellä 10km matka katsomaan shellin bensanhinta, sitten opettaja huristi autolla kattomaan sen bensanhinnan ettei huiputettu :<... Toista se on nykyajan pullamössönuorisolla.
Aku-fani13
Hehe, tuli hasuka bugi kun katsoin: Mitä keskustelualueella tapahtuu?.
Katsokaas: http://img239.imageshack.us/img239/8809/bomberbugiol1.jpg
hauska Bombereita on kaksi. Kaikkea täällä keskusteluaalueella tapahtuukin. ::)
EmRA
AkuFani, bomber oli todennäköisesti kahdella eri selaimella samanaikaisesti. Käynyt minullekkin.
Ja tuosta luistelujutusta, luistimet unohtaneet kävelivät koulun ympäri meillä, arvatkaas kuka lähti kotiin.. C:
Fergus
Lainaus käyttäjältä: EmRAluistimet unohtaneet kävelivät koulun ympäri meillä, arvatkaas kuka lähti kotiin.. C:Lintsari? =(
wierii2
Hehheh. No EmRA, millaisia seurauksia siitä tuli. Saiko siis kukaan tietää?
EmRA
Noh, ei ole tullut vielä mitään sanomista, ja en wilmassa mitään ole huomannut kun opettaja sitä katsoi.
wierii2
Lainaus käyttäjältä: EmRANoh, ei ole tullut vielä mitään sanomista, ja en wilmassa mitään ole huomannut kun opettaja sitä katsoi. Ai, onko teillä käytössä wilma? Meillä oli ala-asteella, vaan eipä ole enää. ::)
Aku Vankka
Meilläkin on tuo Wilma-systeemi käytössä. Itse en ole onnistunut kuin vasta kymmenen merkintää koko lukuvuoden aikana hommaamaan ja nekin kaikki ovat läksyjen unohtamisesta. Jotkut meidän luokasta hommailevat niitä taas ihan tasaiseen tahtiin, kuten eräällä sattuu löytymään yhteensä 53 merkintää, joista 40 on läksyjen unohtamisesta, 10 myöhästymisestä, 2 oppitunnin häiritsemisestä ja yksi luokasta poistaminen ::)
wierii2
Yhdellä meidän luokkalaisella oli 28 merkintää wilmassa kuukauden aikana. Siinä on kovat pohjat.
Karhula
Taitaapa täälläkin olla tuo wilma-systeemi. Itselläni on vain seitsemän merkintää. Kaksi oppitunnin häiritsemisestä, kaksi jälki-istuntoa ja kolme läksyjen unohtamisesta. Eipä ole paljoa, ei.