Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
Bomber
Lainaus käyttäjältä: Ducker97Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaAinoa asia, mikä mättää on se, etten osaa edes kunnolla hiihtää :-X Tämä minullakin. Ja lisäksi tämä saattaa ola se että ei oikein pidä hiihdosta. Tosin minusta on väärin pakottaa tulemaan hiihtämään kun kerran ei sitä hyvin osaa.
Sitäpaitsi kaverillani/kavereillani oli Judo- kisat eikä heidän tarvinnut hiihtää muuta kuin yksi kilometri.

En oikein ymmärrä mikä hiihdossa voi olla niin vaikeaa. Sehän on kestävyyslaji.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: BomberEn oikein ymmärrä mikä hiihdossa voi olla niin vaikeaa. Sehän on kestävyyslaji.
Tekniikkako ei merkitse mitään?
wierii2
Kyllä minusta tekniikka merkitsee paljonkin. Tekniikka kehittyy toistojen myötä.
akkaridekkari
Mitä paremmin osaa hiihdon tekniikan, sen vähemmän hiihtoon kuntoa vaatii. Tosin tietysti kovaa hiihtämällä saa siitä vaikka kuinka raskasta.
Akuhullu97
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariMitä paremmin osaa hiihdon tekniikan, sen vähemmän hiihtoon kuntoa vaatii. Tosin tietysti kovaa hiihtämällä saa siitä vaikka kuinka raskasta. Itselläni, myönnettäköön, hiihdon tekniikka ei ole kovinkaan hyvä. Ja nyt jos en liikaa ala itseäni kehumaan, niin sanon vielä, että kyllä minun kuntokin on luokkani parhaita... Hiihto on minunkin mielestäni paras talviurheilulaji (Mikä lie -97 syntyneiden.. Karhula, minä..) Kovaa pääsen, mutta vain perinteistä osaan kunnolla. Minäkin ihmettelen, että vain harvat nykynuoret pitävät hiihdosta. Mahtava laji, ja kuten Karhula sanoi, mikään ei vedä kunnon hiihtolenkin jälkeen vertoja Kaakao-kupille, joka on kuumaa.. ;D
Fergus
Hiihto on helllmee :P...
Se rasittaa kehoa monipuolisesti ja on sellaista perushyvää talviliikuntaa. Yllättävän moni ei "osaa" hiihtää, mutta se johtuu vaan siitä että ei oo ollu kunnolla hiihtämässä. Toki hiihtämisestä jää huono kuva jos joutuu koulun kolmenumeroa liian suurilla saapasmonoilla ja puusuksilla hiihtämään puuroisessa lumessa.
Ducker97
Jotkut vain pitävät hiihdosta ja jotkut eivät... Mutta kuvitelkaapa: Et osaa kunnolla hiihtää, rämmit kolme tuntia metsässä etkä kyllä läheskään tiedä minne pitäisi mennä... Et näe melkein ketään, paitsi ne jotka menevät 4-5 kertaa ohitsesi... Tietenkin ne noin 150 ruotsalaista lasketaan mukaan ja joku heistä rupeaa puhumaan sinulle, etkä ymmärrä mitään... Juuri kun pääset perille, sinulla on kamala jano, mutta sinulla ei ole juomista ja koulun juomiset on jo kerätty pois...

Jos tuo on teidän käsityksenne hauskasta, minusta teillä on aika outo käsitys sanasta hauska.
wierii2
Lainaus käyttäjältä: Ducker97Jotkut vain pitävät hiihdosta ja jotkut eivät... Mutta kuvitelkaapa: Et osaa kunnolla hiihtää, rämmit kolme tuntia metsässä etkä kyllä läheskään tiedä minne pitäisi mennä... Et näe melkein ketään, paitsi ne jotka menevät 4-5 kertaa ohitsesi... Tietenkin ne noin 150 ruotsalaista lasketaan mukaan ja joku heistä rupeaa puhumaan sinulle, etkä ymmärrä mitään... Juuri kun pääset perille, sinulla on kamala jano, mutta sinulla ei ole juomista ja koulun juomiset on jo kerätty pois...

Jos tuo on teidän käsityksenne hauskasta, minusta teillä on aika outo käsitys sanasta hauska.
No kun osaa hiihtää, niin eipä se ole kovin vaikeaa pysyä niiden perässä, jotka menevät 4-5 kertaa ohitsesi. Tietysti pitää tuntea maasto, missä hiihträä, tai ainakin olla selvät ladut. Kyllä sitten pystyy mielestäni ihan hyvin hiihtämään.
Ducker97
Mutta sanoinkin että kuvittele itsesi tuohon mitä sanoin...
rhino
Itse olen Duckerin kanssa samalla kannalla. Hiihtäminen on tosiaan aivan kamalaa, isolla k:lla. Kuvitelkaa nyt: noin 5-10 vuotta vanhat monot, jotka ovat 1-2 numeroa liian isot, ja joissa nauhat ovat umpisolmussa. Suksetkin ovat sellaiset, että monot irtoilevat vähän väliä niiden siteistä. Sauvat sentään ovat oikean-, että samankokoiset. Ja näillä kamoilla sitten pitäisi hiihtää nuoskalumet suksien pohjassa, vielä kaksikin tuntia, ai että on ihanaa! Ja näin siis on itselleni tapahtunut 2-3 vuotta sitten ala-asteella.

Yhteenvetona: Kyllä hiihtäminen sitten on ihanaa.
wierii2
Lainaus käyttäjältä: rhinoItse olen Duckerin kanssa samalla kannalla. Hiihtäminen on tosiaan aivan kamalaa, isolla k:lla. Kuvitelkaa nyt: noin 5-10 vuotta vanhat monot, jotka ovat 1-2 numeroa liian isot, ja joissa nauhat ovat umpisolmussa. Suksetkin ovat sellaiset, että monot irtoilevat vähän väliä niiden siteistä. Sauvat sentään ovat oikean-, että samankokoiset. Ja näillä kamoilla sitten pitäisi hiihtää nuoskalumet suksien pohjassa, vielä kaksikin tuntia, ai että on ihanaa! Ja näin siis on itselleni tapahtunut 2-3 vuotta sitten ala-asteella.

Yhteenvetona: Kyllä hiihtäminen sitten on ihanaa.
Kunnon välineet kun hankkii niin kyllä on mukavaa. Sinulla ei tainut olla välineet parhaat, vai mitä? ;)
Aku-fani13
Tietääkö kukaan mitään ilmaista ja hyvää kuvankäsittelyohjelmaa?
Se n varran että: käytän Vistaa.
samppali
Photofiltre on ainakin ihan kiva. Suhteellisen monipuolinenkin.
EmRA
No, ainahan voi käydä *köh* VAHINKOJA *köh*, mutta jos näin ei käy niin GIMP on kuullemma se hyvä.
Btw tuosta hiihtämisestä, ihan kivaa puuhaahan se on. Mutta en kyllä harrastamaan rupeaisi, kaksi kertaa tai vähemmän vuodessa riittää.
Fergus
No jos haluat kuvankäsittely ohjelman hyvän, niin Corel Photopaintit on aika kova sana =P. Samoin Adobe Photoshop CS3.. Jälkimmäinen kyllä edellyttää sitä että alla on aika kuumaa rautaa ja taskuissa reippaasti ylimääräistä rahaa ;D (tai sitten taipumus hankkia ohjelmat koneelle kyseenalaisin metodein)...

Corel Photopaint on sellanen aika ammattilaistenkin kehuma. Se saattaa aluks vaikuttaa vähän epäselvältä, jos on tottunut käyttämään painttia ja paint shop prota yms. Mutta kun siihen pääsee sisälle, sen retursointiominaisuudet on aika A-luokkaa. Ite käyttelen kutosta, jos vaikka tarttee muuten kivasta ja IRC-galleriakelpoisesta digikuvasta poistaa joku ärsyttävä ex-kaveri :D.