Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
wierii2
Täällä on ihan mukavasti lunta, mutta kyllä sitä vielä vähän saisi sataa. Ainakin pääsee vielä ihan mukavasti hiihtelemään...
rhino
Tämä poika ottaa ja lähtee tänään Berliiniin. Kymmenen minuutin päästä lähtee bussi lentokentälle päin ja lennon pitäisi lähteä (tosin ainakin Finnairin lennot ovat aina vähän myöhässä) 9.40. Lauantaina sitten tulen takaisin. Auf Wiedersehen!
Aku Vankka
Mukavaa matkaa rhinolle :)
Mahtavaa.. tänään on joku seiskaluokkalaisten liikuntapäivä. Normaalisti koulua olisi 8-15, mutta Wilmassa oli tullut rehtorilta viesti kaikille, missä luki tämän päivän aikataulu. 9-10 olisi luokanvalvojan tunti, sitten ruokailu ja 10:30-13:00 olisi sählyä urheilutalolla. Tuossa sitten tuli mieleen, että jos aikataulussa ei puhuttu mitään 8-9 tunnista, jolloin olisi musiikkia, päätin että koulu alkaa vasta yhdeksältä, enkä sinne aikaisemmin mene. Jos koulu on sitten alkanut kahdeksalta, niin ei siitä ainakaan minua voi syyttää, että tulin tunnin myöhässä, mitäpä ei ole tarkempaa selostusta annettu..
kait se koulu sitten loppuu myös yhdeltä..?

Joo, tuplapostausta tulloo, mutta minua siitä ei ainakaan voi syyttää, ei ollut minun ideani laittaa edit-nappi rajoitetuksi ajaksi näkyviin. Mutta siis juuri tällä hetkellä, kun lähetän tämän viestin, tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun rekisteröidyin Ankkikseen tällä käyttäjätunnuksella.. ::) (aika turha viesti, mutta oli ihan pakko tulla hehkuttamaan)

//Yhdistin tuplan. -July
wierii2
Onnea Aku Vankka! 1-vuotissynttärit! Heh! Meillä oli Liikuntapäivä viime viikolla (Tämä viikko on etelässä lomaa) ja silloin minulla oli koulua 11.30-12.45 Aikas lyhyt päivä. Ja matkaevästä (toisin sanoen karkkia) oli taskuihin piilotettu. ;D
Karhula
Pakko kai nyt on jotenkin onnitella Vankkaa. Itselläni taas vuosi tulikin jo joulua ennen täyteen.
Onko muuten, Vankka, sulta tulossa sitä topiccia tuonna Jatko- ja fanitarinat-osieen, josta kerroit yksärillä, vai onko jo jäänyt?
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaMutta siis juuri tällä hetkellä, kun lähetän tämän viestin, tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun rekisteröidyin Ankkikseen tällä käyttäjätunnuksella.. ::)
Itseasiassa viestisi tuli ajassa 20:08:09, sinä rekisteröidyit klo. 20:08:03... Olit siis vuoden ja kuusi sekuntia ollut Ankkislainen. Vähän tarkkuutta, Aku Vankka! ;)
Aku Vankka
Ääh, pitikin myöhästyä. Noh, ensi vuonna yritän olla tarkempi :)
Salwer1st/
Onnea, onnea, Vankka-setä! Vuosi on jo pitkä aika. Minulla menee vielä paljon aikaa siihen, että se vuosi tulee täyteen, sen verran myöhään rekisteröidyin.
Aku Vankka
Salwer, se sinun ensimmäinen vuotesi sattuu muuten tulemaan täyteen juuri sinä päivänä, kun täytän 14 ;)
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaJoo, tuplapostausta tulloo
Ihan turhaan tuota anteeksipyydellään. Kun tuo tunti on mennyt ja tulee uutta lisättävää niin uutta viestiä vaan. Kyllä tuonne tietokantaan niitä mahtuu. Tarvittaessa toki yhdistämme noita.
July
Lainaus käyttäjältä: AnacondaTarvittaessa toki yhdistämme noita.
Heh. *tuplapostinatsi*
squid
Lainaus käyttäjältä: AnacondaLainaus käyttäjältä: Aku VankkaJoo, tuplapostausta tulloo
Ihan turhaan tuota anteeksipyydellään. Kun tuo tunti on mennyt ja tulee uutta lisättävää niin uutta viestiä vaan. Kyllä tuonne tietokantaan niitä mahtuu. Tarvittaessa toki yhdistämme noita.
Muistakaa nyt, että kun tunti on viestin lähettämisestä mennyt, ei viestiä voi enää muuttaa, ylläpitoa lukuunottamatta. Täten tuplaposteja tulee väkisinkin, mutta ne voidaan tarvittaessa ylläpidon toimesta yhdistää.
Aku Vankka
Vacación! Vakantie! Vacanza! ä¼?
Ducker97
Niinhän se alkoi ;)

Mutta hahaa! Mä oonkin ollut koko viikon kipeänä! Joten lomaa sattui tulemaan 2 viikkoa. No, tai, eihän se periaatteessa ole loma... Mutta kuitenkin!
TKal
Itselläni taas alkaa hiihtoloma olla jo takana päin, Ruotsin risteilyllä tuli käytyä, mutta mitään sen kummempaa en tehnyt.