Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
EmRA
Keskiviikkona tulee se viidestoista vuosi jo täyteen, jeah.
wierii2
Onnnea vain, EmRA! Kjuinkas moni on nähnyt Yesmanin? Itse kävin sen viime viikolla katsomassa, mutta ei ollut erikoisen hyvä. Sitä keskitasoa, muttei kuitenkaan kovin hyvä.
Tribe
Kävin tuossa kuukausi sitten kasomassa sen rhinon kanssa. Hyvä leffa se kyllä oli, keskitasoa parempi, minun mielestä. Ideakin oli aivan uusi.
Plääh, hirveästi tekemistä. Ensi viikolla on kolme koetta peräkkäisinä päivinä ja siinä välissä vielä enkun sanakoe. Kitaraläksyt pitäisi tehdä ja musiikin teoriaa opiskella. Taas menee koko viikko harrastusten ja koulun takia. Ja hiihtolomakin loppuu. Yhyyyyyyyyy! :'(
Ja onnea EmRAlle!
July
Lainaus käyttäjältä: TribePlääh, hirveästi tekemistä. Ensi viikolla on kolme koetta peräkkäisinä päivinä ja siinä välissä vielä enkun sanakoe. Kitaraläksyt pitäisi tehdä ja musiikin teoriaa opiskella. Taas menee koko viikko harrastusten ja koulun takia. Ja hiihtolomakin loppuu. Yhyyyyyyyyy! :'(
:'D Mun pitää lukea kolme historian kirjaa ja kahdeksan englannin kirjaa tämän ja ensi viikon aikana :D Lisäksi mun pitää ehtiä kertaamaan historian muistiinpanot. KAIKKI historian muistiinpanot, jonka jälkeen mulla on 11.3. historian ja 13.3. englannin ylppärit :'D Älä valita :'D Ei tuossa muuten mitään, mutta aloin lukemaan ylppäreihin jo joulukuussa ja olen lukihäiriöinen, joten luen keskivertoihmistä yli puolet hitaammin. :'D Hehehehehehehehee. *hysteria* :'D
Bomber
Jä näin palasi Bomber Åresta, Ruotsista kesken koulupäivää. Åressa oltiin laskettelamassa, ja ihan mukavasti meni.
Tämän jälkeen Suomen Talmat ja Kolit ei tunnu vaan enää miltään..

Mutta täällähän on ollut viikon poissaoloni aikana tullut varsinainen viestivyöry. Karhulalle jaksamista lasien kanssa.
Mutta July, millä lailla tuo lukihäiriö oikein ilmenee? Etkö pysty oikein keskittymään lukemiseen kunnolla, vai käykö lukeminen muuten vain hitaasti?
EmRA
No johan on hymiöt taas käytössä.
Itsekkin olen muuten ylihidas lukia.
Muut lukevat kappaleen läpi kun Emil vielä yrittää puolessa välissä.
Ostin muuten sammon salaisuuden ja temppeliherrojen kätketyn kruunun, hyviä kirjoja molemmat.
Varsinkin tuon suomitarinan esipuhe ole hauskaa luettavaa, Rosan suomenvalloitussuunnitelmat ja
kentuckylaisittain paistettua poronlihaa. fryin chikkens?
Takaisin Xanaduun taisi tulla juuri lempitarinakseni..
July
Lainaus käyttäjältä: BomberMutta July, millä lailla tuo lukihäiriö oikein ilmenee? Etkö pysty oikein keskittymään lukemiseen kunnolla, vai käykö lukeminen muuten vain hitaasti?
Siis pitkät, vaikeat pätkät on pakko lukea moneen otteeseen, ennen kuin ne oikeasti iskostuvat. En voi lukea, jos samassa talossa metelöidään (siksi lukeminen vanhempieni luona ei ole mahdollista, pikkuveli kuuntelee alakerrassa musiikkia). Lukeminen musiikkia kuunnellessa tai telkkarin ollessa päällä ei ole millään tavalla mahdollista.
Kirjaimet vaihtavat paikkaa tai tippuvat kokonaan pois, sanat muuttuvat ihan vääriksi, äidinkielen hahmottaminen on joissain tapauksissa vaikeaa (joidenkin yhdyssanojen muodostaminen, pilkuttaminen ja virkkeiden pituus [malliesimerkkinä tästä yhden kappaleen pituinen {11-12 riviä} virke eräässä esseessäni], tekstin tulkitseminen syvällisesti vaikeaa), ruotsin taitoni on edelleen seiskaluokkalaisen tasolla (jos sitäkään; en osaa muodostaa virkkeitä, sanat valuvat pois mielestä, kielioppi ei jää päähän, sanojen merkitys muuttuu, enkä välttämättä ymmärrä lukemaani tai kuulemaani [ymmärrän vain hiiiidasta puhetta]. Ja kyllä, lukihäiriö voi näkyä vain yhdessä tietyssä kielessä) ja, ja, ja. No, nämä nyt aluksi. :'D Ja minulla on vain keskivaikea lukihäiriö, ystävälläni on vaikea.
Mirkku
Lainaus käyttäjältä: EmRAItsekkin olen muuten ylihidas lukia.Niin olen minäkin. Minullakaan ei ole mitään lukihäiriötä (ainakaan tietääkseni), mutta kun jonkun koealueen lukee, niin voi mennä useita tunteja, ja koulussakin aina viimeisenä valmis :). Asiat jää ainakin suht hyvin mieleen.
squid
Lainaus käyttäjältä: Julyruotsin taitoni on edelleen seiskaluokkalaisen tasolla (jos sitäkään; en osaa muodostaa virkkeitä, sanat valuvat pois mielestä, kielioppi ei jää päähän, sanojen merkitys muuttuu, enkä välttämättä ymmärrä lukemaani tai kuulemaani [ymmärrän vain hiiiidasta puhettaOMG, ollaa samixii :D Hienoa että muillakin on ongelmia ruotsin kanssa.
July
Lainaus käyttäjältä: squidOMG, ollaa samixii :D Hienoa että muillakin on ongelmia ruotsin kanssa.
Hei daa! VähäX hottii niinQ! :D
EmRA
Itseni on vähän paha sanoa, koska olenhan vasta kahdeksannella.
Siis tuo ruotsinkielentaito. Ymmärrän hatarasti jotain, ja sanavarastoni päättyy suurinpiirtein siihen
oman nimen kertomiseen. En siis voi liittyä iloiseen joukkioon :C

Huomenna kaikki sitten toivottavat hyvät syntymäpäivät ja piirtävät lahjakuvat ja lähettävät rahaa ja...
July
Ei helv-. Miksi kaikki syntyvät 25.2.? :D Tänään on kahden ystäväni (kaksoset, duh) 19-vuotissyntymäpäivä. Lisäksi ex-poikaystäväni täyttää 20 vuotta ja EmRA täyttää 15. :D Ehehehee. No, odottakaa kuukausi ja yksi päivä, kyllä se minunkin kohdustaputkahtamisen vuosipäivä tulee.

Onnea, EmRA. Have a cookie.
EmRA
A full cookie? I can eat EVERY SINGLE piece of it? I'm.. so happy :'(
Sorry, havin bug in my eye..
Muttajuu, paljon tunnet tänä päivänä syntyneitä, suurinosa tuntemistani on syntynyt joskus
kesällä, paitsi eräs kaverini, joka on 2 päivää vanhempi (ja pari muuta vuoden alkupuolella syntynyttä)

btw dose I hears cursewurd?
Aku Vankka
Jollen nyt väärin muista, niin meidän entinen matikanopettaja taitaa olla syntynyt 25.2 (eli tänään ofc) Muita ei nyt enshätään tule mieleen..
wierii2
Minun entinen luokkalainen on tänään syntynyt. :D Ja yksi on syntynyt 3 päivää myöhemmin...