Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
July
Lainaus käyttäjältä: EmRAbtw dose I hears cursewurd?
... Nooooooooooo? I was about to say Helvetica. Which means Switzerland :3 You know, the Confoederatio Helvetica. One of the most important tribal groups in the Swiss region was the Helvetii, thus the name Helvetica. :3 Kukukukuku.
Fergus
Arvatkaa kuka sai enkun YO-kuunteluista 85/90 pistettä!!! 8)

Nojoo en minä ainakaan >=( kun tuli vaan 71/90. No onnekspa en edes tartte enkunnumeroa(kirjainta) jatkossa, mutta ärsyttää kun yo-papereiden ainut mahdollinen äLLä valui kuin juoksuhiekka sormien välistä.
July
No älä. Omat ainoat väärät vastaukset tulivat avoimissa kysymyksissä, monivalinnat menivät täysin oikein.
Alustavien tulosten mukaan 81p./90p. x___x Ottaa tajuttomasti päähän, taisi laudatur kasvattaa pienet vaaleanpunaiset siivet ja lentää pois.

Tapanko itseni nyt vai heti? x____x
Fergus
No sulla on sentään hyvät pojot =P ja 81pisteestä pygee vielä siihen laudaatturiinkin.
71 on täyspaska, ja sentään tulee katsottua kaikki sarjat/elokuvat ilman tekstityksiä ja kommunikoitua englanniksi lähes yhtä paljon kuin suomeksikin ja sarjojihin tekstityksiäkin on tullut tehtyä. Olenkin katkera nykyisestä enkun YO-koe rakenteesta. Pitäis testata oikeeta kielitaitoa eikä mitään koulushaissea. Vaikka ymmärtäisi koko kuunnelman ei vastaus ole silti pakosti selvä. Esim "hohtavasta hahmosta" puhuttaessa pitäisi osata tietää onko kyseessä hologrammi vai aave %P
//tähän vielä sellainen huomio että tuttavani, natiivisti englantia puhuva jenkki kirjoitti suomessa YO-kokeesta C:n, mikä kertoo kyllä myös siitä miten huonosti Jenkit osaavat omaa kieltään, mutta myös siitä että kielitaidolla ei ole kouluenglannin kanssa mitään tekemistä ¤_¤

////eeen kuulosta katkeralta en =DD mutta noi kuuntelupojot vaa pisti vähä ärsytus maximusta pöytään
July
Hei, odotin vähintään sitä 83 pistettä. x____x 81p. on aallonpohja siihen verrattuna. Nyyh :< (mikä perfektionisti, missä?)

Avoista pitää kyllä sanoa sen verran, että jos aiheet olisivat vähän selkeämpiä (siis mitä ihmettä, oravia jotka natustavat käärmeennahkaa? :'D Ja "George Clooney"?), ne saattaisivat aueta kaikille.

Kuuntelun ääninäyttelijöistä/aiheita voisin vielä sanoa sen verran, että on äärimmäisen julmaa pilaa pistää ensimmäiseen tehtävään "George Clooney" juttelemaan mukavia. :D Meikäläisellä pamahti heti soimaan päässä The Attack of the Killer Tomatoes ja meinasin revetä totaalisesti. Ei siinä mitään, mutta seuraavassa tehtävässähän oli puhe puista... Ja kukas muukaan siinä veti spiikkiä kuin Michael Palin? :DDD Voih, The Lumberjack Song meinasi pilata mun kuuntelun kokonaan xD Hitto kun tuli hirnuttua sen kokeen jälkeen :'D
Fergus
Oravat jotka natustavat käärmeennahkaa <3
samppali
Tästäpä rupean loman viettoon, kun te viime perjantain rehvastelleet valmistuadutte kouluunmenoon... :D No, kohtahan mullakin se loma on ohi, joten turha tässä on alkuunkaan leuhkia. Kyllä se viikko sen verran vikkelään hurahtaa. Ihan mukava tauko kuitenkin näin kokeiden keskellä.
EmRA
Perhanan Flash ei toimi, pitänee asentaa uusiksi.. Juuri kun olisi tehnyt mieli väsätä animaatioita...
Aksu ankka
Nyt on aika hyvästellä vuoden 2009 hiihtolomaa :'(
Huomenna pitää mennä takaisin sinne tylsään ja tunkkaiseen kouluun jossa höpistään jostain meca xyri ++ yhdistelmistä. Mutta täytyy kai kestää. ::)
EmRA
Minulla loppui hiihtoloma jo viikko sitten. C:
wierii2
Kuten myös minulla hiihtolama päättyi jo viikko sitten. :'(
Karhula
Itselläni loppuu tänään. Tämä on todella tuskallista, kun pohjoisessa asuvat pääsevät/pääsivät lomallë. Olisi pitänyt kaksi viikkoa sitten muutta etelään, sitten täksi viikoksi tänne takaisin ja nyt olisin sitten muuttanut pohjoiseen. Olisipa ainakin tullut kolmen viikon loma...
Kääk13
Jos joku on muuttamassa se kannattaa tehdä talvilomalla.
Eräs tuttuni muutti joskus talvilomalla(vai olisiko ollut syyslomalla?) sen verran pitkälle, että sai pitää kahden viikon talviloman.
Vanhan ja uuden koulun lomat kun osuivat sopivasti peräkkäin.
Akuhullu97
No, ei minullakaan ole enää lomaa vähään aikaan ollut. Lapissa olevat vasta pääsevät lomalle, kun minulla, kuten muillakin etelässä asuvilla, loma loppui jo viikko sitten. Kyllähän siitä lomasta silloin nautti, muttei siitä enää iloa ole. :-
samppali
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Lapissa olevat vasta pääsevät lomalle....
Jos Oulu kuuluu lappiin niin kertokaa minullekin... :D

Olisi ihan kiva jos kesälomasta yksi viikko siirrettäisiin talvelle. Tulisi siis kahden viikon loma kokeiden keskelle. Ainakin meillä koulu on tähän aikaan vuodesta raskaimmillaan, joten yksi lomaviikko lisää ei olisi pahitteeksi. Tosin kesällä saattaisi sitten harmittaa.