Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Soitatteko jotain soitinta?

(24 viestiä)
Karhula
Eli niin kuin otsikosta näkee, soitatteko jotain soitinta? Itse olen soittanut noin neljä vuotta
harmonikkaa ja kiva on ollut, mutta välillä on kyllä ottanut hermoille.
Olen myös soittanut nokkahuilua vuoden, mutta sen jälkeen lopetin.
Pianoakin on tullut soitettua, mutta sitä olen soittanut vasta puoli vuotta.
Myös huuliharppua soitan, mutta vain kotona kun ei ole muuta tekemistä, ja se on kyllä vaikeaa.
Jos haluaa voi myös kertoa kuinka kaun harjoittelee(ei ole pakko). Itse harjoittelen noin 10-45 min päivässä.
Kertokaa.
Tupu Ankka
Minulla on kotona sähkökitara,kitara ja sähköpiano,mutta en soita niistä mitään.Sähköpianota silloin tällöin pimputtelen :).
TKal
Karhulan tapaan on tullut harmonikkaa soiteltua. Lopetin kyllä jo pari vuotta sitten, mutta kyllähän se soittotaito ihan hyvässä muistissa on, tulihan sitä kuitenkin 6 vuotta soiteltua. Harjoiteltua tuli aluksi joka päivä, mutta jossain vaiheessa alkoi harjoittelu vähenemään ja yksinkertaisesti kyllästyin soittelemiseen. Ajankohta lopettamiseen oli siinä mielessä hyvä, että seuraavana vuonna olisi pitänyt ostaa uusi soitin.

Myös nokkahuilua on tullut soiteltua, tosin vain siksi, että ala-asteella musiikissa sitä vaadittiin.
akuankka1313
Joskus soittelin pianota, mutta lopetin sen. Kitaraa ja nokkahuilua olen soitellut ilman mitää opetusta :P
Tiala
Hmm.. Kitaraa olen parisen vuotta tässä hakannut, nyt kesällä olisi tarkoitus ostaa akustinen, niin tulisi soitto huumori takaisin. Ei oikein ole jaksanut keskittyä... Noh, on sitä silti soitettu paljon.

Myös vanha syna tuossa vieressä lojuu, eipä ole paljon tullut sitäkään soiteltua. Ehkäpä kyseisen soittimen hieman, öh.. "parantamisen varaa omaavat" soundit ovat osatekijänä...
rulezman
Joo, minä olen suunnilleen yhtä musikaalinen, kuin lentävä lehmä, en edes ole ikinä yrittänyt soittaa mitään.
Kurmeloinen
Itse olen rumpuja harrastellut tässä parisen vuotta (vähän enemmänkin, mutta aikaisemmin oli soitto vähäisempää).
Sitten joskus ala-asteen puolella on tullut pianoa soiteltua, ja tunneilla käytyä.
jojo3
Kitaraa on nyt kolme vuotta tullut jo soiteltua. Soittimista ei ole pulaa, itseltäni löytyy akustinen ja sähkö, ja iskältä löytyy akustinen, 12-kielinen akustinen ja todella hyvä sähkökitara :P

Pianoa (syntikkaa) ihan itse olen soitellut, syntikka löytyy, jota ainakin pari kertaa viikossa soittelen.
Nokkahuilua on nyt ala-asteella soitettu 3 vuotta, en tykkää :-X
Meillä on myös kaksi huuliharppua, mutta en ole ikinä harjoitellut. Kai sitäkin voisi joskus treenata :P
Ja mummolassa on ukin vanha harmonikka jota siellä soittelen joskus. Osaan Ukko Nooan ;D
hjhh
En oo muuta tullu soiteltua, kun tota nokkahuilua, ja sitäkin vaan koulun takia. :P
Emmä silläkään oikeestaan osaa mitään. :D
Soittaminen ei todellakaan oo mun juttu.
Turtana
Pianoa soitin n. viisi ja puoli vuotta, en siis soita enää.. Ei enää jaksanut kiinnostaa niin paljon. Alkuaikoina harjoittelin paljon, joskus enemmän ja joskus vähemmän. Loppuaikoina hyyyyvin vähän, pari kertaa viikossa. Nykyään soittelen vain silloin tällöin jos huvittaa.
muuta en sitten olekaan soittanut :D Joskus tulee mieleen että kitara on kiva soitin, mutta siihen sekin sitten jää.
Lainaus:Joo, minä olen suunnilleen yhtä musikaalinen, kuin lentävä lehmä, en edes ole ikinä yrittänyt soittaa mitään.
Mielestäni lehmä voisi ollakin musikaalinen :D Kun ne laulaakin niin kivasti. Varsinkin lentävä!
ArpinLusene
Jaa, kitaraa soittelen... Löytyypi Yamahan sähkö kotoa.... Vuoden kerkesin pianoa soittaa kunnes kyllästyin ja lopetin. Tai itseasiassa en alunperin tykännytkään siitä. Vielä jonkin verran piano(syntikkaa) soittelen, kitaraa päivittäin.
Fergus
Rumpuja soittanut ala-asteelta lähtien. Senjälkeen satunnaisesti kitaraa/bassoa ja vähän pianoa. Nyt viimeaikoina olen pääasiassa soitellut bassoa kun tuli vuoden alusta ostettua sellainen.
Mrtikka
Kovasti äiti yritti saada mua kaiken maailman muskareihin ynnä muihin jotta musta tulisi jonkin sortin muusikko. Faija teki sit sen virheen että vei mut jäähalliin, sen jälkeen mua on nähny vaan jäähallissa ja koulussa...
rhino
Itse soitan bassoa ja olen soittanut sitä jo kaksi vuotta. Ukulelea soittelen myös silloin tällöin.
Buckbeak
Pianoa olen soittanut (lue: yrittänyt soittaa), tosin huonolla menestyksellä jossain kolmannella luokalla. Nyt se hieaman jo luonnostuu, tosin nuoteista en osaa soittaa kauhean hyvin. Jos jonkin kappaleen haluan soittaa, yleensä sävellän sen uudestaan ilman nuotteja, niin että se kuullostaa siltä kun sen pitäisikin. Nokkahulua kolmannelta luokalta on tullut soitettua, ala-asteen (tuntuu oudolta puhua "ala-asteesta", kun juuri sieltä pääsin pois) musikinopettajallamme kun on jokin outo pakkomielle opettaa jokainen soittamaan nokkista, eli nokkista on tullut opitua soittamaan pakosti koulussa. Rumpujakin on yritetty soittaa, mutta kun se ei vaan luonnostu, niin olen luovuttanut koko rumpujutun. tällä hetkellä bassonsoitto on se, minkä osaan hyvin. Sitä opin soittamaan viimeisen kevään aikana, kun musanopelle tuli pakkomielle bassosta. Jokinen sitä sitten joutui hieman soittamaan. Milloin siitä tuli sitten kivaa, oli kun puoli luokkaa oli sählyturnauksessa, niin loput, jotka olivat koulussa, perustivat "bändin", siis soittivat yhden kappaleen, ja minä jouduin bassoon. No kun se sitten luonnostui, niin kavereiden kanssa päätetin eräs toinen kappale soittaa kevätjuhlissa, niin bassoahan soitin. Lopulta nämä 2 kappaletta sitten esitettiinkin kevätjuhlassa, ja loppu on historiaa. (eli se, että yritän kinuta vanhemmat ostamaan oman sähköbasson, kun jopa 3 kappaletta osaan ;D) Eli kotona on soittimia sähköurut (joita käytän pianona), ja nokkahuilu. Näillä kahdella yritän nyt säveltää Leijonakuninkaan Hakuna Matataa, erään kaverini toivomuksesta.
Sivuja: 1 2